Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Επανεμφάνιση για Γιόχανσον, ήττα για τη Ρεν

Η Αστάνα κέρδισε με 2-0 τη Ρεν και πέρασε πρώτη στον όμιλο, με τον Γιάκομπ Γιόχανσον να αγωνίζεται για ένα περίπου τέταρτο με τους Γάλλους. Γκέλα για την Ντιναμό Κιέβου που έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Γιάμπλονετς


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

EUROPA LEAGUE-11ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤΑΝΑ-ΡΕΝ: 2-0

Γήπεδο: Αστάνα Αρένα

Τη νίκη με 2-0 πήρε η Αστάνα στην έδρα της κόντρα στη Ρεν, έφτασε τους τέσσερις βαθμούς και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου. Για περίπου ένα τέταρτο αγωνίστηκε ο Γιάκομπ Γιόχανσον ο οποίος άλλαξε το ρυθμό της Ρεν που σε εκείνο το σημείο έχασε 2-3 πολύ μεγάλες ευκαιρίες κι ενώ δεν είχε απειλήσει ως τότε.

Στο 6ο μόλις λεπτό το σουτ του Καμπανανγκά κόντραρε και πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 13’ ο Νιάνγκ αστόχησε από το ύψος του πέναλτι και στο 20’ η κεφαλιά του Ενρίκε πέρασε μόλις έξω. Στο 23ο λεπτό το σουτ του Αλμέιδα κόντρα στον Ζελέν, ενώ στο 32’ το μακρινό πλασέ του Σιλικί πέρασε άουτ.

Στο 59’ η Ρεν απείλησε με τον Γκρενιέ και στην κόντρα ο Καμπανανγκά έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να περνά άουτ. Και στο 64’ μετά από κόρνερ του Τομάσοβ ο Ζαϊνουτντίνοβ με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Η Ρεν ανέβασε στροφές και στο 69ο λεπτό, ο Αντρέ από ιδανική θέση έκανε κάκιστο τελείωμα, ενώ στο 77’ μπήκε στο ματς ο Γιάκομπ Γιόχανσον που επέστρεψε στα γήπεδα μετά από περίπου 11 μήνες.

Ο Σουηδός στο 84’ έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Αντρέ που πλάσαρε αλλά ο Έριτς του είπε όχι και στο 86’ ο Μπενσεμπαϊνί έπιασε φοβερό σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι της Αστάνα. Στο 90’ ο Μπενσεμπαϊνί έκανε το γύρισμα από αριστερά αλλά ο Νιάνγκ δεν πρόλαβε την μπάλα και στην κόντρα η Αστάνα έκανε το 2-0 με πλασέ του Τομάσοβ μέσα από την περιοχή.

ΑΣΤΑΝΑ: Έριτς, Ρουκάβινα, Άνισιτς, Τομάσοβ, Ενρίκε, Μαέβσκι, Σόμκο, Πόστνικοβ, Καμπανανγκά (72’ Ζανγκά), Αλμέιδα (63’ Μουζίκοβ), Ζαϊνουτντίνοβ (75’ Λογκβινένκο)

ΡΕΝ:  Ντιαλό, Ζεφάν, Ντα Σίλβα, Γκρενιέ, Νιάνγκ, Λεά Σιλικί (68’ Ντελ Καστίγιο), Μπουριγκό, Αντρέ, Μπαάλ (27’ Μπενσεμπαϊνί), Ζελέν, Βιλ Ποά (77’ Γιόχανσον).

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ: 2-2

Γήπεδο: Stadion Střelnice 

Γκέλα της Ντιναμό στην έδρα της Γιάμπλονετς, με τους Ουκρανούς να κολλούν στο 2-2 με τους Τσέχους.

Η Ντιναμό μπήκε δυνατά στο ματς και  στο 8ο λεπτό ο Μορόζιουκ τσίμπησε την μπάλα προ του Χρουμπί και ο Τσιγκάνκοβ με κόντρα σε κενό τέρμα έκανε το 1-0. Μάλιστα στο 14’, οι Ουκρανοί πέτυχαν και  2ο γκολ, καθώς ο Χαρμάς έκλεψε στο κέντρο και με όμορο σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-2. Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν και στο 33ο λεπτό μετά από κόρνερ ο Χορόβκα με πλασέ έκανε το 1-2.

Στο 54’ ο Μπόικο είπε όχι σε σουτ του Λίσκα, ενώ στο 61’ το φάουλ του ίδιου παίκτη πέρασε λίγο έξω. Η Γιάμπλονετς πίεσε κι άλλο και  στο 63’ το μακρινό σουτ του Τράβνικ πέρασε λίγο έξω και τελικά στο 83’ Τρ’αβνικ με κοντινή προβολή έκανε το 2-2.

ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ: Χρουμπί, Σορόβκα, Χούμπτσμαν, Χάνουσεκ, Ποβάζανετς, Λίσκα, Μάσοπουστ (86’ Κούμπιστα), Τράβνικ, Χραμόστα (78’ Ικάουνιεκς), Χολές, Γιόβοβιτς (90+2’ Σομπόλ)

ΝΤΙΝΑΜΟ: Μπόικο, Σίντορτσουκ, Μορόζιουκ, Τσιγκανκόβ, Χαρμάς, Πίβαριτς, Μπεσέντιν, Μπούρντα, Μπουγιαλσκί (78’ Σεπέλιεβ), Κάνταρ, Κεντζιορά

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ