Μια απάντηση με νόημα, που παραπέμπει στην περσινή μεταμεσονύχτια απόφαση Σκουτέρη ο οποίος είχε ανοίξει την Τούμπα για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ λίγο πριν τις 1 το βράδυ, έδωσε ο Δικαστής Γεράσιμος Διονυσσάτος, μετά το τέλος της σημερινής εκδίκασης, στην έφεση της Ένωσης. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω Δικαστής, που χειρίζεται σε δεύτερο βαθμό την τιμωρία της Ένωσης μετά την πρωτοβάθμια ποινη της ομάδας, μετά το τέλος της διαδικασίας ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους πότε να περιμένουμε απόφαση, απαντώντας: “Όχι σήμερα, η απόφαση θα βγει μέρα κι όχι νύχτα...”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Μην κάνουμε την τρίχα τριχιά. Ναι έγιναν επεισόδια εκτός γηπέδου.ΟΧΙ δεν υπήρξαν τραυματισμοί.Δικαιη τιμωρία και όχι εξοντωτική.
Ο γιατρος ειπε να λεμε ναι. Ναι!!!! Μ@μω την τρελα μου.
Τι εννοεις ρε φιλε; Οτι δικαιη εφαρμοστηκε ή δικαιη ζητας να εφαρμοστει; Γιατι δικαιη δεν μμπορει να ειναι οταν επιβαλλεται η μεγιστη των ποινων οταν δε συντρεχουν οι λογοι που σαφως αναφερονται!
προφανως εννοει ο φιλος οτι επρεπε να μας βαλουν μια δικαιη τιμωρια και οχι εξοντωτικη οπως αυτην που μας εβαλαν...τουλαχιστον αυτο καταλαβα οτι ηθελε να γραψει.
Κατόπιν εκδόσεως της αποφάσεως:
Τελικά οι αποφάσεις της νύχτας, είναι καλύτερες ....
Τις αποφάσεις της μέρας, τις βλέπει η νύχτα και γελά.
Αξίζει άραγε να ασχολείσαι;... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αξίζει να κάνεις τόσα χλμ {από επαρχία, 1100 με επιστροφή} , τόσα έξοδα; και να μην υπάρχει τουλάχιστον δικαιοσύνη;
Μάλλον οχι ..
Κρίμα..
Ευτυχώς που ο Κύριος Αθλητικός Δικαστής άφησε υπονοούμενο περί ημερησίας και ουχί νυχτερινής απόφασης, γιατί εγώ δεν σας κρύβω ότι είχα ανησυχήσει κάπως...
Αν παραμείνει η τιμωρία θα πρέπει να ζητήσουμε επανεξέταση των περιπτώσεων των γκει βορρά και νότου. Οτιδήποτε λιγότερο θα το εκλάβω τουλάχιστον ως αδυναμία.
Μην λεμε οτι θελουμε και να κανουμε like σε οτι μας χαιδευει τα αυτια - οχι αλλο λαικισμο και ημιμαθεια σε αυτη την χωρα.
Δεν υπαρχει τετοιο δικαιομα. Οι εν λογω αποφασεις παρθηκαν απο δευτεροβαθμιο οργανο (μετα απο εφεση) και δεν δυναται η ΑΕΚ να τις εφεσιβαλει. Μονο ο εισαγγελεας εχει δικαιομα αυτεπαγγελτα να ζητησει
Αυτό θα πρέπει να το κάνει ο εισαγγελέας αυτεπάγγελτα.
Σαφεστατα και πρεπει και εκτιμω σαφεστατα θα το καμουμε ως εχοντες εννομο συμφερον..
Αφου το βίντεο ηρθε σε άγνοια της ΑΕΚ ηρθε κακοπροαίρετα τώρα για το νύχτα η μερα μάλλον είναι θετικο για μας για την αποφαση να μας έλεγε κ αν ειναι πρωί η απογευμα ..καλημεραααα
Καλημέρα, φίλοι μου.Κάποτε επιτέλους πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική και κριτική εντός των τειχών.Έρρωσθε...
Πείτε και για τη λύσσα της Αστυνομίας να τιμωρηθούμε - πρωτοφανές περιστατικό ...έφεραν και βίντεο .Από που παίρνουν εντολές και γιατί η Αστυνομία της Θεσ/νίκης καλύπτει τους πάντες;
Της Αθηνας η αστυνομια ειναι υπεραπασχολημενη σε δουλειες με τους λαθρεμπορους τσιγαρων οπως λενε τα καναλια κ δεν εχει ελευθερο χρονο να παιζει με τα χουλιγκανια.χαχα. μηπως να κοψουμε ενα κονδυλιο και για τα παιδια αυτα να μην εχουν υπερβαλων ζηλο με μας ? Ας με συγχωρησουν οι αδιαφθοροι πολισμεν παρακαλω.
Το να πειθαρχεις στους νόμους είναι μεγαλοσύνη. Ο Σωκράτης ήπιε το κώνειο υπακούοντας και πειθαρχωντας στους νόμους της πολιτείας. Το να υπερασπίζεσαι το δίκαιο σου αυτονόητο. Το να είσαι ΑΕΚ, είναι κάτι διαφορετικό, ΕΊΝΑΙ ΙΔΕΑ.
Μπορεί βέβαια αυτή η ατακα να σημαίνει και κάτι αρνητικό για μας-πως δεν θα επιστραφούν πίσω οι βαθμοί όπως στον Μπαοκ η άλλη όψη της ατάκας αυτής.
Αν μείνει η υπάρχουσα τιμωρία θα πρόκειται για σκάνδαλο μεγατόνων και δε θα πρέπει να το αφήσουμε έτσι ..
ΔΕΝ υπήρξαν τραυματίες, ΔΕΝ υπήρξαν υλικές ζημιές, ΔΕΝ χρειάστηκε να διακοπεί ούτε λεπτό ο αγώνας, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η Α.Ε.Κ. ΜΕ -3 και κεκλεισμένων. Με τους ίδιους νόμους, πριν λίγες ημέρες στον ΠΑΟΚ επιβλήθηκε ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ παρ'όλο που υπήρξε τραυματισμός αστυνομικού και κάψιμο καντίνας!
Για να τελειώνουμε δεν είμαστε παράλογοι δεν είπαμε να μην τημωρηθουμε αν φταίμε αλλά να τημωρηθουμε και οι άλλοι που φταίνε την στιγμή που ο νόμος κακώς ξεχωρίζει ρίψη με βιαιοπραγία και αλλάζει την ποινή πρέπει να κριθούμε αθώοι τέλος τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε η θα τημωρουνται όλοι η κάνεις
πιστευω οτι ο εν λογω δικαστης θα ειναι αδεκαστος και θα δικαζει με ισονομια σε σχεση παντα καιι με τις ποινες των υπολοιπων . ΩΣΤΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ 1 ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΤΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ORIGINAL . EIναι αδυνατον να γινονται τετοια επεισοδια ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ (ποδοσφαιρικη μιλαω ) ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΑΠΟΡΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΩΣ Η ORIGINAL ΤΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ . ΑΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ???
Φίλε μου ποτέ δεν ήμουν οργανωμένος, ούτε πολύ υποστήριζα την όλη φάση της R21.... Τα επεισόδια αυτά όμως γίνονται από άλλα άτομα εκτός R... Είναι άλλη οργάνωση που μπαίνει στους οπαδούς ομάδων. Αυτοί οι συγκεκριμένοι έχουν και "ασυλία" της κυβέρνησης και δεν είναι εύκολο η ίδια R ή Θ7 ή Θ4 να τους καθαρίσει...
Αδερφε τα συγκεκριμενα επεισοδια οπως και τα περσινα στο ματς με τον γαυρο ηταν προβοκατσια , ειδικοτερα :
Περυσι τα ατομα που εκαναν τα επεισοδια ηταν 150 κουκουλοφοροι που ηρθαν απο τον σταθμο της ειρηνης χωρις κανενα διακριτικο
Φετος παλι μια ομαδα ηρθε εκτος γηπεδου , εκανε τα επεισοδια με την αστυνομια, οι θυρες 1-35,2... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κλειδωθηκαν και δεν μπορουσαν να βγουν ατομα , ακομα και οταν ατομα απο την 1-35 πηγαν στην μπουκα κι ελεγαν να βγουν για να σταμτησουν τους απεξω! Τελικα εκεινο το βραδυ αυτοι οι απεξω φυγαδευτηκαν πισω απο τα ματ
Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!!! Θα είμαστε φρόνιμοι....
Μόνο που η απόφαση για Τούμπα βγήκε νύχτα και άνοιξε μην γίνει τώρα το ανάποδο μέρα η απόφαση και κλειστό το οακα
Η ομαδα μας δικαστηκε και καταδικαστικε λογω ανεγκεφαλων,και τωρα εμεις ολοι αναμενουμε μια αποφαση που θα κρινει πολλα, και σαν απλος φιλαθλος ρωταω, 1 ειναι υοσο απαραιτητο να αναβονται καπνογονα και βεγγαλικα ενω τα μεγαφωνα κανουνε συνεχως εκλησεις για προστασια της ομαδας? 2 αυτο το κατεστημενο με τους τζαμπατζιδες δεν μπορει καποιος καπως να το φρεναρει σε μεγαλυτερη αποσταση απο το περιβολο του γηπεδου? 3 δεν μπορουν οσοι μπορουν και ακολουθουν την ομαδα εντος και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ εκτος,απλα να τραγουδουν και να μην βριζουν τους ακατανομαστους? απορω πραγματικα γιατι γινοντε ολα αυτα ενω ειναι γνωστο οτι επισυρουν ποινες και τιμωριες στην ομαδα. λεμε ειμαστε ΑΕΚ ,ειμαστε διαφορετικοι,αλλα στην ουσια δεν βλεπω καποια διαφορα απο τους αλλους σε οπαδικα επιπεδο..., ειναι θλιβερο να βλεπεις καθε βδομαδα να υπαρχουν τιμωριες για διαφορα ατοπιματα οπαδων . ΜΟΝΟ τραγουδι και σαν ομαδα εχουμε πανεμορφα συνθηματα και ατμοσφαιρα. ειναι κριμα για την ομαδα απο τον προεδρο μεχρι το τελευταιο ατομο που ασχολειτε καθημερινα για να μας χαριζουν αυτοι οι ποδοσφαιριστες χαρες η και λυπες.ολα στο προγραμμα ειναι. Η ομαδα χρειαζεται προστασια απο οτιδηποτε φαινομενικα μηδαμινο διοτι τα κορακια παραμονευουν.
Ωραία ατάκα ,μακάρι να είναι και θετική για την ΑΕΚ η απόφαση ...γιατί με ποινές σαν αυτές του Μάρκου για ψύλλου πήδημα δεν ...τελειώνει πρωτάθλημα .
Αδερφε για πεταει τετοια σποντα λογικα θετικη θα ειναι
Εμ τι! Μόνο η τούμπα είναι afterαδικο.
Μακαρι....Να μην δουμε φιδια παλι....
Θετικό.!!!!!!!