Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Τιερί Ανρί θα είναι ο νέος προπονητής της Μονακό και, σύμφωνα με την ιστοσελίδα skysports.com, η πρόσληψή του θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες 48 ώρες.
Ο παλαίμαχος άσος αποτελεί τον "εκλεκτό" της διοίκησης, καθώς στη Μονακό θεωρούν πως ο Ανρί μπορεί να συνεχίσει το πρότζεκτ που ξεκίνησε με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ. Δηλαδή, ανάπτυξη ταλέντων και πωλήσεις, αλά Κίλιαν Μπαπέ.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ανρί είχε βρεθεί κοντά, πριν από λίγο καιρό, σε μια άλλη ομάδα της Ligue 1, τη Μπορντό, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό. Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, ο Ανρί ζητούσε 2.5 εκατομμύρια ευρώ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
