Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

«Σβήστηκε» η τιμωρία του Ολυμπιακού


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Χωρίς τιμωρία ξεκινάει ο Ολυμπιακός τις επίσημες υποχρεώσεις του τη φετινή σεζόν στο Πρωτάθλημα της Basket League. Ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε ποινή δύο αγωνιστικών στους «ερυθρόλευκους» για τα όσα συνέβησαν στον περσινό τέταρτο τελικό με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο το ΑΣΕΑΔ τους δικαίωσε και έτσι η τιμωρία αυτή «σβήστηκε».  

Αναλυτικά: 

«Το Α.Σ.Ε.Α.Δ. με την υπ’ αριθ. 71/20-08-2018 απόφασής του, ΔΕΧΕΤΑΙ την προσφυγή της Κ.Α.Ε. με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.Σ.Φ.Π. Κ.Α.Ε.» κατά της υπ’ αριθ. 66/17-06-2018 απόφασης του Μ.Δ.Ο. του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την πρόσθετη παρέμβαση της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Εξαφανίζει την ως άνω απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ. Διατάσσει την επιστροφή του παραβόλου στην προσφεύγουσα».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ