Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Κύπελλο Ελλάδας: Προς αλλαγή ημερομηνίας τα Παναιτωλικός-ΠΑΟ και Πανιώνιος-ΑΕΛ


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Για την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου έχουν οριστεί οι αναμετρήσεις Παναιτωλικός Παναθηναϊκός και Πανιώνιος-ΑΕΛ, για τη 1η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά, όλα δείχνουν, πως η ΕΠΟ θα αλλάξει τις ημερομηνίες διεξαγωγής των δυο αγώνων.

Αυτό θα συμβεί διότι δεν θα έχουν συμπληρωθεί 48 ώρες από τον επόμενο αγώνα τους. Συγκεκριμένα, η ΑΕΛ παίζει το Σάββατο με τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, ενώ ο Πανιώνιος σήμερα με τον Ολυμπιακό επίσης για τη Super League, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό δεν μπορεί να διεξαχθεί Τετάρτη, γιατί η ομάδα του Αγρινίου παίζει σήμερα τη Λαμία.

Η Super League έχει απαντήσει αρνητικά στα αιτήματα αλλαγής του προγράμματός της και έτσι η μετάθεση των δύο αγώνων της Πέμπτης, Πανιώνιος-ΑΕΛ και Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός, είναι μονόδρομος. Η απόφαση για εκ νέου ορισμό τους αναμένεται ίσως και μέσα στη μέρα και είναι πιθανό να διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα. Να σημειωθεί πως η δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου έχει οριστεί σε έναν μήνα, ενώ οι συγκεκριμένες ομάδες δεν έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ