Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Απειλούσε να αυτοκτονήσει επειδή οι αστυνομικοι δεν του έδιναν σημασία!


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ένας άντρας σκαρφάλωσε το απόγευμα της Παρασκευής στο γλυπτό της Πλατεία Ομονοίας και απειλούσε να αυτοκτονήσει επειδή οι αστυνομικοί… δεν του έδιναν σημασία!

Όπως τόνισε ο ίδιος, είχε πάει την Πέμπτη στον αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας για να καταγγείλει του κλοπή του πορτοφολιού του στο οποίο είχε μέσα πολλά σημαντικά έγγραφα.

Οι αστυνομικοί τον συμβούλευσαν να πάει ξανά την Παρασκευή αφού επικαλέστηκαν φόρτο εργασίας. Και την Παρασκευή όμως η απάντηση ήταν η ίδια.

Δεν είχαν χρόνο να ασχοληθούν μαζί του. Ο άνδρας διαμαρτυρήθηκε χωρίς όμως ιδιαίτερο αποτέλεσμα και έτσι αποφάσισε να σκαρφαλώσει στο γλυπτό για να αποσπάσει την προσοχή των αρχών.

Χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες διαπραγματεύσεων για να πειστεί ο άνδρας να κατέβει και τελικά η ιστορία είχε αίσιο τέλος!




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ