Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Το σοκ και η αεράτη ΑΕΚ

Ο αθλητικός Τύπος της Κυριακής γράφει για το πέρασμα της πρωταθλήτριας από το Ηράκλειο και τον τραυματισμό του Λόπες

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Τυφώνας ΑΕΚ», γράφει η Ώρα στο πρώτο της θέμα και προσθέτει: «Με εκτελεστές τους Μπακασέτα, Γκάλο και Πόνσε η ΑΕΚ «καθάρισε» εύκολα τον ΟΦΗ (0-3) και με νίκη επί του ΟΣΦΠ στο ντέρμπι της Κυριακής ξαναβλέπει κορυφή. «Αφεντικά» από το πρώτο δευτερόλεπτο οι κιτρινόμαυροι δεν άφησαν περιθώριο αμφισβήτησης για το ποιος θα κερδίσει, τελείωσαν το ματς από το 32’ και άρχισαν να σκέφτονται το μεγάλο παιχνίδι της Τρίτης με την Μπενφίκα». Για τον τραυματισμό του Λόπες τονίζεται: «Όχι, ρε γαμώτο… Συγκλονιστικές στιγμές με κλάματα από τον Πορτογάλο και όλη την ομάδα δίπλα του.Εντολή Μελισσανίδη για να ανανεωθεί άμεσα το συμβόλαιο του Ελντερ».

SPORTIME

Για «αεράτη» ΑΕΚ κάνει λόγο η SPORTIME και εξηγεί: «Η ΑΕΚ πέρασε εύκολα από την Κρήτη. Γκολ ο κορυφαίος Μπακασέτας και οι Γκάλο, Πόνσε. Σοκ με Λόπες. Ρήξη χιαστού ο Πορτογάλος, εντολή Μελισσανίδη για ανανέωση».

SPORTDAY

Για τον «τυφώνα ΑΕΚ», γράφει και η SD: «Σάρωσε το Ηράκλειο η πρωταθλήτρια με Μπακασέτα, Γκάλο και Πόνσε. Εντυπωσιακή εμφάνιση παρά τις απουσίες με δέκα από το 30’ οι γηπεδούχοι. Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Λόπες. Εντολή Μελισσανίδη να ανανεωθεί άμεσα το συμβόλαιό του».

LIVE  SPORT

«Θεριό», χαρακτηρίζει η Live την ΑΕΚ και σημειώνει: «Σαν… κυκλώνας πέρασε από το Ηράκλειο η Ενωση και έπιασε κορυφή στους 12 βαθμούς. Ρήξη πρόσθιου χιαστού η πρώτη διάγνωση για τον άτυχο Λόπες που μένει εκτός για 6 μήνες».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ