DFBPOKAL-2ος ΓΥΡΟΣ
ΡΕΝΤΙΝΓΚΧΑΟΥΖΕΝ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: 1-2
Γήπεδο: Bremer Brücke
Σε ακόμη ένα ματς η Μπάγερν προβλημάτισε. Τι κι αν κέρδισε με 2-1, τι κι αν πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, όλα αυτά έγιναν κόντρα σε μια ομάδα 3ης κατηγορίας, τη Ρεντινγκχάουζεν, που στάθηκε πάρα πολύ καλά απέναντι στους πρωταθλητές Γερμανίας.
Η Μπάγερν μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 8ο λεπτό ο Σάντσες έκανε το γύρισμα και ο Βάγκνερ με προβολή εξ επαφής άνοιξε το σκορ ενώ στο 13’ ο Τόμας Μίλερ με πέναλτι έκανε το 0-2. Οι Βαυαροί κέρδισαν κι άλλο πέναλτι στο23΄αλλά ο Ρενάτο Σάντσες σημάδεψε το δοκάρι του Χάιμαν από την άσπρη βούλα, ενώ στο 26’ το σουτ του Ένγκελμαν έξυσε το δοκάρι του Νόιερ.
Η Ρεντινγκχάουζεν αιφνιδίασε την Μπάγερν στην επανάληψη και στο 50ο λεπτό μείωσε σε 1-2 με πλασέ του Μέγιερ, που πρόλαβε τον Ραφίνια στο σπριντ.
ΡΕΝΤΙΝΓΚΧΑΟΥΖΕΝ: Χάιμαν, Φον Πιετσόβσκι (71’ Καλκάν), Φλότμαν, Βέλαγκιτς, Βολφ, Κούντζε, Μέγιερ (79’ Μίκελς), Λούνγκα (58’ Σλότκε), Πφάνε, Νίστοκ, Ένγκελμαν
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Σούλε, Ραφίνια, Χάβι Μαρτίνεθ, Αλάμπα, Τιάγκο Αλκάνταρα (75’ Γκνάμπρι), Γκορέτζκα (69’ Γκορέτζκα), Σάντσες, Μίλερ, Ριμπερί (90’ Σαμπάνι), Βάγκνερ
Τσέμι Λειψίας-Πάντερμπορν: 0-3
(Γκουεγέ 18’, 60’, Χουμεμάιερ 28’)
Η Πάντερμπον κέρδισε εύκολα με 3-0 στην έδρα της Τσέμι Λειψίας και πέρασε στη φάση των 16 του Κυπέλλου Γερμανίας.
Στο 18ο λεπτό ο Γκουεγέ άνοιξε το σκορ για την Πάντερμπορν και στο 28’ ο ΧΟυμεμάιερ έκανε το 0-2. Στο 55’ η Τσέμι έχασε με κόκκινη τον βεντ και ο Γκουεγέ στο 60’ διαμόρφωσε το 0-3.
Ανόβερο-Βόλφσμπουργκ: 0-2
(Μεχμέντι 20’, Βέγκχορστ 90+3’)
Έστω και δύσκολα, η Βόλφσμπουργκ κέρδισε με 2-0 στην έδρα του Ανόβερο και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Το σκορ για τους «λύκους» άνοιξε ο Μεχμέντι στο 20ο λεπτό και στο 90+3’ ο Βέγκχορστ έγραψε το 0-2.
Ουλμ-Φορτούνα Ντ.: 1-5
(Μορίνα 1’-Ντουκς 15’, 70’, Χένινκς 33’, Λουκεμπάκιο 37’, 43’)
Η Φορτούνα διέλυσε με 5-1 την Ουλμ στην έδρα της και πέρασε στην επόμενη φάση πανηγυρικά.
Η Ουλμ άνοιξε το σκορ στο 1ο μόλις λεπτό με τον Μορίνα αλλά στο 15’ ο Ντουκς έκανε το 1-1. Μάλιστα στο 33’ ο Χένινκς έκανε το 1-2 και στο 37’ ο Λουκεμπάκιο έγραψε το 1-3. και μάλιστα στο 43’ ο ίδιος παίκτης έκανε και το 1-4. Ο Ντουκς στο 70ο λεπτό διαμόρφωσε το 1-5.
Χαϊντενχάιμ-Σαντχάουζεν: 3-0
(Σνάτερερ 8’ πεν., Ντόβενταν 20’, 86’)
Πάρτι έκανε η Χαϊντενχάιμ κόντρα στη Σαντχάουζεν καθώς την κέρδισε με 3-0 και πέρασε εύκολα.
Η Χαϊντενχάιμ άνοιξε το σκορ με το πέναλτι του Σνάτερερ στο 8ο μόλις λεπτό ενώ στο 20’ ο Ντόβενταν έκανε το 2-0. Και ο ίδιος παίκτης το 86’ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Βέχεν-Αμβούργο: 0-3
(Λασογκά 20’, 51’, Ντάγκλας Σάντος 90+7')
Πρόκριση για το Αμβούργο στο ρελαντί, καθώς κέρδισε με 3-0 μέσα στην έδρα της Βάχεν.
Το Αμβούργο άνοιξε το σκορ με τον Λασογκά στο 20ο λεπτό και στο 51΄ο ίδιος παίκτης έκανε και το 0-2. To τελικό 0-3 έκανε στο 90+7' ο Σάντος.
Ντάρμσταντ-Χέρτα: 0-2
(Ιμπίσεβιτς 65’, Μίτελσταντ 88’)
Η Χέρτα πέρασε με 2-0 από την έδρα της Ντάρμσταντ και καθάρισε την πρόκριση.
Ο Ιμπίσεβιτς άνοιξε το σκορ στο 65ο λεπτό ενώ στο 88’ ο Μίτελσταντ έκανε το 0-2.
Άουγκσμπουργκ-Μάιντς: 3-2 παρ
(Μπελ 40’ αυτ., Γκρέγκοριτς 87’, Καϊούμπι 105΄’-Μουενέ 19’, Κέισον 45’)
Στην παράταση πήρε την πρόκριση η Άουγκμπουργκ που κέρδισε με 3-2 τη Μάιντς.
Η Μάιντς άνοιξε το σκορ με τον Μουενέ στο 19’ αλλά στο 40 η Άουγκσμπουργκ ισοφάρισε με αυτογκόλ του Μπελ. Όμως στο 45’ ο Κέισον έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Μάιντς, αλλά στο 87’ ο Γκρέγκοριτς έκανε το 2-2 κι έστειλε το ματς στην παράταση.
Εκεί ο Καϊούμπι έκανε το 3-2 στο 105’ και χάρισε την πρόκριση στην Άουγκσμπουργκ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Στην 4. Κατηγορία παίζει η Ρεντινγκχαουζεν και όχι στην 3. Και μην ξεχνάμε ότι η πρώτες 3 Κατηγορίες στην Γερμανία είναι επαγγελματικές!!!
Κάνε το διπλό ρε ΑΕΚαρα να τους τρελανουμε όλους... Και μετά η φιλόξενη Λισαβώνα θα βουλιάξει..