Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ προετοιμάζεται για την επιστροφή της στο Πρωτάθλημα της Volleyleague και στο πλαίσιο αυτού αναμένεται να πάρει μέρος σε ένα δυνατό φιλικό τουρνουά με την επωνυμία «Δημήτρης Καλαϊτζής». Συγκεκριμένα, ο Απόλλων διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 29-30 Σεπτεμβρίου στη Ριζούπολη το 1ο τουρνουά με την επωνυμία «Δημήτρης Καλαϊτζής», στο οποίο θα συμμετάσχουν επίσης ο Παναθηναϊκός, ο ΑΟΠ Κηφισιάς και ο Ηρακλής Χαλκίδας.
Ο Δημήτρης Καλαϊτζής έφυγε τον περασμένο Ιούνιο από τη ζωή μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ της Ε.Σ.Π.Α.ΑΑ και συνέδεσε το όνομα του με τον Απόλλωνα, καθώς φόρεσε τη φανέλα του ως αθλητής, ενώ επί σειρά ετών υπήρξε ο εκπρόσωπος του στην Ε.Ο.ΠΕ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Σμύρνης, σε ένδειξη αναγνώρισης της πολυετούς προσφοράς του στον Σύλλογο και για να τιμήσει τη μνήμη ενός φίλου, πήρε την απόφαση της διοργάνωσης του τουρνουά «Δημήτρης Καλαϊτζής».
Η κλήρωση, από την οποία θα προκύψουν τα ζευγάρια των ημιτελικών, θα γίνει λίγες ημέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης. Το αγωνιστικό πρόγραμμα του διημέρου είναι το εξής:
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου
18:00 1ος Ημιτελικός
20:30 2ος Ημιτελικός
Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου
18:00 Μικρός Τελικός
20:30 Τελικός.
ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
