Quantcast
NEWS
4 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η συνοδός πολυτελείας που έχει πάει με 10.000 άντρες εξηγεί τι είναι αυτό που πληγώνει τις γυναίκες


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μια πρώην συνοδός πολυτελείας που έχει πάει με 10.000 άντρες πλέον εργάζεται ως συμπεριφορίστρια σύμβουλος σε θέματα σεξ και μελετάει τις σχέσεις και τις συμπεριφορές των γυναικών.

Σύμφωνα λοιπόν με την Γκουίνεθ Μοντενέγκρο, οι γυναίκες επιτρέπουν στους εαυτούς τους να πληγωθούν, όταν αφήνονται στα συναισθήματά τους.

«Eίτε σας αρέσει, είτε όχι, οι γυναίκες γίνονται παιχνίδια των αντρών, επειδή τους το επιτρέπουμε. Κλείνουμε τους εγκεφάλους μας και επιστρέφουμε στο μέρος που νιώθουμε άνετα, στα συναισθήματά μας», αναφέρει η Μοντενέγκρο και λέει ότι οι γυναίκες γίνονται θύματα, επειδή αγαπούν τους λάθος ανθρώπους, για τους λάθος λόγους.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι ο φόβος της μοναξιάς, η πίεση και το κοινωνικό στίγμα του να είσαι single, αλλά και η προσωπική ανάγκη της συναισθηματικής πληρότητας είναι οι λόγοι που οδηγούν τις γυναίκες να κάνουν σχέση με ακατάλληλους ανθρώπους.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ