Quantcast
NEWS
3 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Μαντούκα: Η καρδιά μου περισσότερο στην ΑΕΚ παρά στην Μπενφίκα

Ο Γκουστάβο... ψήφισε για το αυριανό μεγάλο παιχνίδι

Σαφή θέση υπέρ της ΑΕΚ πήρε ο Γκουστάβο Μαντούκα, στο... δίλημμα που του τίθεται για το ποια ομάδα, από τις πρώην του, θα υποστηρίζει στο αυριανό ματς ανάμεσα στην Ενωση και την Μπενφίκα. Μιλώντας στην Ώρα, ο πρώην Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του δικεφάλου μίλησε για: 

-τα αισθήματά του για την ΑΕΚ: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ την όλη κατάσταση στην ΑΕΚ. Είναι μεγάλη ομάδα, τη νιώθω σπίτι μου, είναι ομάδα με φοβερούς φιλάθλους. Έζησα ωραίες στιγμές που θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή. Τα τελευταία χρόνια, μετά τον υποβιβασμό, έχει κάνει σπουδαία δουλειά. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που επανήλθε στο δρόμο των επιτυχιών». 

-το αν είναι δεμένος περισσότερο με την ΑΕΚ ή την Μπενφίκα: «Δεν υπάρχει σύγκριση. Στην Μπενφίκα έμεινα λίγο, ενώ στην ΑΕΚ παρέμεινα για τέσσερα χρόνια. Η Μπενφίκα είναι το μεγαλύτερο κλαμπ που αγωνίστηκα, αλλά έχω πολύ καλύτερες αναμνήσεις στην ΑΕΚ. Η καρδιά μου είναι περισσότερο με την ΑΕΚ παρά με την Μπενφίκα». 

-το αν μπορεί η ΑΕΚ να τα καταφέρει στον αγώνα της Τρίτης: «Φυσικά και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα η ΑΕΚ. Η Μπενφίκα είναι μεγάλη ομάδα, αλλά δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Για μένα είναι 50-50, τα πάντα μπορούν να συμβούν». 

-τη φετινή εικόνα της ΑΕΚ: «Δεν έχω παρακολουθήσει αγώνα της ΑΕΚ φέτος, μόνο highlights στο ίντερνετ, αλλά έχω κανονίσει να έρθω στην Αθήνα για να παρακολουθήσω τον αγώνα με την Μπάγερν στις 23 Οκτωβρίου». 

-το πρωτάθλημα που είχε χάσει η ΑΕΚ στα χαρτιά: «Φυσικά το θυμάμαι. Ήταν από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις μου. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα, το αξίζαμε, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θέλαμε. Όλος ο κόσμος ξέρει τι έγινε. Μεγάλη απογοήτευση».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ