Ως "απροσδιόριστη" χαρακτηρίζει το πόρισμα του ιατροδικαστή την η αιτία θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, που εισέβαλε σε κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια και έχασε τη ζωή του βγαίνοντας από αυτό και αφού είχε δεχθεί χτυπήματα από τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου και άλλους πολίτες.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δεν μπορεί να διαπιστωθούν επακριβώς τα αίτια θανάτου του, γεγονός που σημαίνει πως θα ξέρουμε οριστικά τι προκάλεσε τον θάνατό του, όταν πραγματοποιηθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Σημειώνεται, πως εκτός από τον ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά, έχει οριστεί και ο κ. Τσαντίλης από την οικογένεια του Ζακ Κωστόπουλου, προκειμένου να συμμετέχει και εκείνος στην πραγματογνωμοσύνη για τα αίτια θανάτου του 33χρονου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
