Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ νίκησε στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι την Ολυμπιάδα με 5-1 στο Κλειστό Αγ Παρασκευής. Μετά από 23 ημέρες προετοιμασίας που περιελάμβανε πολλές διπλές προπονήσεις στον στίβο του ΟΑΚΑ, στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα και στο γήπεδο, η Ένωση δοκιμάστηκε για πρώτη φορά στο κλειστό με την αξιόμαχη Ολυμπιάδα σ’ένα δυνατό τεστ.
Ο προποονητής, Γιάννης Ζιάβας έμεινε ευχαριστημένος και περιμένει και τα υπόλοιπα φιλικά (με Ερμή Ζωγράφου το Σάββατο και Ολυμπιάδα-ΠΑΟ την Κυριακή) προκειμένου να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και τακτικές ενόψει του δύσκολου αγώνα για το Σούπερ καπ με τον Δούκα.
Τα γκολ σημειώσαν οι: Ηλιάδης, Μάνος, Θανασάι, Δελλαπόρτας κι ο νεοαποκτηθείς Γιώτης.
ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!