Ο Μπαράκ Ομπάμα αποθέωσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε ομιλία του στο Μιλγουόκι, και ο Έλληνας φόργουορντ υποδέχθηκε με ένα τεράστιο χαμόγελο τα λόγια του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ.
Μετά τη πέμπτη νίκη των Μπακς, σε ισάριθμα παιχνίδια, ο Αντετοκούνμπο δήλωσε: "Μού το είπαν πριν από το ματς, αλλά δεν ήθελα να το σκεφτώ πολύ. Είναι φανταστικό! Ένας άνθρωπος όπως ο Μπαράκ Ομπάμα να αναφέρει το όνομά μου και να ξέρει τι κάνω. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα".
Ο Έλληνας φόργουορντ σχολίασε και το γεγονός πως αγωνίστηκε μόλις 23 λεπτά: "Με ξέρετε, εγώ θέλω να παίζω πάντα. Όμως, είναι καλό που μπήκαν παιδιά και πήραν χρόνο συμμετοχής, για να βρουν ρυθμό. Κάναμε πολύ καλή δουλειά σαν ομάδα. Ήταν πολύ διασκεδαστικό που σκόραραν όλοι. Ο κόουτς κάνει εξαιρετική δουλειά βάζοντας όλους τους παίκτες στο παιχνίδι".
"Everyone scored!?! It's FUN!"
— Milwaukee Bucks (@Bucks) October 27, 2018
Giannis on tonight's WIN: pic.twitter.com/bMDVnFNP83
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
