Για πέμπτο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι, η Εθνική Ιταλίας δεν κατάφερε να νικήσει, αφού έμεινε στο 1-1 με την Ουκρανία, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στη Γένοβα, το βράδυ της Τετάρτης.
Στο πρώτο 45λεπτο, η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι έκανε δέκα τελικές, αλλά δεν βρήκε στόχο και τελικά άνοιξε το σκορ στο 55ο λεπτό με τον Μπερναρντέσκι. Στη πρώτη, ουσιαστικά, καλή στιγμή της στο ματς, η Ουκρανία ισοφάρισε με τον Μαλινόβσκι στο 62ο λεπτό.
Σημειώνεται πως η Ιταλία δεν έχει νικήσει στα δυο πρώτα παιχνίδια της στο Nations League και μετράει οκτώ συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία έχει δεχτεί γκολ, ένα αρνητικό σερί που εμφανίζεται για πρώτη φορά από τη σεζόν 1958-1959.
Πλέον, ο Μαντσίνι μετράει μια νίκη στα έξι ματς ως ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ιταλίας.
Το φιλικό έγινε για να συγκεντρωθούν χρήματα για τις οικογένειες των θυμάτων της τραγωδίας στη γέφυρα Μοράντι και στο 43' ο αγώνας διακόπηκε στη μνήμη των 43 που έφυγαν από τη ζωή στις 14 Αυγούστου.
ΙΤΑΛΙΑ: Ντοναρούμα, Φλορέντσι (84' Πιτσίνι), Μπονούτσι, Κιελίνι, Μπιράγκι (88' Κρίσιτο), Βεράτι (70' Μποναβεντούρα), Ζορζίνιο, Μπαρέλα (78' Πελεγκρίνι), Μπερναρντέσκι (56' Ιμόμπιλε), Ινσίνιε (78' Μπεράρντι), Κιέζα
ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Πιάτοβ, Καραβάγεβ, Μπούρντα, Ρακίτσκι (88' Κρίβτσοβ), Ματβιένκο, Σίντορτσουκ (56' Στεπανένκο), Μάρλος (46' Τσιγκάνκοφ), Ζιτσένσκο, Μαλινόβσκι, Κονοπλιάνκα (73' Πετριάκ), Γιάρεμτσουκ (76' Κράβετς (90' Μπούτκο)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
