Σε μια από τις αγαπημένες του πίστες σ' ολόκληρο το καλεντάρι, ο Βάλτερι Μπότας «έγραψε» τον ταχύτερο χρόνο και πήρε την pole position στο Σότσι. Πίσω από τον Μπότας θα βρεθεί ο Χάμιλτον που αυτή τη φορά απέτυχε να είναι στο νούμερο ένα, όμως αυτό ουδόλως τον ενοχλεί.
Πίσω από τις δύο Μερσέντες βρέθηκε, ο διώκτης του Βρετανού πιλότου της Μερσέντες στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, Σεμπάστιαν Φέτελ. Ακριβώς πίσω του στην αυριανή κούρσα βρίσκεται ο ομόσταυλός του στη Φεράρι, Κίμι Ράικονεν.
Μάγκνουσεν, Οκόν, Λεκλέρκ, Πέρεζ, Γκροζάν και Έρικσον έκλεισαν την πρώτη δεκάδα. Ο αγώνας στην πίστα του Σότσι ξεκινά αύριο στις 14:00 με τις δύο Μερσέντες να είναι τα ακλόνητα φαβορί για τις πρώτες δύο θέσεις.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
