Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ξεκινούν οι αγώνες για τον Β Όμιλο του Λιγκ Καπ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη στο Ρέντη θα γίνουν από την Παρασκευή έως και την Κυριακή οι αγώνες του Β΄ομίλου του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς με την συμμετοχή του κατόχου του τίτλου και άτυπα γηπεδούχου Ολυμπιακού, του ΓΑΣ Παμβοχαϊκού, του Φοίνικα Σύρου και του ΑΟΠ Κηφισιάς.

Η πρώτη ομάδα θα προκριθεί στα ημιτελικά και με πλεονέκτημα έδρας θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας σε αγώνα νοκ άουτ τον ΠΑΟΚ που έχει πάρει την πρώτη θέση στον Α΄όμιλο.

5/6, 16.00: Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός - Α.Ο.Φοίνικας Σύρου

Στον πρώτο αγώνα της 1ης ημέρας ο ΓΑΣ Παμβοχαϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Φοίνικας Σύρου (5/6, 16.00, διαιτητές: Κουτσούλας, Μενεσλής).

Η ομάδα του Βραχατίου έχει να επιδείξει μία πρόκριση σε φάιναλ-4 της διοργάνωσης τη σεζόν 2014-15 και όπως είπε ο προπονητής της Κώστας Δεληκώστας οι αγώνες αυτοί είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γίνει πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος στις 13 Οκτωβρίου. Nέο πρόσωπο θα είναι ο Νίκος Ρουμελιώτης που θα αγωνιστεί διαγώνιος και μάλιστα θα κληθεί να καλύψει το κενό του Νίκου Παλέντζα που είναι τραυματίας. «Θα δώσουμε τρεις δυνατούς αγώνες με το φαβορί του πρωταθλήματος και με δύο ομάδες πουν κοινούς στόχους με μας. Θέλουμε να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και να βρούμε ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια», δήλωσε ο τεχνικός του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας.

Το αξιοσημείωτο είναι πως ο Φοίνικας Σύρου θα έχει στον πάγκο του το Νίκο Ζαλμά με τον οποίο ο Παμβοχαϊκός πήρε την άνοδο για την Volley League και έζησε τις καλύτερες στιγμές στη μεγάλη κατηγορία. Βέβαια ο αγώνας θα γίνει στο Ρέντη και όχι στο Βραχάτι όπου ο Φοίνικας θα αγωνιστεί την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. «Με τον Παμβοχαϊκό με συνδέουν πολλά αλλά όλοι κοιτάμε μπροστά. Θα πούμε περισσότερα στον αγώνα πρωταθλήματος στο Βραχάτι. Για την ώρα έχουμε τρία επίσημα ματς που θέλουμε να τα χρησιμοποιήσουμε για την ετοιμότητα μας. Εχουμε παίξει δύο φιλικά με την ΑΕΚ και ένα με τη Ροδίων Αθληση αλλά δεν ήμασταν έτοιμοι. Δεν είναι αυτοσκοπός η πρόκριση στα ημιτελικά. Θέλω να δω βελτίωση σε βασικούς τομείς που με ενδιαφέρουν όπως αυτοματισμοί του διαγωνίου με τον πασαδόρο, μπλοκ - άμυνα κ.α. Αυτό που μας λείπει είναι ο ρυθμός και αυτά τα ματς θα μας βοηθήσουν», δήλωσε ο Νίκος Ζαλμάς.

 

5/6, 19.30: Σ.Φ.Π.Ολυμπιακός - Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Στον δεύτερο αγώνα της 1ης ημέρας ο Σ.Φ.Π.Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Α.Ο.Π.Κηφισιάς (5/6, 19.30, διαιτητές: Μυλωνάκης, Πρέντζας).

Διανύουμε την όγδοη σεζόν στη διοργάνωση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και ο Ολυμπιακός με την Κηφισιά θα αναμετρηθούν για έβδομη φορά. Ο Ολυμπιακός έχει 4 νίκες εκ των οποίων η μία στον τελικό του 2013 στο Βραχάτι με 3-0, ενώ η Κηφισιά έχει σημειώσει δύο νίκες επί των «ερυθρόλευκων» το 2012 και το 2014 αποκλείοντας τους από τις τελικές φάσεις. Ο Ολυμπιακός ως κάτοχος του τίτλου θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα και σε πρώτη φάση να περάσει στα ημιτελικά όπου περιμένει ο ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Την Παρασκευή ξεκινάμε με το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και όλοι μας είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε αυτά τα ματς στην έδρα μας. Η Κηφισιά είναι ο πρώτος αντίπαλος, αλλά καμία ομάδα δεν θα είναι στο καλύτερο σημείο της σεζόν, αφού είναι ακόμα πολύ νωρίς. Το κλειδί για αυτές τις αναμετρήσεις είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε μπάλα, κάθε στιγμή του αγώνα και να προσπαθήσουμε να πιάσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση».

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς ετοιμάζεται πυρετωδώς για να μπει όσο το δυνατόν πιο δυνατός στο πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δέσει η νέα ομάδα. Ο Κώστας Αρσενιάδης έμαθε ευχάριστα νέα από την διοίκηση η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον ακραίο Κυριάκο Σπυριούνη ο οποίος δεν έμεινε στην ελβετική Νάιφελς. Ο Σπυριούνης έφτασε χθες στην Ελλάδα αλλά έχει ένα μικρό πρόβλημα στη μέση του και ακολουθεί θεραπεία. «Εχουμε θετικές εξελίξεις αλλά η ομάδα χρειάζεται το χρόνο της για να δέσει. Οταν θα έρθουν όλοι οι αθλητές στην ομάδα θα μπορέσουμε να πούμε περισσότερα. Για την ώρα μπαίνουμε σε ένα τουρνουά που θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε», δήλωσε ο Κώστας Αρσενιάδης.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ