Να βγάλουν αντίδραση και να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του ο Μαρίνος Ουζουνίδης, εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Άρη. Ο τεχνικός της ΑΕΚ, μίλησε στην κάμερα της NOVA για την ήττα της Τρίτης από την Μπάγερν για το Champions League, σχολίασε το γεγονός πως η ομάδα του θα βρεθεί από εκεί που έπαιζε με 60.000 κόσμο σε ένα “κρύο” ΟΑΚΑ και αποκάλυψε πως θα προχωρήσει σε αλλαγές σε πρόσωπα για να φρεσκάρει την ομάδα του, όσον αφορά το κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στους Θεσσαλονικείς.
Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης:
Για τον Άρη:
«Είναι μια πολύ δύσκολη ομάδα και ανταγωνιστική. Μπορεί τα τελευταία αποτελέσματα με Πανιώνιο, ΠΑΟΚ να μην ήταν καλά αλλάπεριμένω από τον Άρη αντίδραση. Είναι μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες και έμπειρο προπονητή. Αυτό που περιμένω περισσότερο όμως είναι η δική ομάδα. Θέλω μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα να έχουμε αντίδραση και η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να αντιδράσει. Με αποφασιστικότητα, θέληση, διάθεση ναεπιστρέψουμε στις νίκες. Την έχει η ομάδα αυτήν την αντίδραση. Τα παιδιά έχουν εγωισμό. Και αυτοί ήταν στεναχωρημένοι μετά την Μπάγερν. Κάτι δείχνει αυτό. Είναι σίγουρο ότι θα γίνουν κάποιες αλλαγές. Δεν είναι μόνο η Μπάγερν. Θα φρεσκάρουμε την ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι κι αυτοί που θα μπουν θα δείξουν καλό πρόσωπο. Δεν θα έλεγα να αρπάξουν την ευκαιρία γιατί βρίσκονται μαζί μας αξίζουν και είναι μέλη της ομάδας. Περιμένω από αυτούς να μου χτυπήσουν το κουδούνι και να πουν ότι είμαι εδώ».
Για την εβδομάδα μετά την Μπάγερν
«Τα συναισθήματα δεν ήταν και τα καλύτερα. Όσο καλός κι αν είναι ο αντίπαλος ή ανώτερος σ’ ενοχλεί η ήττα. ‘Ήταν ένα παιχνίδι που το χάρηκαν όλοι οι άλλοι, ο κόσμος κυρίως. Ήταν ένα ματς με καλό ρυθμό καλή ατμόσφαιρα. Όπως θέλουμε να είναι αυτά του ελληνικού πρωταθλήματος. Να τα ευχαριστιόμαστε και να παίρνει κάτι ο κόσμος. Στο τέλος της ημέρας το ποδόσφαιρο για τον κόσμο γίνεται ούτε για μας ούτε για τους παίκτες ή τους δημοσιογράφους».
Πως μπορεί να λειτουργήσει η απουσία του κόσμου
«Επηρεάζεται σίγουρα η ψυχολογία αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Πρέπει να προσαρμοστούμε να ξεχάσουμε το προηγούμενο ματς. Χωρίς κόσμο δεν υπάρχει η ίδια ένταση. Να βρούμε τρόπο να την βγάλουμε εμείς. Όταν έχεις ένα πολύ καλό αντίπαλο χρειάζεται προσοχή. Ο κόσμος δίνει ώθηση και από την στιγμή που αυτό δεν υπάρχει πρέπει η ομάδα να δώσει τον ρυθμό για να φτάσουμε στη νίκη.
Σίγουρα παίρνεις πράγματα. Θεωρώ ότι κάναμε εύκολα λάθη που δεν ήταν μόνο από εμάς αλλά και την ποιότητα του αντιπάλου και την πίεση που σου εκεί. Με τρικ για να σου κλέψει την μπάλα. Ούτε η Μπάγερν ούτε οι άλλες ομάδες είναι τυχαίες. Μπορούσαμε ν’ αποφύγουμε τα λάθη στα γκολ που τα δεχτήκαμε σχετικά εύκολα. Μπορεί να ήταν τυχερή η Μπάγερν αλλά δεν έπρεπε να είναι ελεύθεροι άλλοι παίκτες.
Χάσαμε τον προσανατολισμό μας. Μια δεύτερη φάση είναι δύσκολη αλλά σε τέτοιο επίπεδο όχι. Στο δεύτερο γκολ έγιναν τρία απανωτά λάθη στα αριστερά και μείναμε εκτεθειμένοι στα δεξιά. Την φάση αυτή την κάνει συνεχώς η Μπάγερν με τις συνεργασίες των ακραίων με τα μπακ. Το είπα και πριν ότι μπορείς να ξέρεις τι θα συμβεί αλλά δεν είναι εύκολο.
Τα καλά είναι ότι τα παιδιά μπήκαν με αυτοπεποίθηση, τολμήσαμε αρκετά και μπορούσαμε κι άλλο. Φυσικά πάντα είναι οι εμπειρίες που παίρνεις που δεν πληρώνονται ούτε διδάσκονται. Και κρατάμε πράγματα αλλά κυρίως σε τέτοια ματς για το μέλλον χρειάζεται να βελτιώσουμε πράγματα».
Για το αν βρήκε θετικά στοιχεία στο ματς με την Μπάγερν:
«Σίγουρα παίρνεις πράγματα. Για τα αρνητικά, κάναμε κάποια εύκολα λάθη, τα οποία προέρχονται και από την ποιότητα του αντιπάλου, την πίεση. Η ΜΠάγερν δεν είναι τυχαία ομάδα. Στα γκολ, παρότι είχαμε παίκτες στην περιοχή, δεχθήκαμε εύκολα τα τέρματα. Δεν επιτρέπεται να μείνει μόνος του ο Χούμελς και ο Ρόμπεν. Σε τέτοιο επίπεδο, δεν πρέπει να βρεθείς ανοργάνωτος. Στο δεύτερο γκολ κάναμε τρία λάθη στην αριστερή πλευρά και μείναμε εκτεθειμένοι στην δεξιά μεριά. Τα παιδιά μπήκαν με αποφασιστηκότητα και πίστη στο παιχνίδι. Τολμήσαμε αρκετά, θα μπορούσαμε να τολμήσουμε περισσότερο. Παίρνουμε εμπειρίες, έχουμε πράγματα να κρατήσουμε, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε».
Για την αντίδραση:
«Τα παιδιά έχουν εγωισμό. Μετά το ματς με την Μπάγερν ήταν στενοχωρημένοι. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε καλό πρόσωπο. Θα πρέπει να φρεσκάρουμε την ομάδα, αλλά είμαι σίγουρος πως όσοι παίξουν θα μουν πουν, κόουτς είμαι εδώ»!
Για το ποιο κομμάτι αγαπάει περισσότερο και ποιο θα άλλαζε:
«Αγωνιστικά είναι φανερό ότι θέλουμε να περάσουμε κάποια στοιχεία με τα δικά μου θέλω. Δεν είναι εύκολο να γίνει άμεσα και με βάση τις υποχρεώσεις που υπάρχουν εδώ και καιρό. Αυτό συνεχίζεται κάτι που πάντως προτιμώ. Κάποια με ευχαριστούν κάποια όχι. Σίγουρα με ευχαριστεί η διάθεση των παικτών να τα αφομοιώσουν. Κάποια λάθη σε σας μπορεί να φαίνεται ότι δεν έχουν αλλάξει αλλά δεν είναι έτσι. Δεν είναι εύκολο για κάποιο παίκτη ν’ αλλάξει σύντομα κάποια πράγματα εν μέσω σημαντικών παιχνιδιών για το κλαμπ και για όλους. Πάντα φυσικά θέλω να θέλει ο παίκτης ακόμη περισσότερα. Κάθε μέρα παίρνεις καινούργια πράγματα να εμπλουτίζεις τις γνώσεις σου. Να μαθαίνεις τους παίκτες σου γιατί αυτοί είναι τα εργαλεία σου και μπορούν να σου δείξουν κάτι καινούργιο. Δεν θα μπω σε λεπτομέρεια τι είναι αυτό που με ευχαριστεί η με στεναχωρεί. Μ’ ευχαριστεί η προσπάθεια των παικτών και το γεγονός ότι αρέσει και σ’ αυτούς.».
Για την τακτική:
«Περισσότερο αλλαγές θα γίνουν σε πρόσωπα. Στην τακτική δεν έχουμε χρόνο για κάτι τέτοιο. Για τα δικά μου πιστεύω εγώ δεν αλλάζω με μια προπόνηση την τακτική για το άλλο ματς. Δεν είμαι σωστός απέναντι στον εαυτό μου και τους παίκτες. Με την Μπάγερν προβληματίστηκα αρκετά αλλά στο εντός έδρας ματς θέλω να δώσω μια ταυτότητα στην ομάδα, να δείξω μια ομάδα που θα παίζει αυτό που ξέρει ανεξάρτητα το μέγεθος του αντιπάλου. Σε αυτό το επίπεδο ίσως να μην φτάνει φυσικά. Κανείς δεν εγγυάται το αποτέλεσμα. Το στυλ θέλω και τον τρόπο παιχνιδιού μνα αφομοιώσουμε. Μέσω αυτού θα δεις και τι πρέπει να βελτιώσεις και τι χαρακτηριστικά παικτών θα σου χρειαστούν για να είσαι πιο ανταγωνιστικός. Τώρα με τον Άρη είναι άλλο ματς, εντελώς διαφορετικό το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο καθαρός χρόνος επίσης, το στυλ που σε αντιμετωπίζουν επίσης. Δεν θα έχει ο Άρης την κατοχή παρότι είναι μια ομάδα που του αρέσει. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό ματς και πάλι λέω κρίμα που δεν θα έχει κόσμο.».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Πάμε ρε ΑΕΚΑΡΑ για το 3 στα 3 και ξέρανε τους όλους
Το ότι θα κερδίσουμε την τέταρτη ομάδα της Ελλάδας είναι σίγουρο! Το θέμα είναι να γίνει εύκολα και χωρίς άγχος καθώς η έλλειψη κοσμου είναι ένα μείον.
Πάντως με μια γρήγορη ματιά στα στατιστικά του πρωταθλήματος ειδα ότι είμαστε στις τελευταίες θέσεις στα κλεψίματα με μόνο 93. Δεδομένου ότι ο Βίκτωρας είναι από τους πιο γρήγορους παίκτες και τον Πόνσε μόνο αργό δεν τον λες, μηπως θα έπρεπε να δουλευτεί λιγο αυτό για να δούμε και αλλά γκολ σαν και αυτό στην Κρήτη που πηραμε και την αποβολή; Μερικές δεν αρκεί μόνο η πίεση αλλά θα πρέπει να προβλέπουν και που θα πάει η μπαλα όταν θα πιέσεις τους 2 κεντρικούς και τον αμυντικό χάφ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Και ο Άρης όσο τον ειδα φέτος πονάει πολύ σε αυτό και κάνει ευκολα το λαθος.
Πάμε ρε ΑΕΚΑΡΑ δεν σε φοβάμαι
Γιατι εχω την εντυπωση οτι θα κερδισουμε την 4η ομαδα της Ελλαδος πιο ευκολα απ' οτι οι ασπρομαυρες μπουγατσες?
Γενικά υπάρχει μια σωστή φιλοσοφία η οποία όμως έχει και κάποια σημεία-κλειδιά δηλαδή θέσεις και κινήσεις στο γήπεδο, όπου όμως έχουμε ελλείψεις σε παίκτες με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά....
που χαθηκε ο gman ο απολυτος οπαδος, να τα χωσει στον Μαρινο και στην διοικηση...
Παιδιά με Άρη θα έχουμε η όχι κόσμο; είμαι Μόναχο κ έχω χάσει λίγο τα αθλητικά...;;; σόρυ κ ευχαριστω
Όχι είμαστε τιμωρημένοι όπως και στο επόμενο εντός με Ατρόμητο.
Όντως!!!?? Νόμιζα ότι ακυρώθηκε όπως κ το - 6 έγινε - 3...μ@@@κια...ευχαριστω φιλε
Marino se pisteuw. Ftiaxnete to mellon. Kakentrixis sxolia agnow vlepw mia AEK me mellon. Na mas zisis prodedre! Emeis edw tha imaste. AEK MONO. Filika
Μαρίνο νομίζω ότι πρέπει να το δουλέψεις αυτό. Όταν τρώει γκολ η ομάδα να βγάζει αντίδραση και όχι να παθαίνει ΣΟΚ σαν μικρό παιδί......