EUROPA LEAGUE-12ος ΟΜΙΛΟΣ-1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΟΚ-ΤΣΕΛΣΙ: 0-1
Γήπεδο: Τούμπα
Την ήττα με 1-0 αντί για 5-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα από την Τσέλσι, που είχε συντριπτική υπεροχή και κατοχή και σπατάλησε ένα τσουβάλι ευκαιρίες.
Η Τσέλσι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Μπάρκλεϊ στον άξονα έκλεψε την μπάλα, έτρεξε με αυτήν μέχρι τα όρια της μεγάλης περιοχής και με κάθετη πάσα την κατάλληλη στιγμή στον Γουίλιαν, που έσπασε το οφσάιντ του ΠΑΟΚ και με πλασέ έκανε το 0-1. Τρία λεπτά μετά, ο Πέδρο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μοράτα άφησε πίσω του τον Χατσερίντι, αλλά η κεφαλιά του πέρασε άουτ ενώ στο 14’ μετά από κόρνερ, ο Πασχαλάκης έκανε τραγική έξοδο αλλά η κεφαλιά του Κρίστενσεν έφυγε έξω. Στο 19’ ο Ρίντιγκερ έβγαλε βαθιά μπαλιά στον Μοράτα, αυτός άφησε και πάλι πίσω του τον Χατσερίντι, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ, ενώ στο 27’ ο Ισπανός άδειασε τον Βέρνμπλουμ αλλά σούταρε άστοχα. Ο ΠΑΟΚ δεν υπήρχε στο γήπεδο, με την Τσέλσι να έχει 82% κατοχή και να αγγίζει το 0-2 στο 38’ όπως και στο 39’. Η Τσέλσι βγήκε ιδανικά στην κόντρα, ο Αλόνσο από αριστερά έδωσε έτοιμο γκολ στον Πέδρο, ο οποίος πλάσαρε πάνω στον Πασχαλάκη. Και από το κόρνερ, ο Μοράτα πήρε ξανά την κεφαλιά αλλά και πάλι αστόχησε.
Στο ίδιο τέμπο και η επανάληψη με την Τσέλσι να κρύβει την μπάλα στο 49’ και τον Γουίλιαν να σουτάρει από πλάγια αριστερά και τον Πασχαλάκη να μαζεύει με δυσκολία. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να περάσει τη σέντρα αλλά η Τσέλσι συνέχιζε να αστοχεί. Έτσι στο 57’ μετά από λάθος ρου Βέρνμπλουμ, η μπάλα στρώθηκε στο πέναλτι, αλλά ο Γουίλιαν αμαρκάριστος σούταρε άστοχα, ενώ στο 62’ ο Αλόνσο από αριστερά άδειασε τον Βιεϊρίνια κι έκανε το σουτ, αλλά η πάλα κόντραρε στον Χασερίντι κι έφυγε έξω.
Στο 72’ ο Πέδρο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Πασχαλάκη να λέει όχι, ενώ στο 76’ το μακρινό σουτ του Γουίλιαν έξυσε το δοκάρι του ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τόσκα, Βαρέλα, Βιεϊρίνια, Κασερίντι, Βέρνμπλουμ, Σακχόβ (69’ Πρίγιοβιτς), Ελ Καντουρί, Ζαμπά (82’ Μπίσεσβαρ), Πέλκας (62’ Ουάρντα), Μαουρίτσιο.
ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αλόνσο (65’ Αθπιλικουέτα), Ρίντιγκερ, Κρίστενσεν, Καντέ, Αλόνσο, Ζορζίνιο (65’ Σεσκ Φάμπρεγας), Μπάρκλεϊ, Πέδρο, Τζαπακόστα, Γουίλιαν, Μοράτα (81’ Ζιρού)
ΒΙΝΤΙ-ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ: 0-2
Γήπεδο: Groupama Aréna
Τεράστιο διπλό για την ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ που πέρασε με 2-0 από την έδρα της Βίντι.
Στο 25’ το σουτ του Μιλάνοφ πέρασε λίγο έξω ενώ στο 27’ ο Τουόμινεν έκανε μαγική ντρίμπλα στον Βινίσιους και από αριστερά πλάσαρε για το 0-1.
Στο 55ο λεπτό ο το σουτ του Νεγκό πέρασε μόλις έξω, όπως και η εκτέλεση φάουλ του Φιλίποβιτς στο 62’. Στο 71ο λεπτό, ο Τούιφελ έσωσε μετά από σουτ του Στάσεβιτς, ο οποίος στο 84’ με όμορφη εκτέλεση φάουλ έγραψε το 0-2.
Στο 90ο λεπτό αποβλήθηκε ο Φιλίποβιτς της ΜΠΑΤΕ.
ΒΙΝΤΙ: Τούιφελ, Φιόλα (64’ Χότζιτς), Βινίσιους, Κόβατς, Χάντζιτς, Νικόλοβ (78’ Μπέρετς), Νεγκό, Στόπιρα, Γιουχάζ, Σέποβιτς, Μιλάνοβ (76’ Χάνγκια)
ΜΠΑΤΕ: Σερμπίτσκι, Φιλίποβιτς, Γιαμπλόνσκι, Ίβανιτς (67’ Γκορντέιτσουκ), Ντραχούν, Μιλούνοβιτς, Φιλιπένκο, Τουόμινεν (61’ Σκάβιτς), Μπάγκα, Πολιάκοβ, Στάσεβιτς (88' Βολόντκο)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Θα χει πλακα να χασει 3 ματς σερι απο ομαδες με κιτρινα. Τσελσι ΑΕΚ Αρη
Από ότι άκουσα στο χαλαρό ήταν η Τσέλσι. Κακό αυτό. Προτιμούσα 1-1 και να πέσουν κορμιά. Και ας καυχιόντουσαν μετά. Να πεισμώσουν και οι δικοί μας για το παιχνίδι μας.
ΥΓ: Στα αδέρφια που λέτε για τα site, έστω και ένα κλικ, έστω μια φορά ανά μήνα τους βοηθάει. Προσθέτει unique visitor (μοναδικό επισκέπτη) στα στατιστικά τους που παρουσιάζουν συνήθως ανά μήνα. Μην μπαίνετε καν, ούτε από παραπομπή από άλλα site. 1 φορά το μήνα αν μπει ο καθένας μας από περιέργεια, τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάνουμε μάγκες.
Σωστός το έχω γράψει και εγώ πριν από μέρες ούτε μια φορά, ποτέ ξανά ας τους χρηματοδοτήσει ο σπόνσορ.
Ουτε ενας ΑΕΚτζης στο " αντικεινενικο" site του μπαοκ. Πληροφορουμαι οτι σταθερα υπαρχουν ΑΕΚτζηδες που συνεχιζουν το διαλογο με τα ορκς και βαζουν βουτυρο στο ψωμι των επαναστατων της Καμαρας. Μα ειναι δυνατον να ειμαστε τοσο αφελης?
Στατιστική πόσα χιλιόμετρα έτρεξε η Τσελσι και πόσα ο ΠΑΟΚ που τα βρίσκουμε ξέρει κάποιος?.
ΜΑ Ο ΛΟΥΤΣ...Ε...ΣΚΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΑΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.
Έχω να μπω στο αντικειμενικό σάιτ του μπαορκ από τότε που έβγαλε την ανακοίνωση η παε και ούτε πρόκειται να ξανάμπω! Για ποιο λόγο να τους κάνω μάγκες; Μονο ΑΕΚ! Μόνο ΕΝΩΣΙΣ!!!!
Σοφή επιλογή των Λονδρεζων να αγωνιστούν με κίτρινα χρώματα στην τούμπα, παρότι οι παραδόσεις ειναι για να σπάνε πολυ σπάνια συμβαίνει ομάδα με κίτρινα να ηττάται σε αυτο το γηπεδο. Ετσι η Τσελσι περασε και αυτη με εύκολο διπλό.
Ο Μπαουγκ περνά και ως τρίτος και πάει στο Γιουρόπα ε? τί ? Δεν παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ??? Δεν το πιστεύω
Η θεωρία του Κλαψέσκου γκολ χωρίς ευκαιρία, κι'αν εχεις κόλο διαβαινε.
Πόσες φορές θα πούμε μην μπαίνετε στο πορτοκαλί σάιτ ούτε για να διαβάσετε . Κάθε κλικ που κάνουμε τους προσθέτουμε +1 αριθμό στα στατιστικά τους . Αυτοί παρουσιάζουν τα στατιστικά στις διαφημιστικές , και πουλάνε διαφημίσεις και βγάζουν λεφτά . Άρα κάθε κλικ που τους κάνετε , τους δίνετε λεφτά και τους δυναμώνετε. Αυτό θέλετε; Εγώ το διέγραψα και δεν μπαίνω ούτε κατά λάθος
Το πορτοκαλί σάιτ έχει φάει μπλόκο για πάντα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να διαβάσω τα σφηνάκια του Κέτσε. Από την ημέρα που έβγαλε την ανακοίνωση ο Δημάτος...Τέλος.
Φίλε nakos0496 ο Κέτσε έχει σταματήσει απο το σαιτ των γαυρων του βορρά σχεδόν 20 ημέρες τώρα. Σφηνάκια μόνο στο αεκ365 έχει.. Πάτα άφοβα το λινκ ''ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ'' που σου εμφανίζει η σελίδα του αεκ365!!
Φίλε jbr21 ευχαριστώ για την πληροφορία.
Κι εγω εχω να το επισκεφτω απο την ημερα που τους ξεμπροστιασε ο Δηματος με τον τιτλο "οργανο προπαγανδας του παοκ". Ο Κετσε δεν γραφει πλεον εκει. Ξερει κανείς ποιος αρθρογραφεί για την ΑΕΚ στο sdna;;;
Λαιβ στο
0-1 με δέκα κλασικές ευκαιρίες λιγότερες
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΦΑΡΔΟΣ , ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΙΚΟΥΣΑΜΕ ΧΘΕΣ.....
ΝΑ ΜΑΣ ΔΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.....
ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....
Τα άλλα θα τους τα βάλουμε εμείς αδέρφια ! Μη μασάτε ! 0-2 στο 30' και διακοπή από τους Μάο μαο
Χαχα λουτσεσκου τώρα με 20 ευκαιρίες έφαγες μόνο ένα ...τα πολλά την κυριακη
Και στο αντικειμενικό έβαλε τίτλο δεν έπαθε και τίποτα ρε ουστ αμπαλοι τελικά αν δεν σας κερδίσουμε θα ναι αποτυχια
Απορώ με όλους εσάς που μπαίνετε ακόμα σε αυτό το σάιτ και τους δίνετε κλικ και κατ'επέκταση και χρήματα..δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά τους κάνετε πιο δυνατούς και είναι κρίμα..
Α ρε Τσέλσι , ρίξε τους μια 5αρα να προσγειωθούν λίγο !!ειμαστε καλύτεροι , παμε για το διπλό ΑΕΚΑΡΑ μου . Με Λιβαγια , Λόπες, Μπακασετα μέσα , πάμε να τους πατήσουμε