Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ινφαντίνο για αύξηση ομάδων στο Μουντιάλ 2022: Γιατί όχι;


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην Κουάλα Λουμπούρ διεξάγεται το ετήσιο συνέδριο της ασιατικής συνομοσπονδίας ποδοσφαίρου και εκεί ο Τζιάνι Ινφαντίνο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η τελική φάση του Μουντιάλ 2022 στο Κατάρ να διεξαχθεί με περισσότερες ομάδες.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της FIFA: "Αποφασίσαμε να αυξήσουμε τον αριθμό των ομάδων που συμμετέχουν στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από 32 σε 48 και αυτό θα συμβεί το 2026», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της FIFA και πρόσθεσε: «Θα συμβεί το 2022; Εμείς το εξετάζουμε, αν είναι δυνατόν, γιατί όχι; Πρέπει να δούμε εάν είναι εφικτό. Συζητάμε με τους φίλους του Κατάρ, συζητάμε με τους πολλούς άλλους φίλους μας στην περιοχή και ελπίζουμε ότι αυτό μπορεί να συμβεί. Κι εάν όχι, θα προσπαθήσουμε. Θα προσπαθήσουμε γιατί πρέπει πάντα να προσπαθούμε να κάνουμε τα πράγματα με έναν καλύτερο τρόπο".

Εάν τελικά η τελική φάση του Μουντιάλ 2022 διεξαχθεί με αυξημένο αριθμό ομάδων, τότε θεωρείται βέβαιο πως οι θέσεις της Ασίας στην κορυφαία διοργάνωση, θ΄ αυξηθούν κατά τέσσερις, την ώρα πάντως, που ο Ινφαντίνο, αναγνωρίζει την ανάγκη συνεργασίας και άλλων χωρών της περιοχής, για την επέκταση των συμμετεχουσών ομάδων στην τελική φάση.

Ενδεχομένως καθοριστικό ρόλο στην όποια απόφαση, να παίξουν οι τεταμένες έως ανύπαρκτες σχέσεις που έχει σε διπλωματικό επίπεδο το Κατάρ με αρκετούς γείτονες και ειδικότερα από τον περασμένο Ιούνιο με την Σαουδική Αραβία, το Μπαχρέιν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Αίγυπτο.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ