Δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας MARCA ο Ντάνι Καρβαχάλ έμαθε το τηλέφωνο του Λουκ Σο από τον Νταβίντ Ντε Χέα και έστειλε γραπτό μήνυμα στον Άγγλο μπακ, μετά το ατυχές περιστατικό στο Αγγλία-Ισπανία, για το Nations League.
Οι δυο παίκτες συγκρούστηκαν, σε διεκδίκηση της μπάλας, με αποτέλεσμα ο Σο να πέσει άσχημα στο έδαφος, να μένει στον αγωνιστικό χώρο, πεσμένος, για έξι λεπτά και να μεταφέρεται με φορείο εκτός γηπέδου, ενώ χρειάστηκε να του χορηγηθεί οξυγόνο.
Στο μήνυμά του, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Καρβαχάλ τόνισε στον Σο πως δεν ήθελε να τον χτυπήσει με τον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αναγνωρίζει πως το χτύπημα ήταν ακούσιο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!