BUNDESLIGA- 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 1-3
ΓΗΠΕΔΟ: VOLKSWAGEN ARENA
Η επιστροφή στις νίκες, μετά από τέσσερις αγώνες χωρίς τρίποντο, σε Bundesliga και Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν επιτακτική ανάγκη για την Μπάγερν Μονάχου, λίγες ημέρες πριν έρθει ΟΑΚΑ για το ματς με την ΑΕΚ. Η ομάδα του Νίκο Κόιβατς τα κατάφερε, αφού νίκησε 3-1 τη Βόλφσμπουργκ, στη Volkswagen Arena, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρόμπεν Λεβαντόφσκι, που σκόραρε δυο φορές και έδωσε και μια ασίστ. Από το 57' οι πρωταθλητές Γερμανίας έπαιζαν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ρόμπεν, αλλά το μόνο που κατάφερε η Βόλφσμπουργκ ήταν να μειώσει τη διαφορά στο σκορ.
Βελτιωμένη, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, εμφανίστηκε η Μπάγερν Μονάχου, χάνοντας τη πρώτη της ευκαιρία στο 12ο λεπτό όταν ο Χάμες Ροντρίγκες εκτέλεσε φάουλ και ο Κάστελς απέκρουσε. Ο τερματοφύλακας της Βόλφσμπουργκ αντέδρασε αποτελεσματικά και στη φάση του 22' όταν μπλόκαρε σουτ του Κίμιχ. Τρία λεπτά αργότερα, ο Ρόμπεν σούταρε, ο Κάστελς απέκρουσε, ο Λεβαντόφσκι προσπάθησε, με ένα περίεργο τρόπο, να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά και πάλι ο γκολκίπερ των γηπεδούχων απέκρουσε. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, η Μπάγερν άνοιξε το σκορ, εκμεταλλευόμενη αμυντική αδράνεια της Βόλφσμπουργκ. Από μπαλιά του Χούμελς, ο Τιάγκο Αλκάνταρα άφησε τη μπάλα, εκείνη στρώθηκε στον Λεβαντόφσκι που πλάσαρε για το 0-1. Τελευταία καλή στιγμή της Μπάγερν, στο πρώτο 45λεπτό καταγράφεται στο 32ο λεπτό, όταν ο Χάμες βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Κάστελς απέκρουσε. Σημειώνεται πως σε όλο το πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι δεν είχαν ούτε ένα σουτ στο στόχο.
Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, ο Λεβαντόφσκι είπε "ευχαριστώ" στον Γουίλιαμ της Βόλφσμπουργκ, ο οποίος, άθελά του, έστρωσε την μπάλα στον Πολωνό και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε για το 0-2. Στο 57' οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν με τη Μπάγερν να μένει με δέκα παίκτες, όταν ο Ρόμπεν αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, και έξι λεπτά αργότερα η Βόλφσμπουργκ μείωσε. Από τα δεξιά ο Μεχμέντι γύρισε στον Βέγκχορστ και εκείνος εκτέλεσε άψογα για το 1-2. Η Βόλφσμπουργκ πίεσε για την ισοφάριση, αλλά στο 72' ο Λεβαντόφσκι έδωσε ασίστ στον Χάμες και εκείνος σημάδεψε στη κλειστή γωνία, κάνοντας το 1-3. Από εκείνο το σημείο, ο ρυθμός του ματς έπεσε κατακόρυφα με τη Μπάγερν να κρατάει τη Βόλφσμπουργκ μακριά από τα καρέ της και να φτάνει στη τελική επικράτηση.
ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Κάστελς, Γουίλιαμ, Κνόχε, Μπρουκς, Ρουσιγιόν, Γκέρχαρντ, Ρεχμπετσάι (71' Μάλι), Άρνολντ, Στέφεν (60' Μεχμέντι), Βέγκχορστ, Μπρέκαλο (60' Γκίντσεκ)
ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Κίμιχ, Σούλε, Χούμελς, Αλάμπα (46' Ραφίνια), Τιάγκο Αλκάνταρα, Μαρτίνεθ, Ρόμπεν, Χάμες (84' Ρενάτο Σάντσες), Γκναμπρί (66' Γκορέτσκα), Λεβαντόφσκι
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Θα καλοπεράσει και ο Λεβα και η Μπαγερν.Την Τρίτη επιστροφή στα αρνητικα αποτελέσματα για τη γερμανική ομάδα!!!!! Επίσης θα δει τι σημαίνει κιτρινόμαυρος λαός! Εμείς και η Ντόρτμουντ!
Την Τρίτη θα επιστρέψετε στις ήττες κ μετά κάντε ότι θέλετε