Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κουβέιτ: Δύτες ανέσυραν από τον βυθό ναυάγιο του 18ου αιώνα (ΦΩΤΟ)

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι το πλοίο, μήκους 25 μέτρων, χρειάσθηκε περίπου 30 μήνες και οκτώ έως δέκα ώρες καθημερινή εργασία για να κατασκευασθεί με τα εργαλεία του 18ου αιώνα και εικάζεται ότι βυθίστηκε εξαιτίας των ισχυρών ανέμων και των τεράστιων κυμάτων


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στο Κουβέιτ ομάδα δυτών ανέσυρε από τον βυθό του κόλπου του Κουβέιτ ένα ξύλινο καράβι το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, κατασκευάσθηκε πριν από αιώνες και τώρα το επισκευάζουν, αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Ο επικεφαλής της ομάδας των δυτών Γουαλίντ Αλ-Φανχέλ, που συνεργάζεται με τον Οργανισμό Προστασίας του περιβάλλοντος του Κουβέιτ, δήλωσε ότι με τη βοήθεια της ακτοφυλακής και του θαλάσσιου κέντρου διάσωσης οι δύτες χρησιμοποίησαν αερόσακους και αντλίες νερού για να ανεβάσουν το καράβι στην επιφάνεια της θάλασσας.


Οι ερευνητές εκτιμούν ότι το πλοίο, μήκους 25 μέτρων, χρειάσθηκε περίπου 30 μήνες και οκτώ έως δέκα ώρες καθημερινή εργασία για να κατασκευασθεί με τα εργαλεία του 18ου αιώνα και εικάζεται ότι βυθίστηκε εξαιτίας των ισχυρών ανέμων και των τεράστιων κυμάτων.

Ηταν εξαιρετικά σπάνιο, καθώς μόνο τρία πλοία αυτού του τύπου είχαν κατασκευαστεί στην περιοχή του ΚόλπουΤο πλοίο ήταν ένα παραδοσιακό σκάφος του Κουβέιτ που ταξίδευε από το Κουβέιτ στην Ινδία και στην Ανατολική ΑφρικήΤο πλοίο ήταν ένα παραδοσιακό σκάφος του Κουβέιτ που ταξίδευε από το Κουβέιτ στην Ινδία και στην Ανατολική Αφρική.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ