Στην Τσέλσι θα ήθελαν η ομάδα να αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά από τη στιγμή που αυτό δεν συμβαίνει, στόχος είναι, σύμφωνα με τον Νταβίντ Λουίζ, η κατάκτηση του Europa League.
Η ομάδα έκανε το πρώτο βήμα, προς αυτή την κατεύθυνση, επικρατώντας 1-0 του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, με τον Νταβίντ Λουίζ να βρίσκεται εκτός αποστολής. Σε δηλώσεις του, ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός τόνισε: "Πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι να κερδίσουμε αυτήν την διοργάνωση. Το επίπεδο είναι υψηλό. Δεν πρόκειται το έργο μας να είναι εύκολο, θα χρειαστεί να ταξιδέψουμε μακριά και υπάρχει ποιότητα στις άλλες ομάδες. Το γνωρίζω καλά γιατί έχω αγωνιστεί στο Europa League περισσότερες από μία φορές. Ποτέ δεν ήταν εύκολο να κερδίσεις μια τέτοια διοργάνωση.
Είναι σημαντικό για την Τσέλσι να κατακτήσει αυτό το τρόπαιο. Ορισμένοι θα πουν πως αυτό θα σημαίνει επιστροφή στο Champions League αλλά για μένα είναι ένα ακόμη τρόπαιο που σηκώνεις. Θα αγωνιστούμε για όλους τους τίτλους. Δεν έχει σημασία το όνομα της διοργάνωσης, παίζουμε για μια μεγάλη ομάδα. Θα είμαστε πάντα υπό πίεση για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι".
Στη συνέχεια, ο Νταβίντ Λουίζ δήλωσε: "Έχουμε μια καταπληκτική ομάδα, ο καθένας έχει την δική του ποιότητα. Δεν έχει σημασία ποιοι είναι οι έντεκα που βρίσκονται στο γήπεδο. Η Τσέλσι θα πρέπει να είναι πάντα σε υψηλό επίπεδο για να κερδίσει τα παιχνίδια.
Το Europa League μπορεί να μην είναι αυτό που θέλουμε αλλά από την στιγμή που είμαστε εδώ, πρέπει να τα καταφέρουμε".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Με τέτοια ομάδα μέχρι ημιτελικά σε βλέπω, ο ζμπαογκ ήταν για 5 γκολ χθες και εσείς δεν μπορούσατε να βάλετε δεύτερο και στο τέλος πήγατε να το φάτε κιόλας