Σχεδόν καθημερινά Κυβέρνηση και Αξιωματική αντιπολίτευση ανταλλάσσουν πυρά μέσω ανακοινώσεων και σε υψηλούς τόνους, υπενθυμίζοντας πως η χώρα, έστω και ανεπίσημα, έχει μπει σε προεκλογική περίοδο. Με αφορμή τη συνέντευξη τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, η ΝΔ επιτέθηκε εκ νέου στην κυβέρνηση με το Μαξίμου να απαντά στον ίδιο τόνο.
«Η ΝΔ εδώ και δύο μέρες αντί να μιλήσει για την ουσία της δέσμης μέτρων που εξαγγέλθηκαν στη ΔΕΘ για ΕΝΦΙΑ, κοινωνικό κράτος και ελαφρύνσεις, έχει εξαντλήσει τα κοσμητικά επίθετα για τον Πρωθυπουργό. Έκδηλος ο πανικός της», αναφέρει σε ανακοίνωσή του γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.
Και η ανακοίνωση του Μαξίμου καταλήγει: «Στην ουσία λοιπόν: Ο κ. Μητσοτάκης δεσμεύεται πως θα ακυρώσει το ασφαλιστικό για να φέρει το ασφαλιστικό Πινοσέτ. Δεν έχει το σθένος όμως να πει πως θα ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Συνεχίζει να κάνει το τζάμπα μάγκα και να λέει άλλα έξω και άλλα μέσα στη χώρα».
ΝΔ: «Απάντηση στο σημερινό πρωθυπουργό από τον Α. Τσίπρα»
Νωρίτερα, είχε προηγηθεί νέα επίθεση της Νέας Δημοκρατίας προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα. Η Αξιωματική αντιπολίτευση έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο το οποίο τιτλοφορεί «Απάντηση στο σημερινό πρωθυπουργό από τον Α. Τσίπρα».
Στο βίντεο υπάρχει δήλωση του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο που ήταν στην αντιπολίτευση και λέει τα εξής: «Ο πρωθυπουργός νομίζει ότι επειδή εξαπάτησε μια φορά τον ελληνικό λαό θα μπορεί να το κάνει διαρκώς. Όμως δεν τον πιστεύει κανείς. Το μόνο απ'όλα όσα λέει που είναι αλήθεια είναι ότι επιθυμεί να εξαπατήσει το χρόνο του στην καρέκλα της εξουσίας».
Πηγή: thetoc.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
