NATIONS LEAGUE-1η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-1ος ΟΜΙΛΟΣ
ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ: 3-0
Γήπεδο: Johan Cruijff ArenA
Η νεανική Ολλανδία του Ρόναλντ Κούμαν κέρδισε τη Γερμανία με 3-0 και την άφησε στον ένα βαθμό και στην 3η θέση του ομίλου.
Στο 18ο λεπτό η πρώτη καλή φάση στο ματς. με τον Μίλερ να γυρίζει από το πέναλτι και τον Σίλεσεν να διώχνει σε κόρνερ, ενώ στο 30’ οι «οράνιε» άνοιξαν το σκορ από μια στημένη φάση. Μετά από κόρνερ ο Μπάμπελ πήρε την κεφαλιά κι έστειλε, την μπάλα στο δοκάρι του Νόιερ αλλά ο Φαν Ντάικ με νέα κεφαλιά σε κενό τέρμα έκανε το 1-0.
Μάλιστα στο 33’ ο Ντάμφρις έκανε το γύρισμα από δεξιά, με τον Χούμελς να προλαβαίνει στη γραμμή, πριν ο Μπάμπελ μπει ε την μπάλα στα δίχτυα και στο 37’ το σουτ του Βαϊνάλντουμ πέρασε μόλις άουτ. Στην επόμενη επίθεση, ο Μίλερ ανενόχλητος μέσα από την περιοχή, πλάσαρε στο πλαϊνό των διχτύων του Σίλεσεν, ενώ στο 42’ ο Ντεπάι από καλή θέση σούταρε άτσαλα ενώ μπορούσε να ανοίξει δεξιά στον Μπάμπελ. Οι Ολλανδοί «κεντούσαν» στο χορτάρι και στο 45’ σε μια φάση που ξεκίνησε με εντυπωσιακή ντρίμπλα του Ντεπάι, η μπάλα έφτασε ξανά στον άσο της Λιόν που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω.
Στο 53’ ο Μπάμπελ έκοψε σχεδόν στη γραμμή την κεφαλιά του Χούμελς, ενώ στο 58’ ο Ντράξλερ που μόλις είχε μπει στο ματς, πλάσαρε πολύ άσχημα, όντας μόνος στο πέναλτι.
Η Γερμανία είχε πάρει μέτρα στο γήπεδο, με την Ολλανδία όμως να είναι κίνδυνος-θάνατος στην κόντρα και αν ο Ντεπάι δεν ήταν τόσο φλύαρος, θα είχε έρθει κι άλλο γκολ για την ομάδα του Κούμαν. Στο 75’ ο Ντεπάι έκανε απίθανη ενέργεια, άδειασε Έκτορ και Μπόατενγκ και σούταρε αλλά ο Νόιερ του είπε όχι, ενώ στο 80’ ο Βαϊνάλντουμ έκανε κακό πλασέ σε ιδανική κόντρα των Ολλανδών.
Και στο 87’ οι «οράνιε» βγήκαν ξανά στην κόντρα, ο Πρόουμς από δεξιά έκανε το γύρισμα και ο Ντεπάι από κοντά πλάσαρε για το 2-0, ενώ στο 90+1' η σουτάρα του σταρ της Λιόν, τράνταξε το δοκάρι της Γερμανίας. Όμως στο 90+3' ο Βαϊνάλντουμ έκανε μαγική προσπάθεια και με διαγώνιο παλσέ από δεξιά, έγραψε το 3-0.
ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Σίλεσεν, Ντάμφρις, Ντε Λιχτ, Φαν Ντάικ, Μπεγκβάιν (68’ Γκρούνεφελντ), Βαϊνάλντουμ, Ντε Γιονγκ (77’ Ακέ), Μπλιντ, Ντε Ρουν, Ντεπάι, Μπάμπελ (68’ Πρόουμς)
ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Χούμελς, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Έκτορ, Γκίντερ, Κρόος, Τσαν (57’ Ντράξλερ), Ουθ (68’ Μπραντ), Μίλερ (57’ Σανέ), Βέρνερ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Καθαρισανε οι παιχταράδες του Anfield...
Το πόσο στεναχωρήθηκα που έφαγε πέ*υτσο η γερμανία δεν λέγεται...