Ο αγώνας Διομήδης Άργους- Φοίβος Συκεών δεν διεξήχθη ούτε σήμερα, αφού μετά την χθεσινή αναβολή, ο Φοίβος Συκεών επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και δεν προσήλθε στον αγώνα.Κανονικά προσήλθαν τόσο οι διαιτητές, όσο και ο Διομήδης Άργους, οπότε σύμφωνα με τον κανονισμό οι «Λύκοι» πήραν το ματς στα… χαρτιά με 10-0.
Αναλυτικά στο φύλλο αγώνα γράφτηκε: «H φιλοξενούμενη ομάδα ΠΑΣ Φοίβος Συκεών δεν προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο κατά την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα. Περιμέναμε 15 λεπτά βάσει του άρθρου 17:2 του κανονισμού αγώνων και μετά το πέρας αυτών και αφού δεν εμφανίστηκε το ανωτέρο σωματείο κλείσαμε οριστικά το φύλλο αγώνα και κατακυρώσαμε τον αγώνα με σκορ 10-0 υπέρ του γηπεδούχου σωματείου ΑΟ Διομήδης Άργους, βάσει του άρθρου 25:6 του κανονισμού αγώνων. Η ορισμένη κριτής κ. Φρόσω Μαυροθαλασσίτη δεν προσήλθε, τα έξοδα που αντιστοιχούν στην φιλοξενούμενη ομάδα δεν καταβλήθηκαν στους διαιτητές».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
