Στις 7 Νοεμβρίου η ΑΕΚ δοκιμάζετε στο Μόναχο απέναντι στην πανίσχυρη Μπάγερν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Παρότι βρισκόμαστε περίπου 45 μέρες πριν από το ματς αύριο Τρίτο νωρίς το απόγευμα η ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένεται να εκδώσει σχετική ανακοίνωση και να ανοίξει το σύστημα διάθεσης των εισιτηρίων για το ματς απέναντι στους Βαυαρούς.
Η ζήτησε για το παιχνίδι είναι τεράστια και η ΑΕΚ θέλει να διευκολύνει όλους όσους θέλουν να προγραμματίσουν εκδρομή στο Μόναχο. Η τιμή του εισιτηρίου για τον αγώνα είναι στα 50 ευρώ και όλα δείχνουν πως θα εξαφανιστούν μέσα σε λίγες ώρες, όπως έγινε και στην περίπτωση του ματς με τον Άγιαξ. Όποιος λοιπόν έχει προγραμματίσει εκδρομή στη Γερμανία πρέπει αύριο περίπου στις τρεις να "τρέξει" και να κλείσει εισιτήριο.
Μέσα στις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια τόσο για το παιχνίδι με την Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ όσο και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Τα εισιτήρια που θα βγούνε αύριο θα είναι online ή από το οακα;
Τι γίνετε με όσους έχουμε ήδη κανονίσει αεροπορικά κλπ για να πάμε στο παιχνίδι; Αν στραβώσει και δεν προλάβουμε εισιτήρια για το γήπεδο τι θα γίνει; Λίγο άδικο αυτό το " όποιος προλάβει".
Πωσα εισιτήρια θα πάρουμε ; Ξέρει κανείς ;
Νομίζω 3.500
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ....
ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΦΗ ΚΑΙ ΓΑΥΡΟ..... ΜΕ ΜΠΕΝΦΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 20.000 ΚΟΣΜΟ...
Φίλε γιατί ΑΕΚ είμαστε μόνο όταν νικάμε ? Χαζό σχόλιο ειλικρινα και προκλητικο
Εγω γηπεδο παω για την τρελα που εχω να βλεπω ΑΕΚ,
Τωρα δε θα παω;; που ειμαστε παλι η καλυτερη ομαδα στην Ελλαδα;;
Η Μπενφικα ειναι πριν απο τον γαυρο. Οποιος θελει ερχεται. Νισαφι πια. Μετα απο 12 χρονια Τσαμπιονς Ληγκ και να βαζουμε θεσφατα για το αν θα παμε στο γηπεδο η οχι. 20 χιλιαδες? Ας ειμαστε και 10, δεν παει στο διαολο πια.
αν μετα απο 12 χρονια που εχουμε να παιξουμε παιχνιδι τσαμπιονς λιγκ εντος εδρας, περιμενει ο κοσμος να κερδισουμε τον Οφη για να παει γηπεδο τι να πω..ειμαστε αξιοι της μοιρας μας..
Πρώτα παίζουμε με Μπενφικα και μετά με γαύρο
Φιλέ οτι Κίαν γίνει το γηπεδο με την Μπενφίκα θα πρεπει να είναι γεμάτο δεν υπάρχει δικαιολογία..
Ντάξει είπαμε Αλιαζ Αρενα Μπαγερν αλλά τι 50ε για το πέταλο και στον εξώστη;Ελεος να τους χρεώσουμε και εμείς αναλόγως όταν έρθουν!
Φιλε το εψαξα οταν κληρωθηκαμε και ειχα βρει οτι και των γαυρων 50 εκαναν..Μιλαμε οι τιμες ειναι απιστευτες στο Μπριζ εκαναν μονο 15, στη Γλασκωβη 25 και στον Αγιαξ 37.5
50+ε στην 20-22 ΟΑΚΑ ...
Δεν καταλαβαίνω αυτό το σύστημα του "όποιος προλάβει πρώτος". Ας θέσει η ΠΑΕ κάποια κριτήρια εξυπηρέτησης με προτεραιότητα. Δεν ξέρω ποια θα είναι αυτά, ας το βρει η ίδια, αναλόγως των κινήτρων που θέλει. Π.χ. μπορεί να πει ότι τις πρώτες 2 ημέρες της διάθεσης έχουν προτεραιότητα οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Ή ότι έχουν προτεραιότητα όσοι προσκομίσουν/στείλουν αποδεικτικά κράτησης εισιτηρίων/εκδρομών. Ή ότι έχουν προτεραιότητα άνεργοι και φοιτητές. Ή οι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού που περιμένουν ελάχιστες ευκαιρίες να δουν την ομάδα. Κάτι τέλος πάντων ώστε να μη γίνει ο κακός χαμός του όποιος προλάβει. Επίσης είναι απαραίτητο να θέσει περιορισμούς ως προς τον αριθμό εισιτηρίων ανά χρήστη και πιστοποίησης των χρηστών (προσοχή στους νέους λογαριασμούς). Γιατί αλλιώς βλέπω τα περισσότερα εισιτήρια να καταλήγουν σε αετονύχηδες με πρακτορεία ταξιδίων.
Για τις πρώτες μέρες διάθεσης, ηλεκτρονικά, προτεραιότηατα στους κατοίκους εξωτερικού λογικό, και στα διαρκείας βέβαια. Επίσης περιορισμός στον αριθμό (2 με 4 εισιτήρια) για κάθε κωδικό.
Πολύ σωστά τα λες.Ειδικα αυτό με την προσκόμιση αεροπορικών πχ,θα ήταν πολύ χρήσιμο και θα προλάβαινε άσχημες καταστάσεις που βιωσανε αδέρφια στο Άμστερνταμ.Κανενος δε του περισσεύουν 200+€ για ρίξει ατα σκουπίδια
Παιδια ξερει καποιος αν χρειαζεται καρτα φιλου ΑΕΚ για να κλεισεις Online εισιτηριο για το Bayern AEK? Μενω εξωτερικο και εχω κλεισει ηδη αεροπορικα..
Μονο ΑΕΚ!!
Νομίζω πως όχι φίλε χωρίς να είμαι σίγουρος αφού μιλάμε για εκτός έδρας ματς. Αλλά και πάλι 10 ευρώ έχει και την βγάζεις πολύ εύκολα από το σάιτ της ερασιτεχνικής. Το έκανα και εγώ. Και το μόνο που θα χρειαστείς μετά για κάποιο εισιτήριο είναι μόνο ο αριθμός της.
Όχι φίλε . Εγω που ήρθα στο Άμστερνταμ δεν χρειάζονταν
Παίδες ξερει κανεις απο ποσο θα ξεκινανε οι τιμες για μπενφικα στο οακα και αν χρειάζεται να εχω καρτα φιλου αεκ στους ευρωπαικους αγωνες;
οι τιμες λογικα θα ναι αναλογες του παιχνιδιου με Μιλαν περσι (δε θυμαμαι τιμες οποτε αναζητησε το), η καρτα φιλου χρειαζεται μονο για εγχωριες διοργανωσεις
νομίζω πέρσι ήταν απλά 5 ευρω πανω απο το κανονικό εισιτήριο στα ευρωπαϊκά ματς
Προτεραιοτητα στα διαρκειας!!
Προτεραιότητα στα διαρκείας για εκτος έδρας ματς είναι μεγάλο κίνητρο.
Ολοι οι αντιπαλοι στον ομιλο, εχουν εκδωσει ηδη τα εισητηρια, και εχουν ανακοινωσει και sold out....
Εμεις ουτε καν καποιο "πακετο" τυπου μινι διαρκειας δεν εχουμε βγαλει....
Εχεις δίκιο. Δεν βλέπω το λόγο να μην είναι ήδη διαθέσιμα τα εντός εισιτήρια για όλα τα Ευρωπαικά παιχνίδια και για τοα προσεχή 2-3 ματς πρωταθλήματος και κυπέλλου, τουλάχιστον on-line για τον κόσμο επαρχίας και του εξωτερικού. Οσο για τα μινι πακέτα διαρκειας 3-4 ματς, η ιδέα δουλεύει μια χαρά σε άλλες χώρες αλλά στην Ελλάδα ακόμα τίποτε...
Συγνώμη ρε παιδιά. Θα βγούνε τα εισιτήρια για Μπάγερν νωρίτερα από τα εισιτήρια για Μπενφίκα? Πόσες μέρες θα μείνουν μετά για την προπωληση με Μπενφίκα? Σόρρυ που ρωτάω απλά τα περιμένω πως και πως επειδή έχω κλείσει αεροπορικά από Πολωνία για τον αγώνα με την Μπενφίκα.
Η Μπάγερν τα βγάζει φίλε για το ματς της Γερμανίας. Τι σχέση έχει το ΑΕΚ-Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ?
Φίλε Φοίνικα, από το άρθρο καταλαβαίνω ότι η ΑΕΚ θα διαθέσει τα εισιτήρια που της αναλογούν. Επίσης στο άρθρο λέει επίσης ότι αυτό θα ξεκινήσει αύριο. Άρα στην καλύτερη από Τετάρτη για Μπενφίκα αλλά μάλλον χλωμό αφού έχουμε κύπελλο εντός. Αρα από Πέμπτη. Και μου φαίνονται λεγες μέρες για εντός έδρας αγώνα για champion's league. Φιλικά πάντα.
Πότε βγαίνουν εισιτήρια εξαρτάται από την ομάδα που τα διαθέτει. Έχω μια μικρή υποψία ότι οι Γερμανοί προσπαθούν να οργανώσουν το γήπεδό τους γρηγορότερα από τους Πορτογάλους (οι οποίοι ακόμα τρέχουν στα δικαστήρια).
Για το εντός με Μπενφίκα ρωτάω φίλε που είναι την Τρίτη. Σε εφτά μέρες. Και το άρθρο λέει ότι αύριο θα ανοίξει το σύστημα για Μπάγερν. Για αυτό μου κάνει εντύπωση. Φιλικά πάντα.
Έχουμε πολύ χρόνο φίλε.το ματς είναι 2/10 οπότε λογικά την μετάωαπο αυτό το ΣΚ θα ανοίξει η προπωληση
Συγνώμη φίλε. Ο αγώνας είναι την Τρίτη. Μετά το σκ είναι 2 μέρες. Άρα όχι και τόσο χρόνο. Φιλικά πάντα.
ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΝΤΟΣ ΓΙΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ON LINE;