Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δεν ικανοποίησαν και «κόπηκαν»

Με 28 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει στο Γιοχάνεσμπουργκ η Αυστραλία  


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο επιθετικός της Μίντλεσμπρο Σκοτ ΜακΝτόναλντ, ο μέσος της Κρίσταλ Πάλας Νίκι Καρλ και ο αμυντικός της Τρόμσο Τζέιντ Νορθ είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές που δεν θα συνεχίσουν στην προετοιμασία της Εθνικής Αυστραλίας έπειτα από απόφαση του ομοσπονδιακού προπονητή Πιμ Βέρμπεεκ.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές δεν ικανοποίησαν με την παρουσία τους στην προετοιμασία με αποκορύφωμα τις εμφανίσεις τους στην φιλική αναμέτρηση με την Νέα Ζηλανδία.

Ο Βέρμπεεκ θα συνεχίσει την προετοιμασία με 28 ποδοσφαιριστές στο Γιοχάνεσμπουργκ από τους οποίους θα πρέπει να προκύψουν οι 23 που θα στελεχώσουν την αποστολή για το Μουντιάλ μέχρι την πρώτη Ιουνίου.

Η Εθνική Αυστραλίας θα δώσει φιλικά προετοιμασίας με την Δανία την 1η Ιουνίου και τις ΗΠΑ στις 5 Ιουνίου ενόψει των αγώνων με Γερμανία, Σερβία και Γκάνα για τον τέταρτο όμιλο.

 

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ