Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Πικέ θυμήθηκε την πρώτη του ποδοσφαιρική ανάμνηση

Την πρώτη του ποδοσφαιρική ανάμνηση ήθελε να μοιραστεί ο Ζεράρ Πικέ μέσω του twitter


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Με αφορμή την αναμόρφωση του γηπέδου «Ανοέτα», ο Ζεράρ Πικέ ήθελε να μοιραστεί μέσω των social media την πρώτη του ποδοσφαιρική ανάμνηση με τα «χρώματα» της Μπαρτσελόνα, με ένα βίντεο αφιερωμένο στο παλιό «Atocha».  Ο κεντρικός αμυντικός των «μπλαουγκράνα» θυμάται το ταξίδι που έκανε με τους γονείς του στο Σαν Σεμπαστιάν το 1992,για να δει ένα παιχνίδι Ρεάλ Σοσιεδάδ- Μπαρτσελόνα στο τότε γήπεδο «Atocha». 

Παρά την τότε ήττα των Καταλανών με 2-1 από τη Σοσιεδάδ, ο Πικέ χαρακτηρίζει το παιχνίδι αυτό ως μία από τις καλύτερες ποδοσφαιρικές του αναμνήσεις.  «Η πρώτη μου ποδοσφαιρική ανάμνηση είναι στο παλιό 'Atocha' στις 2 Φεβρουαρίου του 1992. Οι γονείς μου με πήγαν να δω το ματς Ρεάλ Σοσιεδάδ- Μπαρτσελόνα την ημέρα που γινόμουν 5 χρονών. Χάσαμε 2-1, αλλά αυτή η εμπειρία ήταν το καλύτερο δώρο γενεθλίων», ήταν το σχόλιο του άσου των «μπλαουγκράνα». 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ