Champions League - 2η αγωνιστική
ΑΕΚ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2-3
ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Όρελ Γκρίνφελντ (Ισραήλ)
Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Εκεί που αγγίζεις τον απόλυτο θρίαμβο βρίσκεσαι στο... καναβάτσο. Ειδικά, όταν παίζεις κόντρα σε τόσο μεγάλες και σπουδαίες ομάδες που μπορούν από το πουθενά να σου κάνουν την ζημιά. Όπως την έκανε η Μπενφίκα με τον Σεμέδο. Η συγκλονιστική ΑΕΚ, γύρισε το παιχνίδι από το εφιαλτικό 0-2 του πρώτου μέρους και μέσα σε ένα λεπτό έχασε απίστευτη ευκαιρία για το 3-2 με τον απόλυτο πρωταγωνιστή Βίκτωρ Κλωναρίδη και δέχτηκε ένα ακόμα πιο απίστευτο γκολ στο 73’ από τον Σεμέδο (φέρει ευθύνη ο Μπάρκας), το οποίο και της στοίχισε την ήττα. Παρ’ όλα αυτά η προσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ ήταν συγκλονιστική στην επανάληψη, πάτησαν την Μπενφίκα και σε καμία περίπτωση δεν άξιζαν αυτήν την εξέλιξη κι αυτό το φινάλε. Κάτι που αναγνώρισαν και οι 40.000 Ενωσίτες στο ΟΑΚΑ, που στο φινάλε χειροκρότησαν την ΑΕΚ και απαίτησαν νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό. Πρωταγωνιστής ο Κλωναρίδης με τα δύο γκολ που πέτυχε, αλλά και… μοιραίος για το τρίτο της ανατροπής που έχασε, πολύ μεγάλο παιχνίδι από τον Χουλτ που διέλυσε τη δεξιά πτέρυγα της Μπενφίκα με τα ανεβάσματα του. Τρομερός και ο Κώστας Γαλανόπουλος με μεγάλο παιχνίδι ανασταλτικά και οργανωτικά, καλύπτοντας για ακόμα ένα ματς και τον Σιμόες που βρίσκεται σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα...
Με 4-4-2, τον Μάνταλο αριστερά, τον Μπακασέτα δεξιά και τον Κλωναρίδη λίγο πίσω από τον Πόνσε ξεκίνησε η ΑΕΚ, με διάθεση να πρεσάρει ψηλά και να μην αφήσει την Μπενφίκα να “χτίσει” το παιχνίδι της. Το δυστύχημα για την Ένωση, παρά το δυναμικό της ξεκίνημα, ήταν πως δέχτηκε γκολ επί της ουσίας στην πρώτη κατεβασιά των Πορτογάλων, οι οποίοι στο 6’ σε φάση διαρκείας όπου ο Μπάρκας νικά αρχικά τον Γκέντσον, ανοίγουν το σκορ με τελείωμα του Σεφέροβιτς. Το δεύτερο σοκ για την ΑΕΚ έρχεται με τη συμπλήρωση του πρώτου τετάρτου, όπου πλέον είναι φανερό πως η κιτρινόμαυρη άμυνα είναι εντελώς αποσυντονισμένη. Ήταν μια σέντρα από τα δεξιά, με την μπάλα να φτάνει στο δεύτερο δοκάρι και τον Γκριμάλντο να πετάγεται για το 0-2, την ώρα που τόσο ο Μπακάκης όσο και ο Μπακασέτας είχαν κοιμηθεί. Γενικότερα η ΑΕΚ όσα προβλήματα αντιμετώπισε αμυντικά ήλθαν από τα δεξιά και την αντίστοιχη αριστερή πλευρά των Πορτογάλων, όπου υπάρχει ο “δαιμόνιος” Γκριμάλντο που ανέβαινε ταχύτατα και πλαγιοκοπούσε αλλά και ο Ράφα. Επίσης άλλο ένα πρόβλημα ανασταλτικά για την ΑΕΚ ήταν η κακή βραδιά του Σιμόες, με τον Γαλανόπουλο πραγματικά να τρέχει για δύο στο πρώτο ημίχρονο, εκτελώντας άψογα τα καθήκοντα του, έχοντας μάλιστα και όμορφες μεταβιβάσεις. Η ΑΕΚ αρχίζει να ανεβάζει ρυθμούς βρίσκοντας τα πατήματα της μετά το 20λεπτο, όπου μπαίνει περισσότερο στο ματς ο Μάνταλος, ο Μπακασέτας και οι Πόνσε – Κλωναρίδης, ενώ βοηθούν σημαντικά και τα ανεβάσματα του εξαιρετικού Χουλτ, που έχει ωραίες συνεργασίες με τον Πέτρο. Η υπεροχή της Ένωσης αυτόματα φέρνει και δημιουργία φάσεων με σπουδαιότερες το ανέβασμα του Χουλτ και το τετ-α-τετ με τον Βλαχοδήμο στο 23’ και φυσικά το σκαστό αριστερό του Μπακασέτα στις καθυστερήσεις από καταπληκτική μπαλιά του Μάνταλου. Και στις δύο μεγάλες αυτές φάσεις ο γκολκίπερ της Μπενφίκα είπε όχι κρατώντας με δύσκολες επεμβάσεις το 0-2. Και μπορεί το πρώτο ημίχρονο να ξεκίνησε… εφιαλτικά για την ΑΕΚ, ωστόσο ολοκληρώθηκε με την πρωταθλήτρια να πιέζει ασφυκτικά και βγάζοντας μεγάλη θέληση και πάθος. Ένα πάθος που φάνηκε και στην φάση του 45’+3, όταν ο Πόνσε πήγε ταχύτατα σαν “καμικάζι” πάνω στον Ρούμπεν Ντίας, του τσίμπησε την μπάλα και του κέρδισε το φάουλ και τη δεύτερη κίτρινη…
Με την Μπενφίκα να παίζει με παίκτη λιγότερο και να είναι… ταμπουρωμένη στο δικό της μισό δεχόμενη το συνεχές “σφυροκόπημα”της ΑΕΚ, ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Ένα δεύτερο ημίχρονο όπου η Ένωση από την αρχή πίεσε ψηλά, κράτησε μπάλα και επέβαλε τον ρυθμό της, παίρνοντας και τεράστια ώθηση από τον κόσμο, που πίστεψε στην ανατροπή. Η υπεροχή και η ολική κυριαρχία της πρωταθλήτριας αποφέρει καρπούς στο 53’, λεπτό όπου οι παίκτες του Ουζουνίδη κυκλοφορούν υποδειγματικά την μπάλα, ανεβάζουν τον Χουλτ και αυτός με ιδανικό γύρισμα βρίσκει τον Κλανωρίδη που πλασάρει για το 1-2, βάζοντας “φωτιά” στο ΟΑΚΑ. Σε αυτό το διάστημα είναι φανερό πως η ΑΕΚ κάνει ότι θέλει στον αγωνιστικό χώρο και με όπλο της κυρίως την αριστερή της πτέρυγα και τις συνεργασίες των Μάνταλου – Χουλτ, δημιουργεί ρήγματα και μπαράζ ευκαιριών στην Μπενφίκα. Η ισοφάριση, που ήταν φυσικό επόμενο της εικόνας του αγώνα, έρχεται στο 63’ όταν ο Μπακασέτας βρίσκει υπέροχα στο δεύτερο δοκάρι τον Οικονόμου, αυτός γυρίζει υπέροχα στον Κλωναρίδη και εκείνος με κοντινό προσπάθεια γράφει το 2-2, στέλνοντας στα ουράνια τους 40.000 Ενωσίτες! Δέκα λεπτά αργότερα η ΑΕΚ αγγίζει την ολική ανατροπή με τον Κλωναρίδη να βγαίνει φάτσα με τον Βλαχοδήμο από κάθετη του Μπακασέτα, επιλέγει να πλασάρει αντί να δώσει δίπλα στον ολομόναχο Γιακουμάκη, με τον γκολκίπερ της Μπενφίκα να τον σταματά με μεγάλη επέμβαση. Η συγκεκριμένη φάση ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του αγώνα, καθώς δευτερόλεπτα αργότερα οι Πορτογάλοι βγαίνουν στην επίθεση με τον Σεμέδο ο οποίος από το πουθενά πιάνει ένα μακρινό συρτό σουτ νικά τον Μπάρκα που φέρει ευθύνη και γράφει το 2-3 παγώνοντας το ΟΑΚΑ, κόντρα στην ροή του αγώνα. Η ΑΕΚ στο τελευταίο τέταρτο καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να βρει το γκολ της ισοφάρισης έχει έναν εκπληκτικό Χουλτ που δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στους Πορτογάλους και απειλεί σε δύο-τρεις περιπτώσεις, με σημαντικότερη ευκαιρία το πλασέ του Μπακασέτα στο 83’.
ΑΕΚ: Μπάρκας, Μπακάκης, Οικονόμου (68’ λ.τρ. Τσόσιτς), Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες (79’ Γκάλο), Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Πόνσε (60’ λ.τρ. Γιακουμάκης).
ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Βλαχοδήμος, Κόντι, Γκριμάλντο, Ρούμπεν Ντίας, Αντρέ Αλμέιδα, Φέισα, Γκέντσον, Πίτσι (62’ Σεμέδο), Σάλβιο (46’ Λεμά), Ράφα Σίλβα (84’ Τσέρβι), Σεφέροβιτς.
ΣYNOΛIKA EIΣITHPIA 31.154 ME MEIKTEΣ EIΣΠPAΞEIΣ 396.499 EYPΩ
Το aek365 ήταν στο ΟΑΚΑ και σας μετέφερε παραλειπόμενα και LIVE τον αγώνα
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Από το '82 που βλέπω την ΑΕΚ ρε παιδί μου, πάντα ο οπαδός να "σημαδεύει" παίκτες και προπονητές για να βγάλει τον θυμό του, να πει την εξυπνάδα του. Πέρυσι ο Κλωναρίδης, φέτος ο Μάνταλος, πιο πριν ο Μπακασέτας, πιο παλιά ένα σωρό παιχταράδες. Ο Ζαγοράκης τα άκουγε, ο Τσιάρτας, ο Νικολαίδης, ο Μπορμπόκης, ο Οκόνσκι, ποιον να πρωτοθυμηθώ, ακόμα και ο Μαύρος. Για να μην πω για τους τερματοφύλακες. Από το μπράβο αγόρι μου στο ουστ ρε κρέας. Μάγκες το άθλημα είναι ΟΜΑΔΙΚΟ! Σήμερα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δεν θα "τραβήξει" ο ένας, αύριο θα κάνει παπάδες και θα ξεσηκώσει το γήπεδο. Πολύ με χαλάει αυτό το πράγμα και ειδικά όταν γίνεται στο γήπεδο. Πέρυσι η κερκίδα τον "σκότωσε" τον Κλωναρίδη. Φέτος κεντάει. Χθες ένα ομαδικό "ντου" στον Μάνταλο. Δεν βοηθάτε έτσι! Αλλάξτε νοοτροπία και στηρίξτε τους παίκτες που φοράνε τον δικέφαλο στο στήθος. Από εμας αντλούνε δύναμη και πίστη στις ικανότητες τους. Όλοι στεναχωριώμαστε στις ήττες αλλά πιο πολύ αυτοί. ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Αφήστε τα αυτά για τους γαύρους.
Ο Κλωναριδης και ο Μπαρκας είναι παίκτες της ΑΕΚΑΡΑΣ μας και πρέπει να τους στηρίζουμε. μακάρι να είχαμε πιο καλούς.
Ευτυχώς βρίσκεται και κάποιος να τα λέει γιατί εγώ δεν μπορώ να τα λέω συνέχεια. ΠΙΣΤΗ και ΣΤΗΡΙΞΗ. τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους.
Ωραία προσπάθεια, αλλά ορισμένα πράγματα πρέπει να λέγονται. Μάνταλος, Σιμόες ντεφορμέ και αρνητικοί. Καλός ο Πόνσε ωστόσο Αραούχο δεν είναι. Εξαιρετικός τερματοφύλακας ο Μπάρκας αλλά Βλαχοδήμος δεν είναι. Μεγάλο παιχνίδι Χούλτ, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας στο δεύτερο ημίχρονο. Πριν και πάνω από όλα λείπουν δύο υψηλού επιπέδου εξτρέμ και δύο χαφ επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Πονσε είναι μικρός και θα κάνει 100% μεγαλύτερη καριέρα από τον Αραουχο.Ειναι καλύτερος παικτης
Συμφωνώ σε όλα εκτός από δύο πράγματα.
1) Καλός ο Αραούχο, εξίσου καλός και ο Πόνσε. Διαφορετικοί παίκτες, ο ένας είναι του κουτιού ενώ ο άλλος έφτιαχνε και παιχνίδι.
2) Δεν ξέρω για το τι κάνει ο Βλαχοδήμος στην Πορτογαλία, αλλά στο σημερινό παιχνίδι και γνωρίζοντας τις ικανότητες του Μπάρκα δεν είδα καλύτερο τον Οδυσσέα.
Αυτά ήθελα να του απαντήσω κι εγώ.ο Μπάρκας τέτοιες αποκρούσεις τις έχει κάνει πολλές φορές.δεν νομίζω ότι υστερεί ο Μπάρκας
Συνεχίζουμε...πάμε γερά...ΜΟΝΟ ΑΕΚ!
Όλοι μπορούμε να σταθούμε στη τύχη μας. όμως αυτό είναι λάθος. τύχη σίγουρα χρειάζεται για να πας μπροστά σίγουρα άλλα και η ικανότητα. εμάς δεν μας λείπει η τύχη κάποτε θα έχουμε και τύχη ικανότητα όμως; όταν ο ΠΑΟΚ πήρε νίκη στο ολυμπιακό και με την αεκ ο πασχαλακης δεν είχε μόνο τυχη ηταν και ικανος οταν σε 2 φασεις τρωσ 3 γκολ κατι φταιει. κι οταν σου δινεται η ευκαιρια να παρεις το παιχνιδι και δε το κανεις γιατι προτιμας το χατρικ δε φταιει η τυχη.
Πες τα χρυσόστομε! Τα ίδια έγραψα κι εγώ σε άλλο ποστ.
Για το χθεσινό ...αδικοχαμένο ματς. Πιό ψύχραιμα, μια και η νύχτα βοηθάει.
Τρώμε δυο γκολ στο πρώτο τέταρτο. Το πρώτο τουρλουμπούκι (δεν διώχνει κανείς και ο έμπειρος Σεφέροβιτς εύλογα σουτάρει), το δεύτερο απο καθαρή ανεπάρκεια της άμυνας. Τρέχει ο αργός αλλά φιλότιμος Μπακασέτας ( που δεν είναι και η θέση του) αλλά είναι πιό γρήγορος και δυνατός ο αριστερός μπακ που βάζει και θεαματικό γκολ με την κεφαλιά. Μερικώς ευθύνη του Μπάρκα αυτό. Αλλά,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που ήταν η άμυνα και πιό συγκεκριμένα το δεξί μπακ που είναι γρήγορος παίκτης και ίσως μπορούσε να προφτάσει τον Γκριμάλντο;;
Το τρίτο και θανατηφόρο γκολ είναι απλώς μια απαράδεκτη φάση. Παίνει τη μπάλα ο δυνατός, ψηλός (1,90), άτεχνος κατα τεκμήριο, αμυνττικός χαφ και νεαρός (21 χρ.) Αλφα Σεμέδο απο το κέντρο. Απελπισμένα αποφασισμένος, περνάει όποιον βρίσκει με ντρίπλες(!), δεν βρίσκεται κανείς να του κάνει εγκαίρως φάουλ και πιάνει ένα γωνιακό σουτ που βλέπει απο μακριό ο Μπάρκας αλλά δεν αντιδρά έγκαιρα. Απλώς απαράδεκτο γκολ. Βλέπουν όλοι την "καμικαζιά" του Σεμέδο, πως ξεκινάει. Και κανείς δεν κάνει αυτό που πρέπει.
Κατα τα λοιπά η ομάδα ήταν καλή, χωρίς να ξεχνάμε βέβαια ποτι οι άλλοι έπαιξαν ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες.
Ορατή η έλλειψη έμπειρου χαφ που να κρατάει μπάλα και να βλέπει χώρους.
Ορατή η έλλειψη γρήγορου σεντερ μπακ.
Σπουδαία εμφάνιση απο τον έτσι κι αλλιώς καλό παίκτη Χουλτ. Πολύ καλοί οι Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Πόνσε. Δεν θέλω να μπω αναλυτικά στους υστερήσαντες. Αν ανοίξει η κουβέντα θα πάρω μέρος.
Καλημέρα σε όλους
Μην παρασυρόμαστε από τα τελευταία αποτελέσματα. Η ομάδα παίζει μπάλα με ΠΟΛΛΕΣ ελλείψεις παικτών.
Ας τα πάρουμε ένα-ένα. Με Άγιαξ έπαιζες μετά από 12 χρόνια σε έδρα δυνατής ομάδας και σίγουρα δεν άξιζες να φας 3 γκολ τελικά. Με μποακ ήμασταν άτυχοι. Απλά άτυχοι και αυτοί...φάρδος.
Και χθες τα δώσαμε όλα και χάσαμε, ενώ αξίζαμε σίγουρα την ισοπαλία και ίσως τη νίκη, αλλά χάσαμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κόντρα σε μια ομάδα που είναι 1 κλάση τουλάχιστον πάνω. Είδατε ότι οι παίκτες τους είναι γρήγοροι αλλά και ψηλοί, δυνατοί; Οι δικοί μας γρήγοροι παίκτες αν τους κάνει "φου" ένας από αυτούς πέφτουν κάτω. Στους δικούς μας δυνατούς αλλά και αργούς, οι παίκτες της Μπενφίκα ή τέτοιου επιπέδου κάνουν ένα σπριντ και τους αφήνουν 4 μέτρα πίσω για πλάκα. Αυτό λέγεται ότι είναι διαφορά κλάσης παικτών. Απλά!
Χρειαζόμαστε κυνισμό. Καλύτερη αμυντική συμπεριφορά και αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Τα πράγματα σίγουρα θα ήταν καλύτερα με 2-3 καλές μεταγραφές.
Και τώρα; Τώρα πάμε για απόλυτο νικών στην Ελλάδα και ό,τι καλύτερο στην Ευρώπη. Ας μη γελιόμαστε, η 3η θέση στον όμιλο χάθηκε, αναμενόμενα..! Αν καταφέρουμε μια ισοπαλία και μια νίκη, μπαίνουν περίπου 3 εκατομμύρια € στα ταμεία.
το νου μας στο ντρμπι τωρα..παει περασε..και προσοχη να μην φαμε γκολ..δεν θελω να ειμαι απαισιοδοξος αλλα περσι απο εκεινο το ερειπιο φαγαμε 2 απο το πουθενα..και φετος τα τρωμε με το τσουβαλι απο το πουθενα...θελει 90 λεπτα μεγαλη προσοχη για να μην τους αναστησουμε...μονο νικη την κυριακη
Κάτι που πρέπει να καταλάβουμε ΟΛΟΙ. Άλλο να συζητάμε εδώ ή με τους φίλους μας ή στην κερκίδα μεταξύ μας ότι ο τάδε παίχτης μας δεν παίζει καλά ή δεν την έδωσε σωστά κτλ. και άλλο την ώρα του αγώνα να τον βρίζουμε δημόσια και επί προσωπικού και να τον μουτζώνουμε. Το δηλώνω από τώρα αδέρφια, εγώ την επόμενη φορά θα μαλώσω με τέτοιους Αεκτζηδες..
Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-Τ-Ο-Σ ο Χουλτ!!! Καταπληκτικος ο Γαλανοπουλος!!! Αυτό το τετ α τετ θα μας στοιχειώνει για χρόνια!!! Η άμυνα, πέρα του ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥ Τσινγκρινσκι, ήταν για άλλη μια φορά κάκιστη! Τεράστια αδικία που δεν πήραμε ούτε έναν βαθμό!
Η Σελτικ χωρις να κανει ευκαιρια σου εβαλε 2 γκολ. Η Βιντι, επισης χωρις ευκαιρια αλλα 2. Ο Αγιαξ με 1 ευκαιρια 3 γκολ. Ο ΠΑΟΚ χωρις ευκαιρια 2 γκολ. Η Μπενφικα με 3 σουτ βαζει 3 γκολ και μαλιστα τα 2 στα πρωτα 10 λεπτα.
Τι προβλεπετε; Θα φυγει μονος του ο Ουζουνιδης ή θα τον διωξουμε;
Αν λειτουργούσαν τα dislike....
Αν λειτουργούσαν τα dislike θα σου έβαζα like
αν λειτουργουσαν τα like χαχαχαχαχα
Ρε αδελφέ, όλα όσα λες βγήκαν από ατομικά λάθη. Τι φταίει ο Κόουτς; Δεν βλέπεις ότι η ομάδα παίζει μπαλίτσα;
Γιατί ρε φίλε τα κάνεις copy paste και σε άρθρα στο facebook??? χαχαχα
Έτσι να μπαινεται στο σαιτ της ΑΕΚΑΡΑ ,για να σας βρίζουμε. Τι τους έχεις κάνει ρε ΤΙΓΡΗ .Και ακόμα δεν ειδοποίησε.
εισαι ανυπαρκτος...
Τράβα για ύπνο ρε καληνυχτάκια!!!
Γκολ στο 74' απο ομαδα που αγωνιζεται με 10 παικτες σε ολο το δευτερο ημιχρονο δεν πρεπει να εχει δεχτει ουτε ο Πλατανιας αλλα δεν πειραζει. Στηριζω Μαρινο. Απλος δεν μας ευνοουν τα αστρα. Ειναι αναδρομος ο Ερμης;
φιλε την μπαλλα που παιζουμε με ουζουνιδη ειχα να την δω απο εποχης Φαντροκ..μαλλον εισαι γαβρος βορρα νοτου ασχετο, και βλεπεις να ερχεται το τελος σου...
Δεν πας εσύ καμία βόλτα καλύτερα... Άιντε γιατί αν σου γράψω αυτά που θέλω....
Με bitcoin σε πληρώνει το αφεντικό σου ρε τρολάκι ή με κατάθεση στο τέλος του μήνα...;
Βρε άσταδιάλα απο δω μέσα...
Οι παικτες που εχουμε ειναι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. Εγιναν ξαφνικα αχρηστοι μεσα σε 2 μηνες. Εγιναν τοσο αμπαλοι που ειναι ικανοι να φανε 2 γκολ σε 10 λεπτα; Αν ειναι τοσο χαλια μην ψαχνετε για δαπανηρες μεταγραφες. Εγω να παιξω λιγοτερα θα φαω...
Ο Μαρινος ποσα πρωταθληματα εχει παρει ως προπονητης;;;;; Ποιες Ευρωπαϊκες διακρισεις εχει;
ξεκίνα το κέντημα..........................με το "τόπι" δεν έχεις και μεγάλη σχέση!!!!
Ομάδα που παίρνει αποτελέσματα χωρίς να παίζει μπάλα θα ξεφουσκώσει....Ομάδα που παίζει μπάλα και δεν τις έρχονται τα αποτελέσματα θα στρωσει. Υπομονή...
ΥΓ: Το ελληνικό ποδόσφαιρο (γενικά) έχει πέσει αρκετά σε ποιότητα σε σύγκριση με άλλες δεκαετίες. Θυμίσου ποια ήταν η τελευταία φορά που έκανε σοβαρή ευρωπαϊκή πορεία στην Ευρωπη ελληνικός... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σύλλογος και θα καταλάβεις.
Εύχομαι να τρολαρεις και να μην τα εννοείς αυτά που γράφεις.
ΜΟΝΟ ΑΕΚ.
Ρε φίλε, μέτρα πόσα ΤΡΑΓΙΚΑ ατομικά λάθη έκαναν οι παίκτες μας σε αυτά τα 12 γκολ και μετά βάλτα με τον Ουζουνίδη!!!
Σελτικ μας πιεσε, η βιντι πολύ στο β' του πρώτου ματς, ο Αγιαξ στο β' μας έκανε πλάκα και στον Παοκ φταιγαμε 100%
Φίλε ή είσαι αμπαλος ή τρολ
Ουζουνιδης και του χρόνου.. Τέλος!!!!! Παίκτες θέλουμε! Όχι προπονητή!!!
Φιλε ο Ουζουνιδης φταιει αν δεν εχει παικτες; Ο Ουζουνιδης φταει αν ο Μανταλος κοιταζει τ' αστερια και κ@λοβαραει λες και κανει αγγαρεια;
Ο μανταλος κανει την 11αδα; κανει και τις αλλαγες μηπως;
Παοκτζης απ την Καλαμαρια? Η εφερνες την μπαλα για σε παιξουν οι συμμαθητες σου?
Δες πρώτα τα ΤΡΑΓΙΚΑ ατομικά λάθη που έκαναν οι παίκτες μας σ΄αυτά τα 12 γκολκαι μετά βάλτα με τον Ουζουνίδη!
Θα φύγει.Θα πάρουμε εσένα.
Προβλέπουμε ότι θα μείνει πολλά χρόνια γιατί χτίζει κάτι πολυ μεγάλο, αγαπητέ.
Ελπίζω να μην κοιτάζεις τους υαλοκαθαριστήρες όταν οδηγείς.
Όχι, εσύ θα φύγεις μόνος σου γιατί δεν μπορούμε να σε διώξουμε. Πάλι καλά μας χωρίζουν οι υπολογιστές μας και ενδεχομένως μία χιλιομετρική απόσταση, γιατί είσαι από αυτούς που θα κράξουν στην αποτυχία και στις επιτυχίες σφυρίζουν κλέφτικα. Άντε πάρε τα μπογαλάκια σου και στο paok24 να δεις τι χρώμα θα βάψει το μαλλί ο Πασχαλιός.
Η αμυντικη λειτουργια ειναι για τα σκυλια
Ουτε ο Λουτσέσκου τέτοια ανάλυση...
Είσαι τυχερός που δεν δουλεύουν τα dislike.
Να φύγει ο Ουζουνίδης επειδή γλίστρησε ο Λαμπρόπουλος μία με τη Βιντι και έδωσε πάσα στον πριγιοβιτς την άλλη. Επειδή έχασε το μπακ ο Μπακασέτας. Επειδή σε κενή εστία δεν την δίνει ο Κλωναρίδης στον Γιακουμάκη. Κάτσε μέτρα ατομικά λάθη εσύ και άσε την ΟΜΑΔΑ να παίζει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και να είναι όλο και καλύτερη παρ όλα τα προβλήματα που έχει.
Σήμερα με πιο καθαρό μυαλό, αν και το βράδυ δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι κοιμήθηκα καλά......
Διαπιστώνω ότι η ΑΕΚ γίνεται ελκυστική. Σε όλα τα παιχνίδια της παίζει όμορφα, δημιουργεί, πλαγιοκοπεί, παίζει κάθετα. Μπράβο στον Ουζουνίδη κι στα παιδιά.
Βέβαια δεν πρέπει να περνά και απαρατήρητο το γεγονός ότι τρώμε πολύ φτηνά γκολ ειδικά στα τελευταία λεπτά. Το δεύτερο του ΠΑΟΚ, το τρίτο της Μπενφίκα, αλλά και η παραλίγο ζημιά στου Αστέρα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ με το δοκάρι, δείχνουν ότι η ομάδα σκάει μετά το 70.
Ο Μάνταλος που ακούει τόσα φέτος, παίζει πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά μετά το 70 πρέπει να βγαίνει.... Η αριστερή πλευρά χτες που ήταν τρομερή οφείλεται και στον Μάνταλο.
Ο Σιμόες πρέπει να συνέλθει. Πολλά λάθη στη δημιουργία και πια δεν δαγκώνει στην άμυνα..... Και νομίζω ότι εκεί είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην φετινή ΑΕΚ. Δεν έχει σε φόρμα τα αμυντικά της χαφ.
Ο Πόνσε είναι λιοντάρι και θα ανέβει κι' άλλο.
Κάτι μου λέει ότι όταν με το καλό μπει ο Μπογιέ στην εξίσωση θα ανεβούμε 1 επίπεδο πάνω. Κάτι μυ λέει ότι θα παραμιλάμε με τις ικανότητές του. Έχω δει όλα τα βιντεάκια στο youtube και έχω εντυπωσιαστεί. Νομίζω του ταιριάζει απόλυτα το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Μην στεναχωριέστε για αυτή την ομάδα. Οι καλές ομάδες χτίζονται με μικρα βήματα....
το ματς δεν το έχασε ο Κλωναριδης. Ο Κλωναριδης δεν το κέρδισε. Έχει μεγάλη διαφορά.
Το ματς το έχασε η ΑΕΚ, πρώτον γιατί μπήκε φοβισμένα και αγχωμένα στην αρχή του αγώνα, τότε που δέχεται
2 εύκολα γκολ από τραγικά λάθη, πιθανόν λόγω απειρίας από τετοια παιχνίδια και δεύτερον από την λάθος εκτίμηση των παικτών της στο τρίτο γκολ. Εκεί δηλαδή που 5 παίκτες της ΑΕΚ τον Πορτογαλο που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σουτάρει ( βέβαια στο τρίτο γκολ φέρει μεγάλη ευθύνη και ο ΜΠΑΡΚΑΣ, που κάνει κακή εκτίμηση της φάσης ).
Ο ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ σίγουρα θα έπρεπε να πασάρει στον Μανταλο, προτίμησε όμως να τελειώσει ο ίδιος τη φάση αλλά δυστυχώς δεν του βγήκε. Είχε βάλει δυο γκολ, είχε και την ψυχολογια, έκανε ωραίο πλασέ αλλά δεν του βγήκε...
Αν το έβαζε θα ήταν ήρωας, το έχασε και έγινε ο μοιραίος παίχτης. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο...
κρίμα πάντως που δεν πήραμε ούτε ισοπαλία.
Το συμπέρασμα είναι πως η ΑΕΚ στάθηκε πολύ καλά πάρα τα λάθη της και έδειξε ότι είναι σε κάλο δρόμο.
Μην ξεχνάμε και τς απουσίες βασικών παιχτών ΛΙΒΑΓΙΑ, ΛΟΠΕΣ και τους τραυματισμούς ΠΟΝΣΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΙΜΟΥ που έγιναν αναγκαστικές αλλαγές. Από κει και πέρα το κυνήγι της τρίτης θέσης χάθηκε αλλά η ΑΕΚ της Ευρωπης τώρα χτίζεται και έχει να μάθει πολλά.
πάμε τώρα για νίκη με ΟΣΦΠ.
Πραγματικά μεγάλο κρίμα, πολύ άδικη ήττα
Πέρα από όσα έκανε στο πρώτο τέταρτο, η Μπενφίκα δεν έκανε τίποτα άλλο σε όλο το ματς
Παίξαμε πολύ ωραία μπάλα, ισοφαρίσαμε αλλά ήμασταν άτυχοι
Ακόμα βλέπω την φάση του τετ α τετ και τρελαίνομαι
Χουλτ μακράν ο κορυφαίος, φοβερό παιχνίδι
Καλημερα συγχαρητήρια στην ομαδα για την εμφανιση αλλα μονο εγω αδυνατω να καταλαβω γτ δεν παιζει ο γκαλο στη θεση του μπακακη
Ειδικα χτες μετα την αποβολη η ποιοτητα του και οι σεντρες στου θα ειχαν δωσειβαλλον αεαρα στην ομαδα. Εκτος αυτου Απο δεξια δεν καναμε τπτ .. απορω
μπραβο στην ομαδα για την καλη αλλα οχι αποτελεσματικη εμφανιση!!! και χιλια μπραβο στον Μαρινο για αυτο που χτιζει σιγα σιγα αλλα και για της σοβαρες και μετρημενες τοποθετησεις μετα τα ματς!!! η χρονια φενεται οτι θα ειναι μεταβατικη, απο μια ομαδα σκληρη και αμυντικη σαν την περσινη του Χιμενεθ που μας χαρισε το πρωταθλημα σε μια ομαδα κυριαρχιας και επιθετικου πλουραλισμου του Μαρινου. βημα βημα μεγαλονουμε ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!
Η χθεσινή ΑΕΚάρα θύμισε τα περσινά βράδια στην Ευρώπη.Απίστευτο δεύτερο ημίχρονο και συγκλονιστική η προσπάθεια της ομάδας και η εξέλιξη του αγώνα.Όλοι είμαστε στεναχωρημένοι γιατί μπορούσε να πάρει τη νίκη η ΑΕΚ,όμως είμαι ικανοποιημένος στο ότι η ομάδα έβγαλε αντίδραση.Σε προηγούμενα σχόλια μου έγραφα ότι αυτό λείπει από την φετινή ΑΕΚ η αντίδραση,όχι μετά από άσχημα αποτελέσματα από αγώνα σε αγώνα αλλά μέσα στον ίδιο τον αγώνα.Ως ένα σημείο το είδαμε στη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Τούμπα,χθες φάνηκε πολύ περισσότερο και πήγε να κάνει τεράστια ανατροπή η ΑΕΚ.Πίστη στην ομάδα μας και στήριξη.
.Απίστευτη η ματσάρα από Χουλτ κι αν συνεχίσει να είναι το ίδιο καλός επιθετικά όπως χθες,θα φανεί λιγότερο η απώλεια του Λόπες.Ο Κλωναρίδης αν έδινε την ασιστ το ίδια μπράβο θα έπαιρνε όσο κι αν έκανε το χατ τρικ.Έκανε την βλακεία με το να μην δώσει σε Γιακουμάκη,αλλά να μην ξεχνάμε τι πρόσφερε με τα δύο γκολ που έβαλε.Μην μηδενίσουμε την πολύ μεγάλη προσφορά του και χθες.
ΥΓ1. Η άμυνα μας είναι πολύ καλή.Αλλά πρέπει να σταματήσουν οι αδράνειες της στιγμής.Λίγο να χαθεί η συγκέντρωση και το πληρώνει η ομάδα.Πρέπει να αλλάξει αυτό άμεσα.
ΥΓ2. Χουλτ,Κλωναρίδης και Μπακασέτας ήταν οι κορυφαίοι και μετά Γαλανόπουλος,Πόνσε
Δυστυχως η ευτυχως το ροστερ μας εχει συγκεκριμενες δυνατοτητες και φυσικα ταβανι....το οποιο φαινεται πιο ξεκαθαρα σε τετοια ματς υψηλου επιπεδου....το να φωναζουμε σε παικτες που παιρνουν κατα μεσο ορο 200 χιλιαδες...και να κατηγορουμε προπονητη που βλεπει τον παγκο του αδειο....ειναι τελειως ματαιο...και βαζω και τον εαυτο μου μεσα...οι ευθυνες βαραινουν τους αποφασιζοντες στην ομαδα..
31.000 εισιτήρια. Τραγική προσέλευση κόσμου. Πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας στο Champions League μετα από 12 χρόνια και όσα περάσαμε, ωραίος καιρός, πρωταθλήτρια η ομάδα μετά από 24 χρόνια, η ομάδα φέτος παίζει ποιο ωραίο ποδόσφαιρο από πέρυσι και παρ όλα αυτά ο κόσμος γυρνάει την πλάτη του στην ΑΕΚ!! Συγχαρητήρια. Να μην ξεχάσετε να τρέξετε στην φιέστα την τελευταία αγωνιστική. Έτσι σας θέλω. Μόνο για τα πανηγύρια!!
31000 εισιτήρια + 11000 με 12000 διαρκείας = 42000 με 43000 ήταν στο γήπεδο. Φυσικά έπρεπε να είναι sold out!
Είμαι 44 ετών,έχω να δω τόσο μεγάλη ΑΕΚ από την εποχή του '94...... Αν ο τίγρης είχε κάνει 2 με 3 μεταγραφές τώρα θα λέγαμε άλλα!
Οι παίκτες μας κ ο Ουζουνίδης κάνουν το καλύτερο που μπορούν,με μια δύο εξαιρέσεις για ευνόητους λόγους.... να είστε περήφανοι που είμαστε ΑΕΚ!!!!
Έσκασε ο Γαλανό ... και οι άλλοι και φάγαμε το 3ο ..... μπήκε για χαφ ο Γκάλο (!!!) , ενώ στην Μπενφίκα ο σκόρερ ,άρα συνέχεια θα γυρνάμε στην μεταγραφή που δεν έγινε ... ναι καλή η ομάδα και τρώει τσουβάλι τα γκολ , νικώντας μόνο τις μικρές ομάδες ... και επειδη παίχτες δεν αλλάζεις-βρίσκεις τον Οκτώβριο , να δούμε αν θα "προλάβει την παρέλαση", κυρίως και σε σχέση με τι θα γίνει την Κυριακή ... και μην ακούσω για γαβροτρόλ γιατί λέω τις σκέψεις μου ... μακάρι να κάνω λάθος ...
Καλημέρα, φίλοι μου. Μεγάλη η στενοχώρια μας. Άλλη μία λανθασμένη μεθοδολογική προσέγγιση στο συγκεκριμένο ματς , άλλη μία υπερήφανη ήττα , που δεν αρμόζει όμως στην ιστορία μας. Μεγάλο μπράβο στους παίκτες και τους οπαδούς μας. Έρρωσθε...
Λιγο ηθελε να γινει η ολικη ανατροπη.
Αγαπαμε ΑΕΚ στηριζουμε ΑΕΚ.......
Χίλιες φορές να παίξει ο γιουσης αριστερά αντί για Μανταλο εναντίον του γαύρου... Κατάνταει αηδία αυτό το αστείο μαζί του φέτος... ΠΆΓΚΟ ΤΩΡΑ
Κι εσυ ΑΜΠΑΛΙΔΗΣ βλεπω.....
καλημέρα, φιλε εψές ηταν κακος ο μάνταλος οπως και με παοκ. ειναι λες και φοβάται το λάθος και τα σκεφτεται ολα δυο και τρεις φορές με αποτελεσμα να κάνει λάθος
θελει ξεκουραση.. σωματικη πνευματικη ψυχικη...
Ποιος γιουσης ελεος
Μην μασάτε ρε, αρκεί να μαθαίνουμε από τα λάθη μας...παίχτες,διοίκηση...έτσι θα συνεχίσει να μεγαλώνει η ομάδα....Πάμε τώρα γερά την Κυριακή μην χαθεί η πελατεία.
Τα τόσα ατομικα λάθη είναι θέμα δουλειάς στην προπόνηση.Και στον Παναθηναϊκό εκτεθειμένο τον άφηνε αμυντικά.4 από τη Λαμία και μην μου πείτε ότι πέρισυ δεν είχε παίχτες να κερδίσει τη Λαμία ή άλλες ομάδες.Όταν παίζεις με τον τραγικό οφη και σου κάνεις κεφαλια ο πλατείας στο κέντρο της άμυνας κάτι δεν πάει καλά.Εγώ πάντως τα γκολ που φάγαμε(σε αριθμό) και στα δύο ματς τα είχα προβλέψει
1) Δωσε τη μπαλα διπλα παιδακι μ...
2) Δωσε τη μπαλα διπλα παιδακι μ...
3) Δωσε τη μπαλα διπλα παιδακι μ...
4) Μανταλε σοβαρεψου... Ειχα ερθει με παρεα σμρ ( αλλες ομαδες) και μεταξυ σοβαρου και αστειου λεγανε οτι χωρις μαναταλο παιρνετε το πρωταθλημα για πλακα... Λιγο σβαροτητα απο σενα θελουμε μονο...Αυτη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τη στιγμη δε μοιαζεις για αρχηγος
5) Δωσε τη μπαλα διπλα παιδακι μ...
6) Αμεσο τετ ατετ μαρινου με σιμοες ( η ο οποιος τα κανει αυτα τελος παντων) για να βρει την υγεια τ το παιδι... Σημερα δεν ηταν τοσο κακος αλλα γενικα ειναι αρνητικος στο παιχνιδι τ
7) Δωσε τη μπαλα διπλα παιδακι μ...
Μαγκες περα απο ολα, εγω τωρα καταλαβα γιατι ο Μαρινος,
Ηθελε τον Πονσε,
Βεβαια τωρα ειναι ετοιμος, η ταχυτητα του ειναι δυο σκαλες πανω πλεον,
Και εχει απιστευτη κινηση μεσα στην περιοχη.
Για μενα ειναι καλύτερος απο Τσινο.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Θα το δειτε αυτο.
Εγω μονο για τον τραυματισμο του στεναχωρηθηκα χτες,
Η ομαδα μου εδωσε χαρα ασχετα απο το αποτελεσμα..
1.Ο Μπακασετας ειναι ο πραγματικος ηγετης της ΑΕΚ.
ιασμου" κατι που θα μας κυνηγαει σε.ολη τη χρονια..
Πολυσυνθετος παικτης ,πραγματικο εργαλειο.
2. Το συστημα Κλοπ δυνατη επιθεση και αμυνα οτι ναναι δεν βγαινει με ποιοτικες
3. Αλλη μια χρονια χανουμε τη νικη στις λεπτομερειες και λογω τραγικου μεταγραφικου."σχεδ
+1924
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΔΕ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ
Μπράβο παιδιά μεγάλο ματς κρίμα εκεί με το βρωμοσουτο το σεμεδο ...το χαμε...
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΜ ΤΟΝ ΜΑΝΤΑΛΟ? ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ!!!! ΞΕΚΩΛΑΤΕ ΛΕΜΕ!!!
Ναι αφερφε από την πλευρά του μανταλο ο ΧΟΥΛΤ δημιούργησε σχεδόν όλες τις ευκαιρίες. Ο Πέτρος έχει ποιότητα αλλά μέχρι εκεί δεν έχει προσφέρει τίποτα εκτός από το υπέροχο γκολ εναντίον της γαλατα
Καλο δεν το λες σημερα αλλα δεν εχουμε αλλο, φαινεται κιολας οτι δινει ψυχολογια στους υπολοιπους. Οσο για το Σιμοες πιστευω κ εγω οτι παιζει ρολο οτι δεν τον εχει ανανεωσει ακομα, εχει πεσει η διαθεση του κ το σκυλιασμα στο παιχνιδι...Χουλτ φανταστικος
Προσωπικά με προβληματίζει μια συγκεκριμένη γενική εικόνα της ομάδας. Ο Μανταλος έχει 60' μπάλα, ο Σιμοες ούτε ένα ημίχρονο, και ο Μπακακης κάπου έχει ξεχάσει το τούρμπο. Σε συνδυασμό με τους μυικους τραυματισμούς θέλω να ελπίζω η ομάδα να είναι απλά αφορμαριστη ακόμα. Η άλλη περίπτωση είναι να είναι αγύμναστη. Θα δείξει η πορεία.
Όσο για το Μανταλος και την προσφορά του στο παιχνίδι, δεν αναρωτιούνται οι επικριτές του γιατί... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είχε μονίμως αεροδιαδρομο ο Χουλτ από αριστερά;
Μήπως η επιλογή της Μπενφίκα ήταν διπλό μαρκάρισμα στον αρχηγό για να κόψουν όλη την ανάπτυξη της ομάδας;. Αλλά τι ξέρουν κι αυτοί.
Λάθος πέσιμο του Μπάρκα στο 3ο. Ξαναδείτε την φάση... διστάζει για ένα δέκατο του δευτερολέπτου!!! Μπορούσε καλύτερη εκτίναξη...
Επειδή για μένα οι τίτλοι δε μετράνε τόσο όσο το καλό ποδόσφαιρο, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για την απόδοση της ομάδας, κι ας έχασε τόσο άδοξα. Βλέπω μια ΑΕΚ που επανέρχεται σ αυτό που τη χαρακτήριζε μια ζωή και το οποίο τα τελευταία χρόνια είχαμε ξεχάσει, το θέαμα, την ωραία μπάλα, τη φουλ επίθεση που σε κάνει να θυμάσαι για πάντα μια ομάδα. Εκείνη η ΑΕΚ μετά τα 3 σερί δεν κέρδισε πρωτάθλημα, αναγνωρίζεται όμως από όλους ως ίσως η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών. Η φετινή ΑΕΚ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μπορεί να μην κερδίσει τίτλο φέτος, είναι όμως σίγουρο ότι θα μας χορτάσει μπάλα. Στους περισσότερους ξέρω ότι αυτό χτυπάει άσχημα. Σεβαστή η διαφωνία. Για μένα όμως αυτή η ΑΕΚ έχει ήδη κερδίσει την εκτίμησή μου και γι αυτό αξίζει ένα μπράβο σε όλους,δε θέλω να πω κακή κουβέντα για κανέναν. Τώρα μαζευόμαστε και πάμετην Κυριακή να από τελειώσουμε το απόλυτο κακό.
Πραγματικά είμαι τόσο ξενερωμενος. Όχι γιατί χάσαμε. Αλλά γιατί αν έσπαγε τη μπάλα ο Ντοριαν θα είχαμε κάνει τεράστια ανατροπή και θα είχαμε πλέον ελπίδες ακόμη και για δεύτερη θέση.
Λένε αν δε μπορείς να κερδίσεις τουλάχιστον δε χάνεις...
Ένα πράγμα θέλω μόνο να πω και θέλω να μου πείτε αντικειμενικά την γνώμη σας.
Όλοι λίγο ή πολύ βλέπουμε ότι μεγάλο πρόβλημα είναι η απόδοση του μάνταλου.
Έγω τον έκραξα δεν θα το κρύψω. Τώρα όμως με πιο καθαρό μυαλό σκέφτομαι ότι ίσως θα πρέπει να τον στηρίξουμε παραπάνω. Όχι να τον δικαιολογούμε αλλά να τον βοηθήσουμε με την στήριξή μας. Εσείς τι πιστεύετε?
Ρε μανταλε αγόρι μου αφού χτύπησες γιατί δε ζητάς να βγεις και καταστρέφεις όλο το παιχνίδι?
Κερδιστεε τον γαυρο την κυριακη να φυγει η σημερινη πικρα!!
Το θέμα που "καίει" αυτή την στιγμή την ΑΕΚ είναι οι τραυματισμοί. Να υπήρχαν 1-2, να το καταλάβαινα. Έχουμε φτάσει σε σημείο όπου οι τραυματισμοί είναι πιο πολλοί από τις νίκες μας φέτος. Πρέπει η διοίκηση να το κοιτάξει. Σε λίγο δε θα έχουμε ομάδα να κατεβάσουμε.
Δεν πειράζει ρε παίδες.Οπως πέρυσι, πληρώσαμε ένα κακό διάστημα.Το λέω όμως σήμερα ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να μην πάρουμε πάνω από έναν βαθμό.
Ας ειμαστε ρεαλιστες με Μπαγερν εχουμε δεδομενες 2 ηττες. Μεσα στη Λισαβονα δεν υπαρχει περιπτωση να κανουμε κατι οποτε μονο με Αγιαξ στο ΟΑΚΑ με το ζορι αν θα κανουμε κατι και αυτο λογω εδρας γιατι ο Αγιαξ δεν πιανεται φετος, πηρε Χ μεσα στη Μπαγερν
Η ομορφια του ποδοσφαιρου ειναι αυτη...
Δεύτερη φορα που κάνουμε καλυτερο ματς και ευκαιριες, μετα απο τους ουγκ και χανουμε!
Θα γυρισει....
Η τύχη παντα αλλαζει.
Η ομαδα προσπαθησε με οτι υλικο διαθέτει.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Το γιατι η Διοικηση δεν εκανε 3 μεταγραφαρες που χρειαζόντουσαν και γιατι εχουμε γινει νοσοκομειο με την επιδημια τραυματισμών, ειναι μια αλλη τελείως κουβέντα....
ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ για αυτη την ομαδα και τα καλυτερα δεν εχουν ερθει ακομα φανταστειτε!!!
Στο χαλι του γαυρου θελω τριμπαλο οπωσδηποτε, για να παμε παρακατω...
Χαθηκε η ευκαιρία για την πιο ιστορικη ανατροπη, ειμασταν ατυχοι, αλλα το ντεφορμαρισμα καποιων παικτων πρεπει να το δει αμεσα ο Μαρινος και οχι να γκρινιαζουμε μετα απο ηττα και τετοια υπερπροσπάθεια!
ΑΕΚΑΡΑ-ΣΥΡΟΣ
Κριμα που εγινε πισωγυρισμα φετος,αν ειχαμε παρει,οπως ματαια αναμεναμε 2-3 παιχτες ακομα να κανουν διαφορα,ο Ουζουνιδης μια χαρα τα παει κ χωρις ιδιαιτερο παγκο.με το ξεκινημα της χρονιας κ εχουμε προβληματα,αντι η ομαδα να ειναι πληρης.οποτε το προβλημα ειναι ενα,καποιος δεν εβαλε το χερι στην τσεπη για να ανεβουμε κι αλλο επιπεδο.περυσι ο Μασουντ με την απιστευτη ευκαιρια στο Κιεβο για ιστορικη νικη προκριση,φετος ο Βικτωρας για ιστορικη ανατροπη στο τσ.λ. α ρε ΜΟΝΟ ΑΕΚ
MVP παίκτης χουλτ !
MVP στιγμή στο τέλος τον Γιακουμάκη να λέει στον Κλωναρίδη δεν πειράζει ξεχάσετο !!
Αρε φιλε ποσο πολυ λειπει ο παιχτης που εχεις στο αβαταρ σου...και ειδικα το ονομα που εχεις
ΜΕΓΑΛΕ.... ΓΙΓΑΝΤΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΚΟΥΜΠΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
Μπράβο στον Ουζουνίδη για τη δημιουργική ανάσταση της ΑΕΚ. Πρέπει όμως στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και στα ντέρμπι κυρίως εκτός έδρας να δένει την άμυνα καλύτερα,.Παγώστε την εικόνα μετά το διώξιμο του Τσιγκρίνσκι στο πρώτο γκολ και δες τε το Γαλανόπουλο, βιδωμένος στο έδαφος η μπάλλα περνάει μπροστά του και μέχρι να ξυπνήσει φτάνει στον παίχτη που κάνει το σουτ. Στο τρίτο γκολ είναι μόνος του στο κέντρο και κάνει κοντρολ-πάσα προς τα πίσω στο μαύρο που ξεχύνεται ανενόχλητος για το γκολ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Το 8αρι είναι σημαντική θέση σε μία ομάδα και το τρέξιμο απλώς δεν φτάνει,ούτε κόβει οι πασες του είναι πίσω και πλάγια, παίζει φοβισμένα.Ο Μάνταλος έχει προσόντα,αλλά τεράστιο πρόβλημα στο μυαλό και στο χαρακτήρα, πάει χαλαρός στις πάσες και στα κοντρόλ,χαλώντας τις μισές επιθέσεις αβίαστα μόνος του. Επειδή δεν πρόκειται να βγεί πρέπει να παίξει 8αρι όπως στην Ξάνθη και παράλληλα να φάει γερό ταρακούνημα για τη χαλαρότητα του. Με τη Μπάγερν οπωσδήποτε Μπακάκης τρίτο στόπερ, όπως τον χρησιμοποιούσε ο Χιμένεθ να καλύπτει τις τρύπες των άλλων δύο κεντρικών αμυντικών,μήπως και γλυτώσουμε ακραία σκορ. Ο Μπάρκας έχει κάποιο πρόβλημα με τις μπάλλες που πάνε κοντά στο κεφάλι του, λες και ανάβει κάποιο φλας και τον τυφλώνει.
Τεραστια εμφανιση , τι να πρωτοπεις. Το σιγουρο ειναι οτι αν υπαρχει θεος δεν ειναι ΑΕΚτζης. Ματς που οδευε μονο προς δικη σου νικη καταληγει να χαθει με γκολ απο παικτη που μπηκε να κρατησει το σκορ και που σουταρει στην απελπισια του!! Χουλτ αγορι μου αν σε εβλεπε ο Αλμπα σημερα θα εφευγε απο τη Μπαρτσελονα μονος του. Μπακασετα θα πρεπε να εχεις το περιβραχιωνιο στο χερι σου. Βικτωρα δε θα πω σπασε τη μπαλα, θα πω βαλτο το ρημαδι να μας στειλεις!!! Μανταλε δεν υποφερεσαι ρε φιλε. Αυτη η... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απαθεια σου ειναι εξοργιστικη.
Αυτό ειναι το ποδόσφαιρο και το αγαπάμε για αυτό ακριβώς τον λόγο. Για αυτές τις συγκινήσεις που κανένα άλλο άθλημα δεν μπορεί να σου προσφέρει. Όπως χτίσαμε πάνω στα συντρίμμια της σούπερ Λίγκας και από το 0 πήραμε πρώταθλημα έτσι χτίζουμε και στην Ευρώπη μέρα με τη μέρα. Υπομονή.
Μπράβο ρε φίλε με κάλυψες...απόλυτα και όσο πλησιάζουμε προς Νέα Φιλαδέλφεια η ομάδα θα γίνεται όλο και δυνατότερη γιατί έχει ατσάλινη ψυχή και ήθος....ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....!!!!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΙΔΙΑ...!!!
Σήμερα φάνηκαν η μη ανανέωση ακόμα του Σιμοες που τελευταία είναι πεσμένος, η λάθος επιλογή στον αγώνα του Μπακακη που δεν μπορούσε σε αυτό τον αγώνα, ο Μανταλος που του πέφτει βαρύ το αρχηγιλικι και τα όποια αμυντικά κενά. Θα ήταν η ανατροπή του αιώνα αν είχε καθαρό μυαλό ο Κλωναριδης αλλά δεν πειράζει δίνει σε κάθε αγώνα το 200%. Μπορούσε να κερδίσει αλλά εδώ φάνηκε η έλλειψη 2 ποιοτικών παικτών συν του Λιβαγια. Μπράβο στους υπόλοιπους.
Ποιά ανανέωση φταιει για το νετφορμάρισμα του Σιμόες; Αναμασατε ολοι την ιδια καραμέλα. Συμβόλαιο υψηλό ψαχνει. Αν δεν παίξει καλά στο Τσου Λου που θα παίξει για να το βρει;
Τρομερή προσπάθεια συγχαρητήρια στην ομάδα. Μαθαίνουν σιγά σιγά. Έχουμε μπει σε στο παιχνίδια άσχημα και σήμερα το πληρώσαμε. Η ομάδα από τέτοια παιχνίδια μαθαίνει να παίζει πολύ καλύτερα. Μας λείπουν κομβικός παίχτες και ακόμα όταν είμασταν 11-11 βγάλαμε συνδυασμούς, δημιουργήσαμε και κάναμε ευκαιρίες. Η ομάδα έχει πολύ μέλλον με πινελιές. Οι παίχτες θα γίνονται καλύτεροι συνεχώς. Πρεπει να κοιτάξουμε την αμυντική μας λειτουργία . Εκεί έχουμε θέμα. Έγινε με την βιντι έγινε με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τον ΠΑΟΚ έγινε και σήμερα. Ο Γαλανόπουλος πχ μετα από αυτο το παιχνίδι μετα από τέτοιες εμπειρίες θα βελτιώνεται συνεχώς . Ο Σιμοες μπροστά στο σημερινό Γαλανοπουλο ειναι πολύ λίγος. Ο Μάνταλος θα δει πάγκο με Μπογε και Αλμπάνη και θα παλέψει για την εντεκάδα. Πρεπει όμως να δίνει τη μπάλα με τη μια. Ειδικά σε αυτά τα παιχνίδια. Πολλοί τραυματισμοί. Ρε Μελισσανίδη ανανέωσε τα συμβόλαια και ξεκινήστε για ένα χάφ και ένα γρήγορο κεντρικό αμυντικό. Ξέχασα να πω Μπακασετας στο Ftw. Οποιος κράζει μετα το σημερινό ειναι αμπαλος. Η ομάδα μαθαίνει πρεπει να το καταλάβουμε όλοι
Μαγκες ασχετο αλλα μην μειωνετε την σημερινη προσελευση κοσμου..Πεσαν Μπενφικα και γαυρος την ιδια εβδομαδα..Οι περισσοτεροι δεν εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να πανε και στα δυο παιχνιδια, οποτε θα πανε σε ενα απο τα δυο και κατα τη γνωμη μου οι περισσοτεροι θα πανε με γαυρο γιατι ειναι σημαντικοτερο ματς
(Συνέχεια στο προηγόυμενο μήνυμα μου)
- Τα λάθη στην άμυνα είναι και ατομικά και ομαδικά
- Ο Μάνταλος δεν είναι καλά. Πρέπει να καθαρίσει το μυαλό του. Ας μιλήσει με τον κόουτς...
- Ούτε επιθετικό και ίσως ούτε εξτρέμ (αν μας βγει ο Μπογε) ήθελε η ομάδα. Ένα καλό σέντερ μπακ και ένα κεντρικό χαφ σημείο αναφοράς ήθελε και θέλει. Εκεί πληγώνεται η ΑΕΚ μέχρι ώρας....
Τα έχει αυτά το ποδόσφαιρο. Άλλη μία φορά η ΑΕΚ είχε τις φάσεις αλλά τα τραγικά ατομικά λάθη και πάλι της στέρησαν τη νίκη. Όλοι προσπάθησαν εκτός από 3 που παραμένουν σε ρηχά νερά. Μπάρκας, Σιμόες ,Μάνταλος αρνητικοί ως εκνευριστικοί για την δεδομένη αξία τους.
Ασε ρε φιλε ποιος ουζουνιδης...3 φασεις 3 γκολ...Η ΑΕΚΑΡΑ επαιξε απιστευτα κ μην ξεχνας τι μπατζετ εχει...Πεταγε η ομαδα κ αντι για 3-2 2-3.Μπαλα ειναι η ρουφιανα!Περηφανος αποψε για αυτη την ομαδα μονο!!!ΑΕΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕ
Καληνυχτα παιδια ξενερα σημερα απο τις τεραστιες!!Τα λαθη στοιχιζουν!!Ας προσεχαμε!!Παιξαμε μπαλα οταν φαγανε κοκκινη αυτοι!!Αμυντικα η Μπενφικα δεν ηταν.τιποτα σπουδαιο εμας η αμυνα μας ηταν.για πεταμα!!Νικησε η ομαδα με την μεγαλυτερη ευστοχια!!Τελος!!κριμα γιατι μπορουσαμε.να νικησουμε και να παιζαμε.για τριτη θεση!!Τωρα δυσκολο εκτος αν.νικησεις μπαγερν που δεν.γινεται και παρεις αγιαξ μεσα και!!Κριμα
Καληνυχτα παιδια ξενερα σημερα απο τις τεραστιες!!Τα λαθη στοιχιζουν!!Ας προσεχαμε!!Παιξαμε μπαλα οταν φαγανε κοκκινη αυτοι!!Αμυντικα η Μπενφικα δεν ηταν.τιποτα σπουδαιο εμας η αμυνα μας ηταν.για πεταμα!!Νικησε η ομαδα με την μεγαλυτερη ευστοχια!!Τελος!!κριμα γιατι μπορουσαμε.να νικησουμε και να παιζαμε.για τριτη θεση!!Τωρα δυσκολο εκτος αν.νικησεις μπαγερν που δεν.γινεται και παρεις αγιαξ μεσα και!!Κριμα
Μπράβο σε όλους γιατί έδωσαν ότι μπορούσαν, ο μόνος που δεν έχει καμία δικαιολογία είναι ο Μανταλος, σε μια κάκιστη βραδιά , καθε φορά που ακουμπούσε η μπάλα χάλαγε η επίθεση, ενώ περπατούσα αδιάφορα στο γήπεδο με υφάκι. Μέχρι και ο Μεσσι γίνεται αλλαγή, ήμαρτον αδικεί τους συμπαίκτες τους. Ναι αρχηγός ναι αγαπημένο παιδί του προέδρου Αλλά για το καλο του χρειάζεται λίγη ξεκούραση...
Μπαρκας: Δειχνει να χει αγχος στα ευρωπαϊκά ματς, ισως για να δειξει τι αξιζει με προοπτικη μεταγραφής
Μανταλος: Βγαζει πολλα νευρα τελευταια, παιζει χωρις καθαρο μυαλο, δεν ειναι κακο να μεινει λιγο παγκο να ηρεμησει κι εκεινος και να προσπαθησει να δείξει κατι διαφορετικό
Μπακασετας: Πολυ ανεβασμενος, παιζει σε ολο το γήπεδο, σπανια κανει λάθος πασες και απο τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λιγους παίχτες που παιζει και καθετα
Ουζουνιδης: Δε θεωρω οτι φταίει οπουδηποτε, κυρίως ατομικά λαθη μας εχουν στερησει τις προοπτικες για κατι καλυτερο, οι αυτοματισμοι που βγάζουν κατα διαστήματα οι παίχτες μου αρεσουν παρα πολυ
Το 3ο γκολ μεγάλη γκέλα!
Ναι όντως, φανηκε να διστασε ενα δευτερολεπτο πεφτοντας πιο αργα.
Το επνιξε το 3ο γκολακι
Κερδίσαμε την επίθεση αλλά χάσαμε την αμυντική μας λειτουργία...Με μικρές ομάδες οκ αλλά στην Ευρώπη (και στην Ελλάδα αλλά μόνο στα ντέρμπι) χωρίς άμυνα δεν πας πουθενά. Ωραίο το επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά θες και γρήγορα αμυντικά χαφ και γρήγορα μπακ να καθαρίζουν τις αντεπιθέσεις του αντιπάλου όταν εσύ είσαι ανεβασμένος στην επίθεση....Έχουμε φάει 10 γκολ σε 4 ματς...πάρα πολλά...και σχεδόν όλα από αντεπίθεση του αντίπαλου!
Δεν θελω να φανταστω τι θα γινει με.....Μπαγερν...
σόρρυ 10 γκολ σε 6 ματς, αλλά και πάλι είναι πάρα πολλά...
Δεν υπάρχει άμυνα φίλε. Με σοβαρές ομάδες έχουμε 2-3 τεμάχια σίγουρα.
ποσο κριμα..ποσο αχωνευτος τροπος να χανεις..εκει που λες η π..τανα η τυχη θα σου δωσει κατι τεραστιο..κανει μια και στα εξαφανιζει ολα..και τελικα δεν εμεινε τιποτα..μονο η ηττα και απωλειες..εχασες Πονσε..δεν ξερω και για οικονομου..Μια φαση του Κλωναριδη να γινοταν το 3-2 και θα ηταν μια στιγμη που θα μπορουσε να αλλαξει ολη την χρονια μας.
ι τον σκοτωνεις στο κεντρο..καταπινεις την μπαλα με καθε τροπο..κριμα..τοσο κριμα..δεν θα κοιμηθω αποψε..θα σκασω..
Και τελος..δεν μπορω με τιποτα να χωνεψω την ολη φαση που φαγαμε το τριτο γκολ..τραγικοι ολοι στην... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φαση..απο το κεντρο εως την αμυνα και τον τερματοφυλακα..εκε
Δε ξέρω πόσα παίρνουν αλλα είναι καιρός σιγά σιγά να παίρνουμε παίκτες επιπέδου μπενφικα και τακτικά και ποιοτικα
Οι παλμοί είναι υψηλοί ακόμα οπότε θα σταθώ σε κάποια καλα κυρίως και θα αναφερθώ με ηρεμία στα αρνητικά.
- Ο Χουλτ κάνει ματσάρα για να τη θυμάται σε όλη του τη ζωή, πραγματικά μπακ επιπέδου. Φοβερός και ο Μπακασέτας σήμερα που έχει δουλέψει πολύ και φαίνεται. Τακτικά δεν έχει επαφή με τον Μπακασετα προ διετίας. Ο Γαλανό έκανε καλό ματς, έπαιξε σαν πραγματικός παίκτης υψηλών προοπτικών. Οι 2... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τελευταιοι έκανα και δύο τραγικά λάθη που κόστισαν αλλά έπαιξαν καλά
- Για τον Βίκτωρα δεν είμαι έτοιμος να τοποθετηθώ. Πριν τη μοιραία φάση ήταν απ τους κορυφαίους του γηπέδου
- Μαχητικότατη η ΑΕΚ και έτσι την γουστάρουμε. Στην τούμπα ψυχολογικά δεν ήμασταν όπως σήμερα
- Η άμυνα δείχνει να έχει θεματάρες δυστυχώς, 8 γκολ σε τρία ματς με ποιοτικούς αντιπάλους και τραγοκά ατομικά αλλά και ομαδ
Κρίμα που σταμάτησαν τα dislike,λοιπόν μεγάλα αστέρια του ποδοσφαίρου που σας αδίκησε ένας ''μανατζερ'' και δεν κάνατε καριέρα,αν κάποιος από όλους εσάς ήταν στην θέση του Κλωναρίδη και εσείς θα δίνατε πάσα,τι να σας πω,το λιγότερο δεν ξέρετε αν η μπάλα είναι στρογγυλή.Καλά για τον τυπάκο που μιλάει για τον Ουζουνίδη κανένα σχόλιο,το λιγότερο εκτός τόπου και χρόνου.Πολύ κρίμα σήμερα πάλι από λάθη δικά μας.Τσάμπα ήττα ρε αδέρφια,τσάμπα.....
Glorious defeat....κριμα άδικο αλλα έτσι ειναι η μπάλα....υπεροχος Μπάκα απιστευτος Χουλτ εξωπραγματκος Κλωνα μεγας Τσιγκρι ο Βικτωρεχασε κ στο πρωτο ενα τετ α τετ παρε βαλε .... Μαρίνο δεν είμαι προπονητης κ στο σχολείο για να συμπληρωσουν ενδεκαδα επσιζα....αλλα δυνάμωσε λιγο τον αξωνα...οταν μπει ο Πογε κ ερθει αξωνα ο Τασαρος θα χουμε γλεντια...ο Πονσε θα λυθεί κάποια στιγμή κ θα παστελωνει κατα βουληση...
ολα αυτα τα πληρωνουμε γιατι δεν εχει βοηθεια η ομαδα στο τσουλου.και τι εννοω με αυτο?δε γινετε σε τετοιο παιχνιδι που οι αντιπαλοι ειναι με 10 και εχεις την ευκαιρια να κανεις την ανατροπη και να ξεφυγει και το σκορ να μην εχεις στον παγκο βοηθεια και να εχεις μονο γιακουμακη...ναι εγινε λαθος με τον κλωναριδη αλλα αν υπηρχαν στον παγκο 2-3 παιχτες αξιολογοι το ματς θα ηταν 3 με 4-2.
Δε γίνονται αυτά τα πράγματα ρε. Νομίζω ότι η σημερινή στεναχώρια συγκρίνεται μόνο με αυτή του ματς με τον Πανθρακικό που πέσαμε. Για μένα σήμερα, αυτός που έδειξε ότι δεν μπορεί σε αυτό το επίπεδο είναι ο Μάνταλος. Πάντα τον στήριζα αλλά δυστυχώς ο άνθρωπος δεν μπορεί να σταθεί στα βαριά ματς. Τουλάχιστον όχι με το να έχει ηγετικό ρόλο. Ίσως καλύτερα να έρχεται από τον πάγκο. Τεράστιο το λάθος του Κλωναρίδη αλλά πάνω στη φάση, όλα δικαιολογούνται. Ο Μαρίνος πρέπει να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μείνει καιρό στην ΑΕΚ. Είναι καλός προπονητής που θα γίνει καλύτερος και θα μάθει στην ΑΕΚ να παίζει πολύ καλή μπάλα, όταν με το καλό τον ενισχύσουμε με παίχτες. Πρέπει όμως να διαβάζει τα ματς καλύτερα και όταν χρειάζεται να γίνεται κυνικός. Δυστυχώς, ο Μαρίνος δεν κουβαλάει τον κυνισμό του Μανόλο, όμως η μπαλα που παίζει η ομάδα, ώρες-ώρες είναι απολαυστική. Τέλος, ο παίχτης που λείπει πιο πολύ από την ομάδα δεν είναι ούτε ο Λάζαρος ούτε ο Αραούχο. Είναι ο Βράνιες. Αυτός που μετέδιδε την σκληράδα στην άμυνα. Πάμε παρακάτω. Α, και απίστευτος ο Χουλτ
Θα συμφωνησω σχεδον σε ολα αλλα οχι στο πρωτο σκελος.....Φυσικα κ στεναχωρεθηκαμε κ αυριο πρωι πρωι θα πεταμε 3 ωρες για να φτασουμε στον προορισμο μας ...Αλλα πιστεψε με επιστρεφω στην ξενιτια γεματος Υπερηφανεια.....Ετσι ειναι η μπαλα φιλε μου..Σε δευτερολεπτα σε πουλαει κ σε ριχνει αλλα δεν μπορω να μην δεν δω την προσπαθεια τον παικτων μας για 75 λεπτα.....Στα αλλα ολα μαζι σου..Μοναχα ΕΝΩΣΗΣ
Αμυντικό χαφ βράχο και ένα 8αρι με κάθετες μπαλιές ενα εξτρέμ και ενα μπακ ελπίζω να πάρουμε και να τους έχουμε βρει ηδη
ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ δεν πειραζει!- Αυτό ειναι το ποδόσφαιρο σύμφωνοι ,η μπάλα τιμωρεί!Αλλά σήμερα το 0-2 ειναι αυτογκόλ του φίλτατου Ουζουνιδη!Οχι, ουτε να φύγει ουτε τίποτα.Βλέπουμε μπάλα φέτος και μπραβο του.Αλλά ρε φίλε δε γίνεται να πιεσεις ψηλά την ομαδα που εχει 8 στους 11 πιο γρήγορους παίχτες απο σένα.ζμπαοκ δεν ειδε;;;;ρωταω;;; εκανε το ιδιο λαθος με κλεφτοκοτεσκου...ενταξει τι να πω!Συγχαρητήρια στα παιδιά μας,πραγματικά τεράστια προσπάθεια!Μένει η πίκρα ότι σε δεύτερο ματς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειμαστε καλύτεροι με ωραία μπάλα και δεν παιρνουμε ουτε χ!Κρίμα χίλιες φορές!
Υ.Γ : Ο Κλωναριδης θα έκανε παραλίγο χατ τρικ στο τσου λου!!!!!
Συγχαρητήρια στον Ουζουνιδη για την δουλειά που κανει στην ομάδα!!! Συγχαρητήρια στους παίκτες για την υπερπροσπαθεια!!! Δυστυχώς τιγρη εισαι ο μόνος που δεν βοηθησε την ομαδα να κάνει το άλμα. Οσοι κατηγορειτε τον Ουζουνιδη να ειστε σιγουροι πως με το περσινο υλικό θα εκανε παπάδες! Μπραβο στην ομαδα!!!
Ετσι. Σωστός. Αυτό το λάθος το πληρώσαμε ήδη στο τσλ και θα το πληρώσουμε -φοβάμαι- και στο πρωτάθλημα με τους τραυματισμούς
Like
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ. ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 35000 ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 40000 ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΛΠΙΖΩ
Πρώτη εκτίμηση λέει για Πόνσε θλάση...Δηλαδή δεν παίζει με γαύρο...Δεν μπορώ ρε!!!!
Καλή η ΑΕΚ μετά το πρώτο εικοσάλεπτο,
σήμερα φάνηκε η γύμνια του πάγκου και η λάθος στρατηγική να μην ενισχυθεί η ομάδα το καλοκαίρι.
Δεν πειράζει κοιτάμε μπροστά ρεαλιστικά Πάμε γερά για πρωτάθλημα.
Κάτι άσχετο που μου ήρθε στο μυαλό... Ρε συ Ραντογια, αντί να έρθεις στην ΑΕΚαρα και να παίζεις σε τέτοιες ματσαρες να σε βλέπει όλη η Ευρωπη, προτίμησες να βλέπεις Θελτα από την εξέδρα; λες και η ΑΕΚ θα σου έκλεινε το δρόμο για ένα καλύτερο πρωτάθλημα... Εδω ο Λιβαγια μέσω ΑΕΚ κλήθηκε στην εθνική Κροατίας... Τι μυαλό κουβαλάνε μερικοί παικτες...
Μπράβο στην ομάδα για την εμφάνιση, η οποία για μένα είναι πιο σημαντική από το αποτέλεσμα...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Σήμερα αποδείξαμε ότι αξίζουμε να παίζουμε στην κορυφαία διοργάνωση... Που να είχαμε και Λιβαγια με Μπογε... Στήριξη στην ομάδα, είναι θέμα χρόνου να δούμε πολύ ωραία πραγματα...
Εκείνο που φοβάμαι είναι πως κινδυνεύουμε να κάψουμε μετά τα σημερινά και τον Κλωναρίδη και τον Μάνταλο. Έχουμε αυτή την πολυτέλεια;
ΤΖΑΜΠΑ.Θεωρω οτι το ματς δεν χαθηκε στην φαση του κλωναριδη αλλα μολις βγηκε αλλαγη ο πονσε.Αν δεν εβγαινε αυτος πιστευω θα μιλουσαμε για θριαμβο και με πολυ μεγαλυτερο σκορ απο το 3-2.
Ο μανταλος για ενα ακομα παιχνιδι δεν μαρκαρει και εχει λαθος επιλογες.Ο μπακασετας περα απο το γκολ που φερει ευθυνη στο δευτερο ημιχρονο που κλεινει στον αξονα κανει φοβερο ματς.Τωρα κατα την γνωμη μου η αμυνα σημερα δεν φταιει σε κανενα γκολ.Στο πρωτο ειναι μακρινο σουτ και γυρναει η μπαλα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο φορ,στο δευτερο πασα στην πλατη της αμυνας και προσωπικο λαθος μπακασετα και το τριτο κατεβαινει απο το κεντρο και τα χαφ δεν κανουν φαουλ.Απιστευτος χουλτ τους εκανε κουδουνια.
Οσο και αν μας πικραινει το αποτελεσμα..αυτα τα παιχνιδια γιγαντώνουν τον συλλογο! Μπραβο σε ολους! Ψηλα το κεφαλι!
Τεράστια προσπάθεια κατέβαλαν οι παίκτες μας. Όμως υπάρχουν κάποια πράγματα που με ενόχλησαν πραγματικά. Στην αρχή του αγώνα, έτσι όπως μπήκαμε, μέχρι και η Λαμία θα μας έβαζε γκολ στα πρώτα 15 λεπτά. Τραγικές αντιδράσεις στην άμυνα. Και ο Μπάρκας ο χειρότερος όλων. Δε λέω, τον στηρίζω, τον πιστεύω πολύ, ότι είναι για μεγάλα πράγματα, αλλά σε αυτό το ματς 2 από τα 3 γκολ είναι δική του ευθύνη. Εντάξει στο δεύτερο γκολ είχε ευθύνη και ο Μπακασέτας που φύλαγε τον παίκτη αλλά δεν ήταν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και τόσο δυνατή ή ψιλοκρεμαστή η κεφαλια και να έχει αντίδραση τροχονόμου. Και άντε, ΟΚ, το τρίτο γκολ δε χωνεύεται με τίποτα. Να πεις ότι αυτός που σούταρε έπιασε βολίδα, να το καταλάβω, συρτό και χαμηλό σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου, ε όχι ρε μάστορα, ούτε σε ερασιτεχνικό επίπεδο δε τα τρώνε αυτά. Έκοψε την ομάδα στα 2. Ήταν μια χρυσή ευκαιρία να πάρουμε μια νίκη που θα είχε αντίκτυπο τόσο στην ευρώπη, όσο και στην ψυχολογία της ομάδας ενόψη ντέρμπι με τον γαύρο. Θεωρώ λοιπόν βασικό υπαίτιο για την ήττα τον Μπάρκα λόγω του τρίτου γκολ και όχι τον Κλωναρίδη. Αν δε το τρωγε θα κάναμε τουλάχιστον και άλλες ευκαιριες. Θα συνέχισω να πιστεύω στον Μπάρκα, πιστεύω όμως ότι αξίζει να δώσει ο Ουζουνίδης μια ευκαιρία και στον Τσιτώντα.
Επειδη διαβαζω παλι απο καποιους πολυ μουρμουρα για προπονητη και παικτες, μια ερωτηση ρε παιδια. Εμεις που δεν...καναμε μεταγραφες (συμφωνα με καποιους), με 5 παικτες που θα μπορουσαν σιγουρα καποιοι να ειναι βασικοτατοι, με 2 υποχρεωτικες αλλαγες χασαμε εντελως αδικα απο τη Μπενφικα. Ο παοκ των πολλων μεταγραφων, με πληρη ομαδα, εχασε δικαια και ανετα 4-1 απο μια Μπενφικα που στα τελευταια 15-20 λεπτα, εκανε συντηρηση και δεν ηθελε να βαλει αλλα γκολ. Κρισεις και συγκρισεις.
ΣΤΉΡΙΞΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΗ .
ΠΕΡΣΙ ΦΕΡΝΑΜΕ Χ ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΕΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΎΡΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΣΥΜΒΟΛΑΊΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΊΤΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ο ποακ ΕΦΑΓΕ 4 ΓΚΟΛ ΑΠΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΦΤΆΣΑΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΝΙΚΗ.
ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΊΝΙΑ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΟ ΣΠΡΙΝΤ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ.
ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ , ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΧΙ ΓΚΡΊΝΙΑ!!!
ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ !!!!!!! ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΝΑ ΒΟΥΛΏΝΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!!!
ΑΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΧΟΥΛΤ ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΛΟΠΕΣ (ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ , ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΎ)!!!!!
ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΑΠΊΣΤΕΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΆΞΟΝΑ!!!!!
Ο ΑΡΧΗΓΌΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ !!!!
Ο ΠΟΝΣΕ ΠΉΡΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΙΑΖ ΚΑΙ ΔΕΊΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΑΡΑΟΥΧΟ!!!!!
ΚΑΙ ΓΚΟΛΤΖΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΆΤΗΣ!!!!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΆΣΚΕΤ !!!!!
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!!
ΑΕΚΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΤΗΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΤΗΝ ΔΥΣΗ!!!!!!!!
Έτσι μπράβο, αυτό το πνεύμα ταιριάζει στην ομάδα φέτος. Μαρίνο και όλα τα παχιά: ευχαριστούμε που μπορούμε φέτος να ευχαριστιομαστε ποδόσφαιρο και που τα παιδιά μας που έχουμε φτύσει αίμα να τα κρατήσουμε ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ αρχίζουν και γουστάρουν πραγματικά την ομάδα!!
Το ματς σήμερα ήταν καταστροφή. Οι παίκτες ξεζουμίστηκαν εν όψη Θρήνου, πιθανόν έπαθε θλάση και ο Πόνσε και δεν θα παίξει και τελικά δεν πήραμε τίποτα και πολύ φοβάμαι ότι θα καταλήξουμε με 0 βαθμούς, αφού ο Άγιαξ είναι πολύ καλύτερος και πήρε Χ στα ίσια με την Μπάγιερν. Όλα κρίθηκαν στο γκολ που έχασε ο έως τότε ήρωας Κλωναρίδης και ρούφηξε στην συνέχεια ο Μπάρκας. Η αμυντική μας λειτουργία είναι για τα θηρία, αν δεν αποβάλλονταν ο δικός τους, πηγαίναμε για βαριά ήττα και εκεί... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που φάνηκε ότι θα παίρναμε έστω Χ κατορθώσαμε να χάσουμε. Ήμουν πάντα φαν του Μάνταλου, αλλά ο άνθρωπος δεν βλέπεται, πρέπει απαραίτητα να κάτσει πάγκο και να παίζει ο Γκάλο ή ο Μπογέ όταν είναι έτοιμος. Με Μπάγιερν καλύτερα να γυρίσουμε στο 3-5-2, μπας και πάρουμε κανένα Χ, καθώς οι Βαυαροί δεν δείχνουν ακόμη σε φουλ φόρμα. Πολύ δύσκολο έγινε και το ματς με τον Θρήνο όπου η ομάδα θα πάει ξεζουμισμένη, αντίθετα αυτοί την Πέμπτη θα παίξουν με πολλές αλλαγές. Μακάρι ο Πονσέ να μην έχει θλάση και να μπορεί να παίξει, έστω σαν αλλαγή.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για την υπερπροσπάθεια αν κι έχω σκάσει με το αποτέλεσμα. Αν η άμυνα είχε μια στοιχειωδώς καλή λειτουργία, δεν θα είχαμε χάσει κανένα από τα τρία παιχνίδια. Χουλτ και Κλωναρίδης συγκλονιστικοί. Ο Μάνταλος έχει "αδειάσει" και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Η συμπεριφορά του στα τελευταία λεπτά "έκοψε" όλη την προσπάθεια της ομάδας.
Βρανιες κ τσινο θα λέμε κ θα κλαίμε.... Δυστυχώς...
Η ερωτηση που καίει::τι έχει ο Πόνσε;;είναι σοβαρό;;γιατί μου φάνηκε στυλ θλάση στον δικέφαλο!!!ενας μήνας είναι αυτό!!!
Παρεμπιπτόντως λέει συνολικά εισιτήρια 31.154. Δηλαδή μαζί με τα διαρκείας; γύρω στους 45.000
Τι ωραια να μπορουσαμε να χουμε χιμενεθ στην ευρωπη ουζουνιδη στη ελλαδα εκτος τουμπας-καραισκακη.
Να κάτσει εκεί που κάθεται ο Μανολο - τον ευχαριστούμε για όλα αλλά την μπάλα που παίζει η ΑΕΚ φέτος ούτε στο όνειρο του ο Μανολο...κι ακόμα είμαστε μόνο στον Οκτωβρη..
Να κάτσει εκεί που κάθεται ο Μανολο - τον ευχαριστούμε για όλα αλλά την μπάλα που παίζει η ΑΕΚ φέτος ούτε στο όνειρο του ο Μανολο...κι ακόμα είμαστε μόνο στον Οκτωβρη..
Δηλαδη σ αρεσε οπως επαιξε η ΑΕΚ περυσι στην τουμπα περισσοτερο απ οτι φετος? Οταν παιζεις καλο ποδοσφαιρο μπορει να χασεις καποιες φορες απο ατυχια αλλα στο τελος θα κερδισεις. "Δώσε σε κάποιον ένα ψάρι και θα έχει φαγητό για μια μέρα. Δίδαξε τον πως να ψαρεύει και θα έχει φαγητό για μια ζωή"
Η Μπενφίκα και ο Άγιαξ δεν είναι Ριέκα και Αούστρια. Και με αυτούς Χ με την ψυχή στο στόμα παίρναμε. Επιτέλους η ΑΕΚ παίζει σαν μεγάλη ομάδα. Πέρυσι είχαμε τύχη που φέτος δε φαίνεται να την εχουμε
Μην αναφέρεστε συνέχεια στον Χιμένεθ. Είναι ασέβεια στον τωρινό προπονητή ο οποίς κάνει φοβερή δουλειά.
Σήμερα φάνηκε το έγκλημα που έκανε ο Λιβάγια
Είμαι στεναχωρημένος πάω να κλάψω από τα νεύρα μου αλλά όχι σήμερα θα πω μόνο συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους...αύριο με καθαρή σκέψη θα κάνω το σχόλιο μου για το ματς και για μερικούς ποδοσφαιριστές.
Ρε φίλε, πες μας τουλάχιστον ποια έχεις στο avatar. Να ρίξουμε εκεί τον πόνο μας, αλλιώς δεν βγαίνει η νύχτα!
Πες τα ρε αδελφέ... Εγώ τα έχω παρατήσει
Και για προπονιτες φιλε μου συγνωμη.
Η ομαδα εχει αποδυναμωθει. Οι παιχτες που εφυγαν δεν αντικατασταθηκαν, οχι απο ψιλο ουτε απο χαμηλο ραφι. Δε φταιει ο προπονητης. Τα γηπεδα δυστυχως δε κανουνε ομαδες, ενισχυουν ομαδες. Το μεταγραφικο πλανο ηταν χαλια. Αν δε ξοδεψεις λεφτα ομαδα δυστυχως δε φτιαχνεις. Αυτα.
Αεκαρα μου...σ'ευχαριστω για όσα έζησα μαζί σου απόψε...!!! Δεν μας άξιζε που χάσαμε, αλλά αυτά τα λεπτά που είχες στριμωξει στα σχοινιά τη Μπενφίκα και την εδερνες.... μέχρι να φτύσει το γάλα που τη γέννησε με έφτιαξε όσο δεν πάει!!! Ψηλά το κεφάλι αδέρφια.... Δεν έχει τελειώσει τίποτα!!!Για σήμερα μου φτάνουν αυτά τα 30 λεπτά που τα έκαναν πάνω τους οι αντίπαλοι και πήρε ψυχολογία η ομάδα μας...
Έλα ρε Κλωνα και είχα ετοιμάσει ειρωνικό σχόλιο . "Που πάμε με Κλωναριδη στο cl ". Αν την έδινες στο τελος θα έγραφες έπος αλλά ήθελες χαττρικ. Επίσης Μπάρκα έχεις ευθύνη στα 2 γκολ .
Αεκ 365...σας παρακαλω μια ενημερωση για πονσε και οικονομου...θελω να κοιμηθω με το κεφαλι μου ησυχο
Διπλό μεσα στο μόναχο ΑΕΚ ολέ ολέ...
Ο Κλωναρίδης είπε να το παίξει Κολοκοτρώνης και σούταρε για το χατρικ...
Δεν γινειται
νσκι)
Δεν γινεται να εισαι διπλα στον παικτη που παει να σουταρει απο τη γραμμη τησ περιοχης και να μην κανεις τακλιν να βαλεις κοντρα στο σουτ (Γαλανοπουλε)... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Δεν γινεται να πηδαει μονος του ο ψηλοτεροσ τους παικτης για κεφαλια απο κορνερ (Τσιγκρινσκι)
Δεν γινεται να μην μαρκαρεις τον παικτη σου (Μπακασετας)
Δεν γινεται να μην κάνεις φαουλ σε αντεπίθεση, μετα απο λαθος μας (Γαλανοπουλος, αλλα και Μπακασετας/Τσιγκρι
Δεν γινεται να χασαμε αυτο το ματς
Δεν γινεται να εκανες τετοια ματσαρα (Χουλτ)
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΣΑ (Κλωναριδης)
Δουλεια του μπακασετα ειναι να μαρκαρει στη μικρη περιοχη που κοιμουνται ολοι
Και βέβαια φταίει ο Μπακασέτας εκεί! Έπρεπε να του φάει τον καρύτσαβλο κι όχι να τον αφήσει να πάρει κεφαλιά λες κι έκανε προπόνηση!!!
Ειναι δουλεια του να μαρκαρει τον παικτη του, ναι
Επισης δεν γινεται στο δευτερο γκολ μπακακη να εισαι αναμεσα στα center back και οχι στον παικτη σου αρα να φταιει ο μπακασετας και ο μπαρκας. Σου απανταω για αυτσ που γραφεις. Επισης δεν γινεται μανταλε να εισαι ανυπαρκτος σε ολλο το παιχνιδι οταν απο την πλευρα σου ο hult κανει παρτι. Και τελευταιο που εισαι σιμοες επιτελους και τρεχει πανω κατω ο γαλανοπουλος ασταματητα και κανει λαθος γιατι απλα αυτος υπαρχει μεσα στο παιχνιδι ενω ο σιμοες χαθηκε. Ειναι οι μοναδικοι παικτες κατα την γνωμη μου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ που δεν υπηρχαν στο γηπεδο και οσο για τον κλωναριδη την δουλεια του την εκανε και με το παραπανω. Δες τη κανουν οι αλλοι τρεις και οχι μονο σ αυτο το ματς.
Γίνεται... made by Giakoymakis, number 9. A champions league player.. Χαχαχα χαχαχα!!!! Και μετά μας φταίνε οι προπονητές...
Σωστός. Σωστός.
Σε μια ομάδα που παίζει χωρις εξαιρετικό προπονητή (όπως περυσι) οι παιχτες με αδυναμίες εκτίθενται περισσοτερο. Σήμερα δεν υπήρχε ΑΕΚ, υπήρχαν οι γίγαντες Μπακασετας, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Πόνσε. Απο εκει και πέρα το χάος με παιχτες που δεν μπορούσαν ουτε να κόψουν ουτε να προωθησουν. Εξαιρώ τα Σέντερ μπακ γιατι αναλογικά προωθούσαν πολυ τη μπάλα. Όταν η ομάδα δεν λειτουργεί σαν μηχανή δεν ειναι ολα τα γρανάζια ίδια, κάποιοι παιχτες δείχνουν πολυ κακοί. Δεν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ειναι ντεφορμαρισμα. Σε 11-11 το ματς θα έληγε 1-4 αυτη ήταν η εικόνα. Η αποβολή έδωσε ενδιαφερον και ώθηση σε μια ομάδα άκρως φοβισμένη χωρις λόγο. Στο 2-2 παλι έτρεμαν τα πόδια μας, εντάξει θέλει και τύχη που δεν είχαμε. Καλή η μπενφικα αλλα με 3 σουτ 3 γκολ δεν ειναι θέμα ικανότητας μόνο. Στο 10-11 η ΑΕΚ έπαιξε αυτο που εχει μάθει φετος να παίζει. Μπενφικα με 10= λιγο καλύτερη ομάδα απο παοκ (με 11), άρα κυριαρχήσαμε. Καλή δουλειά, το ποδόσφαιρο ειναι δίκαιο τις περισσότερες φορές.
Βάλε τσόσιτς χάφ και Σιμόες πάγκο.Θελει αρκετή ξεκουραση για κάμποσες αγωνιστικές. Γαλανόπουλος μπράβο για απόψε. Τεράστιος. Μπακασετας ευχαριστούμε. Χωρις εσενα φετος θα ήμασταν 3 σκαλιά πιο κάτω. Κουβάλα την ομάδα οσο αντέχεις.
ΣΤΉΡΙΞΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!
Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑΡΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΥΧΗ .
ΠΕΡΣΙ ΦΕΡΝΑΜΕ Χ ΜΕ ΤΗΝ ΡΙΕΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΎΡΙΖΑΜΕ ΚΑΙ ΣΉΜΕΡΑ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΣΥΜΒΟΛΑΊΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΊΤΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Ο ποακ ΕΦΑΓΕ 4 ΓΚΟΛ ΑΠΤΗΝ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΟΝΟΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΦΤΆΣΑΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΝΙΚΗ.
ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΡΊΝΙΑ. ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΊΤΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΟ ΣΠΡΙΝΤ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ.
ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ , ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΟΧΙ ΓΚΡΊΝΙΑ!!!
ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ !!!!!!! ΣΥΝΈΧΙΣΕ ΝΑ ΒΟΥΛΏΝΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!!!
ΑΝ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΟ ΧΟΥΛΤ ΔΕΝ ΘΈΛΩ ΛΟΠΕΣ (ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ , ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΎ)!!!!!
ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ ΑΠΊΣΤΕΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΆΞΟΝΑ!!!!!
Ο ΑΡΧΗΓΌΣ ΘΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ !!!!
Ο ΠΟΝΣΕ ΠΉΡΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΙΑΖ ΚΑΙ ΔΕΊΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΑΡΑΟΥΧΟ!!!!!
ΚΑΙ ΓΚΟΛΤΖΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΆΤΗΣ!!!!
ΟΛΟΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΆΣΚΕΤ !!!!!
ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!!
ΑΕΚΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΤΗΛΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΤΗΝ ΔΥΣΗ!!!!!!!!
Αυτή η ομάδα όση τύχη είχε πέρσυ την πληρώνει φετος και με το παραπάνω. Πολύ κρίμα, μεγάλη προσπάθεια. Ατυχία και με τους πολλούς τραυματισμούς. Το μπράβο πάντως το αξίζουν γιατί σήμερα έδειξαν οτι δεν απέχουν και τόσο απο τις κορυφαίες ομάδες
Το θέμα είναι ότι χάθηκε απ'την αρχή το ματς 2 γκολ στο 15 στην έδρα σ απαράδεκτο...πέρσι είχες ως υπεροπλο την άμυνα και φέτος είναι 3 λαλουν και 2 χορεύουν καλή η επίθεση αλλά δε μπορείς στο τσαμπιονς λιγκ να κατεβαίνεις να παίξεις επίθεση και ποδόσφαιρο κυριαρχίας ΤΡ μη τρελαθούμε...καλός ο Μαρίνος για Ελλάδα αλλά δν είναι όλα τα ματς ίδια...Επίσης η επίθεση κερδίζει το ματς η άμυνα τα πρωταθλήματα...
Τον μάνταλο γιατι δεν τον δώσαμε;
Γιατί είναι παιχταράς και αρχηγός της ομάδας!!! Το μέγιστο υπέρ τοτεμ.. Δεν τους ακουμπάμε αυτούς τους παίκτες φίλε!!! Και με ένα πόδι θα παίζουν!!! Γιατί έτσι μας αρέσει!!!!!!!!!
yeah, worship μανταloss
Γιατι ειναι ο Μεσσι της Ελλαδος φιλε μου και πρεπει να παιζει σε οποια θεση θελει αυτος οχι σε αυτη που του λεει ο προπονητης
Η ουσία είναι ότι μέχρι στιγμής κάνουμε τη χειροτερη συγκομιδή σε Ομίλους CL. Η ομάδα σιγουρα θα έκανε το κάτι παραπάνω αν είχε ενισχυθεί.
Ειναι βραδιες σαν την σημερινη που θες να σταματησεις να ασχολεισαι με το ποδοσφαιρο
Συγνωμη αλλα ατυχία στο παιχνίδι ήταν με τον μποακ! Σημερα δεν ήταν θέμα τυχης αλλα ελλείψεων! Η ομαδα υπερπροσπαθησε σημερα και ενα παιχνίδι που θα μας έβαζε στο κόλπο για την 3η θέση ηταν το σημερινό, τουλαχιστον με ισοπαλία! Δυστυχώς δεν τα καταφεραμε, δεν πειράζει, του χρόνου παλι!
Μάνταλε φύγε κτλ είστε όλοι λες και έχουμε κανέναν παίχτη να παίξει στη θέση του αυτή τη στιγμή.. Εντάξει παιδιά το έχουμε καταλάβει και συμφωνούμε όλοι πλέον. Ακόμα και εγώ που τον στήριξα πολύ... Δεν κάνει. Είναι ντεφορμέ. Δεν ξέρω πείτε ότι θέλετε αλλά δεν πρέπει να παίζει.
Αυτή τη στιγμή δεν υπαρχει όμως άλλος.. Ούτε λοπεζ, ούτε μπογε, ούτε αλμπάνης. Τι να κάνουμε τώρα;... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Βίκτωρα αγορι μου ακόμα και 0-4 να χάναμε αν έκανες κάτι τέτοιο θα ήταν το ίδιο απαράδεκτο. Δλδ για το Θεό..
πάγκος παγκος παγκος????????????????????????
Μπράβο Κλωναρίδη !
Ήρωας !
Εάν έδινες την μπάλα δίπλα στον Γιακουμάκη θα ήσουν Θεός . APARADEKTOS APLA GIA TON KOSMO POU HRTHE STO GHPEDO
μια χαρά σούταρε.. και γω έλεγα έπρεπε να την δώσει δίπλα αλλά μια χαρά σήκωσε το κεφάλι σούταρε αλλά ο βλαχοδήμος ήταν πιο μάγκας και το έβγαλε..
είχε την ψυχολογία να το κάνει ο κλώνα μετά τα 2 γκολ του και το έκανε.. αλλά τι να κάνεις έτσι είναι το ποδόσφαιρο.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
δεν πειράζει.. παίρνει μαθήματα η ομάδα απ αυτά τα παιχνίδια.. πρώτη φορά παίζουν όλοι σ'αυτό το επίπεδο..
Μάνταλος πιο χρήσιμος στον παγκο
Μόνο περηφάνια για αυτήν την ομάδα! Που να έπαιζε ο Λιβαγια, ο Μπογε και να μην είχαμε τραυματίες...
Ένα τεράστιο ΜΠΡΆΒΟ για την σημερινή ΑΕΚ
Δεν πειράζει αεκαρα πήγες για το μεγάλο σήμερα σταθηκαμε άτυχοι
Δύο γκολ από το πουθενά, από κει και πέρα με συγκέντρωση τους εξαφανίσαμε, και πριν μείνουν με 10. Στο δεύτερο, κατάθεση ψυχής από όλους και μπράβο γι' αυτό.
2 πράγματα θα πω.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
1) ΔΩΣΕ ΠΑΣΑ ΡΕ ΚΛΩΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
2) Με το Μάνταλο δεν ξέρω τι πραγματικά γίνεται. Το παιδί δείχνει να μην μπορεί μετά τον τραυματισμό του.
Πρώτη φορά που γράφω κάτι ενάντια στον αρχήγο μας. Και μένα μου έσπασε τα νεύρα.
Δεν μπορώ να διανοηθώ τι θα βλέπαμε φέτος αν η ομάδα: Α) είχε καταφέρει να κρατήσει έστω τους Λάζαρο-Βράνιες και έπαιρνε ένα μεγάλο χαφ που θα έκανε την διαφορά ή Β) έπαιζε τουλάχιστον κομπλέ στα περισσότερα παιχνίδια (και ειδικά σήμερα)...κρίμα και άδικο αυτό που έγινε, αλλά έτσι είναι σε αυτό το επίπεδο...η τύχη ευννοεί πάντα τους μεγάλους και σπάνια το αντίθετο...Αξίζουν πάντως πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες για την υπερπροσπάθεια και μακάρι να σταθούμε ανταγωνιστικοί πάλι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τώρα και με Μπάγερν....
.
Υ.Γ. Κάνε την πάσα ρε Κλώνα.............
Γλυκόπικρη γεύση. Χαίρομαι για την εμφάνιση της ομάδας, παράλληλα όμως στεναχωριέμαι για τον τρόπο που ήρθε η ήττα. Επίσης με ενόχλησε για μια ακόμη φορά η νωθρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν κάποιοι παίκτες μας τα παιχνίδια. Δεν θα αναφερθώ σε ονόματα, το είδατε όλοι πιστεύω.
Ειναι θεμα αναναιωσεων...αν δεν τους αναναιωνει γιατι θελει καλυτερους στον ναο καλος....διαφορετικα πρεπει να να αναναιωσουν ολοι αμεσα...και επιπροσθετα...ακομα και ο αινταρεβιτς σημερα θα βοηθουσε...δηλαδη το κρεας ο φεησα ειναι καλυτερος?
Κρίμα δεν άξιζε να χάσουμε Αρε κλωναριδη δώσε την πόρνη
Περήφανοι και τσακισμένοι από τη στενοχώρια. Όχι τρίτο γκολ σε στιγμή που δεν μας πιέζουν. Όχι ρε παιδιά...
Χαρικα την ομαδα ! Αλλα μεγάλη ξενερα για την ήττα με τον τρόπο που ήρθε...μεγάλο ματς ο Χουλτ που ελπιζω να συνεχίσει ετσι τωρα που θα φορτωθεί μόνος του την αριστερή πλευρά , μεγάλο ματς και ο Μπακασετας που στο κέντρο κάνει παπάδες !! Ας ελπίσουμε ο Πόνσε να μην έχει τίποτα σοβαρό οστε να ειναι έτοιμος την Κυριακή .
Κακά τα ψέματα τα μεγέθη είναι τεράστια, ομάδες μεγάλες με ποιοτικούς παίκτες που μπορούν και εκμεταλλεύονται το παραμικρό λάθος. Το καλό είναι ότι η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να παράξει ποδόσφαιρο σε αυτό το ανώτατο επίπεδο, να βγάλει φάσεις και ωραίους συνδυασμούς.
Μπράβο Κλωναρίδη !
Ήρωας !
Εάν έδινες την μπάλα δίπλα στον Γιακουμάκη θα ήσουν Θεός ...
Τα είπες όλα!
Επειδη καποιοι λετε για μανολο.Αν θελετε να συγκρινετε τον ουζουνιδη με μανολο δειτε τι παικτες ειχε ο ενας και τι ο αλλος.Δειτε δυναμικη αντιπαλων περυσι και φετος.Μη ξεχναμε με τον μανολο καποτε φαγαμε εξαρα απο γαυρο.Καλως η κακως ο ουζουνιδης προσπαθει με τους παικτες που εχει να επαναφερει το dna της ΑΕΚαρας.Επιθετικο ποδοσφαιρο με οποιον διποτε αντιπαλο.Η ομαδα μια ζωη επαιζε επιθετικο ποδοσφαιρο.Εκτος αν σας αρεσε να παιζουμε με πανιωνιο και να εχει αυτος την κατοχη.Τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λαθη της αμυνας παιδικα το ιδιο και το τριτο γκολ.Αυτο ηταν που στοιχισε.Κατα τα αλλα η ομαδα ηταν καλη.Μανταλε φυγε
Σωστός αλλά η τελευταία πρόταση αχρείαστη. Πως γίνεται να μην θέλετε τον Μάνταλο στην ομάδα. Σήμερα ήταν πολύ καλός, έφαγε και το ξύλο του, έκανε τις μπαλιές του, έτρεξε, πάλεψε, σίγουρα θα κάνει και λάθη αλλά μερικοί είστε εμπαθείς.
Και πούλησε 2 φορές την μπάλα στο 92 χαλώντας δύο φορές την τελευταία μας επίθεση! Την δεύτερη δέ έπεσε κάτω ζητώντας φάουλ όπως στο δεύτερο γκολ στην Τούμπα...
Φίλε, ο Μάνταλος έπαιξε μια χαρά σήμερα - για όνομα του θεού πια με το παιδί, τον έχουνε βγάλει άχρηστο ορισμένοι..
Η ομάδα υπερέβη εαυτόν - φυσικά είμαστε σκασμένοι ολοι αλλά οποιος οικτίρει παίκτες και προπονητή σήμερα είναι πραγματικά αχάριστος
Πως μπορεις να χαρακτηριζεις εναν ανθρωπο εμπαθη χωρις καν να τον ξερεις.Αν εισαι ικανοποιημενος με τις μπαλιες στα δυο μετρα να αφηνει τον χουλτ χωρις βοηθεια και οταν η μπαλα πηγαινει σε αυτον να χαλαει τις επιθεσεις τοτε ο μανταλος ειναι οντως μια χαρα.Αν μου πεις μονο ενα μεγαλο παιχνιδι που εχει κανει με δυνατη ομαδα θα αναθεωρησω.επειδη ομως απο τη φωτο σου καταλαβαινω πως εισαι μεγαλος σε ηλικια πιστεψε με ριχνεις τα στανταρ σου γιατι εχεις δει μεγαλους παικτες
Περήφανοι για την προσπάθεια της ομάδας μας. Αξίζαμε τη νίκη κόντρα στη Μπενφίκα. Το ότι δεν έγινε τώρα, το ότι πολύ δύσκολα θα αγγίξουμε την τρίτη θέση, πραγματικά δεν σημαίνει τίποτα.
ΜΟΝΟ ΑΕΚ
ΠΟΛΛΆ ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ ΣΉΜΕΡΑ ΜΌΝΟ ΧΑΡΆ ΜΆΓΚΕΣ ΣΉΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ... ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ ΜΗΝ ΛΕΊΨΕΙ ΚΑΝΕΊΣ
Απίστευτη γκαντεμιά...το παραμικρό το πληρώνουμε.Δεν καλύπτω το άσχημο ξεκίνημα...αλλα δε μας θέλει κιόλας ρε γμτ.
Εγω δακρυσα με την ΑΕΚ σημερα.
Απο χαρά.
Τον συγχωρώ και τον Κλωναριδη.
και γω φιλε μου ......αλλά ........
Το ξερω το αλλά, αλλά δεν θελω να μου χαλασει αυτο το συναισθημα που εζησα με την ΑΕΚ σημερα.
Κρίμα δεν άξιζε να χάσουμε Αρε κλωναριδη δώσε την πόρνη
ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ... (αλλα αυτο δειχνει και το επιπεδο της ομαδας ...αφου το να ειμαι στεναχωρημενος που δεν γυρισμαε το ματας δικαιωματικα ενω χαναμε 0-2, σημαινει οτι η ομαδα μου ειναι κατα πολυ καλυτερη) ... ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΥΧΗ ΓΑΜΩΤΗ ΜΟΥ... Α ΡΕ ΒΙΚΤΩΡΡΑ...ΚΟΨΤΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΟΥΜΑΚΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ...ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ
Κριμα για την προσπαθεια του β ημιχρονου στο κομβικο σημειο του 2-2 αντι να πασαρει στον γιακουμακη ο κλωναριδης σουταρε και χαθηκε η μεγαλυτερη ευκαιρια για την νικη απο τον καλυτερο παικτη μεχρι εκεινη την ωρα μαζι με τον χουλτ και μπακασετα...κριμα Ετσι ειναι αυτα...
Απίστευτη γκαντεμιά...το παραμικρό το πληρώνουμε.Δεν καλύπτω το άσχημο ξεκίνημα...αλλα δε μας θέλει κιόλας ρε γμτ.
Αρρωστήσαμε σήμερα. Είναι από τα παιχνίδια που λες ότι το ποδόσφαιρο είναι το ποιο άδικο άθλημα στον κόσμο. ΑΝ ΕΔΙΝΕΣ ΜΙΑ ΠΑΣΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΡΕ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ.........ΘΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ,
ΕΓΩ ΘΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ........
μπραβο αεκαρα μουδεν πειραζει παμε για τον γαυρο τωρα αδικο και ατυχη κοιταμε μπροστα
Όταν δεν παίρνεις ούτε πόντο σήμερα σίγουρα κάποιοι ευθύνονται.... Έχω νεύρα τώρα... αύριο πιο ψύχραιμα θα τα πούμε για ορισμένους.... Κρίμα για τον επικό σήμερα χουλτ....
Πραγματικα κριμα...μπορουσαμε την μεγαλη ανατροπη..!!Τωρα κοιταμε το ματς με τις κοτες που ερχεται...ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ...ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΙΝΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ...
Κρίμα......Είμαι πολύ στεναχωρημένος....
Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια...
Η άποψη μου:πολύ λίγος ο Μανταλος...
Α και ας ελπίσουμε να μην έχει κάτι σοβαρό ο Πόνσε.. νοσοκομείο γίναμε πάλι όπως πέρσι.
Γίναμε πιο επιθετικοί σαν ομάδα αλλά χάσαμε την αμυντική μας λειτουργία. Το πλάνο να γίνουμε πιο επιθετικοί στην ουσία δεν στηρίχτηκε σε νέους και καλύτερους παίκτες σε σημεία κλειδιά (όπως τα χαφ ας πούμε) αλλά μόνο σε αλλαγή φιλοσοφίας. Δεν γίνεται έτσι όμως. Ηρωική η προσπάθεια της ομάδας και από το 25 ως το 65 από τις καλύτερες εμφανίσεις μας στην Ευρώπη, αλλά προδοθήκαμε από την άμυνα μας! Για δεύτερη συνεχόμενη ήττα φεύγει παίκτης ανενόχλητος από πίσω από τη σέντρα και όλοι τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μαρκάρουν με τα μάτια μέχρι να μας κάνει το γκολ! Δε γίνονται αυτά ρε Μαρίνο!
Πολλά μπράβο στην ομάδα ! Κανείς δεν χέρεται που χάσαμε αλλά έτσι είναι η μπάλα τι να κάνουμε !
Απίστευτος ο Χουλτ
Μεγάλος παίχτης ο Μπακασέτας
πικρή γεύση πραγματικά απο μια τρομερή ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο.. απ το πρώτο ημίχρονο φαινόταν με τις φάσεις που βγάζαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλό απ το ματς.. αλλά η καρι0λ@ η μπάλα δεν ήθελε.
να πω την αλήθεια δεν περίμενα να δω τέτοια μπάλα απ την ΑΕΚ!!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
δεν πειράζει.. ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε..
Πιστευω οτι με ενα καλο αμυντικο χαφ, ενα καλο εξτρεμ και τον Μπογε περνουσαμε στον επομενο γυρο σαν δευτεροι. Κριμα για αυτην την ομαδα να μην εχει μια εναλλακτικη αν στραβωσει το ματς. Νικη οπωσδηποτε την κυριακη.
Τι Χουλτ ηταν αυτος
Δεν αξίζει ούτε να στεναχωρήθουμε ούτε τίποτα, αν μπουν και οι μπογιε λιβαγια θα παίζουμε μπαλαρα χωρίς αντίπαλο στην Ελλάδα.
πολυ κακος μανταλος για αλλο ενα παιχνιδι, μηπως πρεπει να μεινει λιγο εξω και αυτος, αλλα θα πει καποιος ποιον εχει καλυτερο να βαλει???
Πολύ κρίμα και μπράβο για την υπερπρωσπάθεια. Μη ξεχνάμε όμως ότι παίζανε όλο το δεύτερο με δέκα και να λάβουμε τα μέτρα μας για τα επώμενα ματς, έρχεται και η Μπάγερν. Βάλαμε τα πρώτα γκολ και άν τσιμπίσουμε και κανένα βαθμό μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένη. Και του χρόνου ενισχυμένη.
Μονο Υπερηφανεια για αυτα τα τρια γραμματα..Α.Ε.Κ
δεν πειραζει ΑΕΚΑΡΑ μου...
με τετοιες εμφανισεις νομιζω πως πρεπει να αρχισουμε να ψαχνουμε τον δευτερο σιγα σιγα!!!
Δειτε τι γίνεται με ΟΑΚΑ ή σπατα ή κ τα 2. Δεν ειναι θέμα εκγύμνασης, τα είχαμε κ πέρυσι. Κάτι επιβαρύνει πολυ τους παίκτες. Λένε για τον αγωνιστικό χώρο. Ο ΠΑΟΚ κ ο γαύρος γιατι δεν έχουν τραυματισμούς;
Δεν μπορώ να ηρεμήσω με τίποτα....
Φοβερη προσπαθεια μετα το 20ο λεπτο....Μπαλαρα....
Υπερηφανεια αλλα και μεγαλη στεναχωρια διοτι αξιζαμε να κερδισουμε....
κριμα για την ΑΕΚΑΡΑ μας. φοβερος χουλτ. λιγος ο μανταλος.