Η πρώην υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου αναλαμβάνει πλέον τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του «Σταύρος Νιάρχος» για το υπόλοιπο της θητείας των μελών του.
Το Δ.Σ. του ΚΠΙΣΝ διαμορφώνεται ως εξής:
· Λυδία Κονιόρδου , Πρόεδρος, μη εκτελεστικό μέλος
· Νίκος Μανωλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, εκτελεστικό μέλος
· Δημήτρης Δημητρόπουλος, Εκπρόσωπος Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, μέλος
· Γιώργος Κουμεντάκης, Εκπρόσωπος Εθνικής Λυρικής Σκηνής, μέλος
· Δημήτρης Κάρναβος, Δήμαρχος Καλλιθέας, μέλος
· Ανδρέας Νοταράς, μέλος
· Τίνα Στέα, μέλος
Η Λυδία Κονιόρδου γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Αγγλική φιλολογία στο ΕΚΠΑ και αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θέατρου. Εργάστηκε στο θέατρο ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και παιδαγωγός στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Διδάχτηκε μεταξύ άλλων από τους σκηνοθέτες Κάρολο Κουν, Αλέξη Μινωτή, Λευτέρη Βογιατζή, Κώστα Τσιάνο, Γιάννη Κόκκο, Ανατόλι Βασίλιεφ και Ρόμπερτ Γουίλσον. Βραβεύτηκε ως ηθοποιός, σκηνοθέτης, καθώς και για την εν γένει προσφορά της στο Αρχαίο Δράμα. Υπηρέτησε την θεατρική αποκέντρωση ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια των ΔΗΠΕΘΕ Βόλου και Πάτρας.
Διετέλεσε Υπουργός Πολιτισμού την περίοδο 2016-18.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ανίκανη για διοίκηση, καλή ηθοποιός όμως.
ειναι αμισθη η θεση ?
Ρε φίλε,δεν είναι δημόσιο να πληρώνετε από αυτό,χαλαρά,ιδιωτικό ίδρυμα είναι.