UEFA NATIONS LEAGUE-3οΓΚΡΟΥΠ-2οςΟΜΙΛΟΣ
ΕΣΘΟΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ: 0-1
Γήπεδο: A. Le Coq Arena
Η Εθνική Ελλάδα πέρασε με 1-0 από την έδρα της Εσθονίας, πήρε ένα σημαντικό τρίποντο αλλά η εικόνα της για παραπάνω από μία ώρα ήταν απογοητευτική. Η ομάδα του Σκίμπε έβγαλε ενέργεια και αυτοματισμούς στο πρώτο 25λεπτο, πέτυχε και το γκολ, αλλά από εκεί και πέρα σαν να έπεσε διακόπτης και ω ς το τέλος η εικόνα ήταν προβληματική. Πλέον ο Γερμανός προπονητής έχει τρεις ημέρες για να δουλέψει στις αδυναμίες και η Ελλάδα να εμφανιστεί καλύτερη στην Ουγγαρία.
Ο Σκίμπε ξεκίνησε με ένα 4-2-3-1 και με αρκετές αλλαγές. Ο Μπάρκας πήρε φανέλα βασικού, κάτω από τα δοκάρια ενώ ο Τοροσίδης ξεκίνησε στα δεξιά και ο Λυκογιάννης αριστερά, με τους Μανωλά-Παπασταθόπουλο στα στόπερ. Αμυντικά χαφ οι Μπουχαλάκης και Κουρμπελης και μπροστά τους οι Μάντασλο, Πέλκας και Φορτούνης. «Αιχμή» ο Κώστας Μήτρογλου.
Η Εθνική μας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 4ο λεπτό οι Φορτούνης, Μήτρογλου και Μάνταλος άλλαξαν όμορφα με τον άσο της ΑΕΚ να βρίσκεται μόνος με τον Ακσαλού και να πλασάρει και τον Εσθονό τερματοφύλακα να του λέει όχι.
Η Εσθονία απάντησε στις ευκαιρίες μες το πλασέ του Λουτς στο 10’, με την μπάλα να περνά λίγο έξω, ενώ στο 14’ η Εθνική μας άνοιξε το σκορ. Ο Μήτρογλου με ωραία κεφαλιά έδωσε έτοιμο γκολ στον Φορτούνη που από δεξιά πλάσαρε για το 0-1.
Η Ελλάδα είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα και στο 22’ ο Τοροσίδης σέντραρε από δεξιά αλλά ο Μήτρογλου δεν πρόλαβε και στο 25’ ο Βασίλιεβ έπιασε μακρινό δυνατό σουτ, με τον Μπάρκα να πέφτει και να διώχνει δύσκολα.
Η Εσθονία πήρε την πρωτοβουλία για ένα μκρό διάστημα ανάμεσα στο 30’ και στο 35’ αλλά και πάλι η Εθνική μας ήταν εκείνη που έφτασε κοντά στο γκολ στο 40’. Ο Φοερτούνης από αρκετά μακριά εκτέλεσε ένα φάουλ, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και σταμάτησε στο δοκάρι του Ακσαλού. Στο 45+1’ μετά από κόρνερ των Εσθονών, ο Πέλκας έφυγε στην κόντρα αλλά καθυστέρησε και στο τέλος χάθηκε η φάση.
Πάντως μετά από ένα πρώτο αρκετά καλό ημίωρο στο ματς, η Εθνική μας είχε προβλήματα στην κυκλοφορία, με τον Μπουχαλάκη να είναι ο αδύναμος κρίκος και συν τις άλλοις έχασε και τον Κώστα Μήτρογλου με τραυματισμό στο 50’. Ο Τάσος Μπακασέτας μπήκε στο ματς στη θέση του άσου της Μαρσέιγ και ουσιαστικά η Εθνική μας αγωνίστηκε χωρίς καθαρόαιμο φορ, με τον παίκτης της ΑΕΚ να παίζει στην κορυφή.
Η Εθνική μας δεν είχε καλά πατήματα και στο 54’ μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Μπάρκας, η άμυνα μας έδιωξε πολύ δύσκολα και στο 66’ ο Ακσαλού είπε όχι σε εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη από πλάγια θέση. Στο ίδιο λεπτό, το σουτ του Πέλκα έξυσε το δοκάρι των γηπεδούχων, ενώ στο 71’ ο Οϊάμα σέντραρε από δεξιά και ο Λουτς πλάσαρε μέσα από την περιοχή αλλά αστόχησε.
Η Εσθονία πίεσε ψηλά και ανάγκασε σε πολλά λάθη την ομάδα του Σκίμπε, που δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει την μπάλα σωστά. Και μέσα σε όλα αυτά ο Σκίμπε είδε και τον Μπουχαλάκη να αποχωρεί τραυματίας.
Στο 81’ ο Ακσαλού είπε όχι σε όμορφο σουτ του Φορτούνη, ενώ στο 90+1’ ο Μάνταλος έβγαλε απίθανη κάθετη στον Φορτούνη, ο οποίος νικήθηκε από τον Ακσαλού σε μοναδικό τετ α τετ.
ΕΣΘΟΝΙΑ: Ακσαλού, Πικ, Καμς, Ανιέρ (65’ Ζενιόβ), Βίμαν, Βασίλιεβ, Λουτς (85’ Πούρι), Μετς, Ντμιτρίεβ, Μπαράνοβ, Οϊάμα (80’ Ταμ).
ΕΛΛΑΔΑ: Μπάρκας, Μανωλάς, Τοροσίδης, Λυκογιάννης, Παπασταθόπουλος, Μπουχαλάκης (78’ Τζιόλης), Κουρμπέλης, Πέλκας (90+1’ Κουλούρης), Μάνταλος, Φορτούνης, Μήτρογλου (50’ Μπακσέτας)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Για μένα πάνω από όλα η ΑΕΚ. Η εθνική έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Και ταράξτε με στα dislike άμα θέλετε! Έτσι το νιώθω, έτσι το λέω!!!
Ξεκάθαρα ... μαζί σου
Εγώ μια φορά όσο παίζει ο Μανωλάς δεν μπορώ να κάτσω να δω εθνική!
Εντελως φιλικα φιλε μου για μενα προσωπικα κανεις λαθος. Ειμαστε με την Εθνικη μας οποιος και να παιζει. Ακομα και ο αχωνευτος ο κωστακης. Δεν ειμαστε εθνικη για τα προσωπα αλλα γιατι ειναι η πατριδα μας. Οπως και ΑΕΚ δεν γιναμε για τον Μαυρο και τον Ντεμη αλλα γιατι ειναι ιδεα μια ομαδα με ιστορια κοντρα σε ολους παντα...
Με ταράξατε στα dislike! Δεν με νοιάζει, την γνώμη μου λέω. Όσο παίζει ο Μανωλάς εγώ εθνική δεν θα κάτσω να δω, γιατί δεν μου βγαίνει, απλά δεν γουστάρω τη φάτσα του! Γκέγκε; Κάντε όσα dislike θέλετε, δε με νοιάζει!!!
Να δώσω κ γώ ενα στατιστικό.
Στα 93 λεπτα του αγώνα ακουστηκαν οι εξής ομάδες απο τον εκφωνητή.
ολυμπιακός 6 φορές.
παοκ 3 φορές.
παο 1 φορά.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Αστερας τριπολης 1 φορά.
πανιώνιος 1 φορά.
Ατρόμητος 1 φορά.
ΑΕΚ καμμιά φορά.
υ,γ απο την ΑΕΚ επαιξαν 3 παίχτες ομως ποτέ δεν μπήκε στο κόπο να την αναφέρει οπως εκανε ιδιως στον οσφπ.
Αυτά.
Αδερφέ το παιχνίδι το είδες ή μόνο περίμενες να ακούσεις τα ονόματα των ομάδων;Εμένα πιο προβληματικό μου ακούγεται ότι καθόσουν και μέτραγες τις λέξεις του εκφωνητή από το αν είπε ότι είπε
Εγω τσεκαρω τα παντα φιλαρακι, οταν εσυ μονο γελας κ τιποτα αλλο.
Το ανέφερε με τον Μπάρκα 2 φορες.. Μην μπλέκουμε τον Σπυρόπουλο με αυτά... Είναι από τους λίγους σωστούς που έχουν απομείνει..
Στην cosmote το ειδα το ματς, ποιος Σπυροπουλος;;;;;;;;
Ο Σπυροπουλος σωστός; Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω αδερφέ! Μέγας αντιΑΕΚτζής ο τύπος, όλο μας θάβει! Είχε λυσσάξει για το (non) γκολ του παοκ στην τούμπα και κοκοκό για τα πιστόλια! Του συστήματος είναι κι αυτός... άσε! Τα ματάκια και το μυαλό μας είναι είναι ο καλίτερος κριτής γι αυτά που γίνονται!
Ρε τώρα είστε σοβαροι;;;Κάθεστε και μετράτε πόσες φορές είπε ΑΕΚ ο εκφωνητής;.Καθοσασταν και περιμένατε ποτέ θα πει ΑΕΚ,πρόβλημα έχετε;Και να μην είπε τι έγινε δηλαδή θα μας χαλάσει το πρεστίζ;;
Μην λέμε ότι θέλουμε τουλάχιστον 4 φορές το άκουσα εγώ
Dislike
Ανέφερε μια φορά την Αεκ με αφορμή σχόλιο για τον Μπάρκα.
Το dislike από μένα λόγω Αεκ.
ΑΕΚ είναι αδερφέ!
Έστω μια φορά αναφέρθηκε στην ΑΕΚ όταν μίλησε για τον Μπάρκα, φίλε. Λογικά θα ήταν και παραπάνω αλλά αυτό
ήταν που το συγκράτησα
Κάνεις λάθος.. είπε ΑΕΚ τουλάχιστον μία φορά όταν μιλούσε για το Μπάρκα.
Παρατηρούσα όταν έκανε λάθος πασα παίκτης του Οσφπ, έλεγε ότι δεν την πρόλαβε ο αποδέκτης ή δεν είχε δυνάμεις. Όταν έκανε λάθος πασα παίκτης της ΑΕΚ, ήταν κακή μεταβίβαση. Παιδιά, έτσι γίνεται η προπαγάνδα. Από τα μικρά μέχρι τα μεγάλα. Όλα έχουν τη σημασία τους. Μόνο μια φορά στον Τοροσίδη παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος σε μια αμυντική ενέργεια. Ακόμα αυτοχαρακώνεται που το είπε δημόσια
Δεν είδα όλο τον αγώνα, αλλά άκουσα τουλάχιστον μία φορά την ΑΕΚ, όταν αναφέρθηκε στον Μπάρκα ("πρώτος επίσημος αγώνας ως βασικός, μετά από δύο φιλικά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ").
Είναι αδιανόητο να παίζει ο Μπουχαλάκης και να μην παίζει ο Γαλανόπουλος ειδικά αυτή την περίοδο που διανύει μεγάλη φόρμα... Ο Μπουχαλάκης έκανε πάρα πολλά λάθη στο κέντρο, πούλησε την μπάλα πάνω απο 5 φορές και ήταν κίνδυνος θάνατος...
Συμφωνώ προφανώς αλλά τον θέμα είναι ότι ο Σκιμπε έχει μια άρνηση με τους κοντούς παίκτες. Θέλει ψηλούς. Γι αυτό παίζει και ο Λυκόγιαννης πχ που χθες φάνηκε ότι μάλλον δεν μπορεί. Ο γαλανο υστερεί σε ύψος δυστυχως και αυτό του στοιχίζει σε αρκετές περιπτώσεις. Ακόμα και στο να παίζει δίπλα στον σιμοες έναντι του αλεφ ή του κονε
Στο κέντρο ομολογουμένως το ύψος είναι σημαντικό. Αλλά αν ο άλλος είναι ψηλός και γκασμάς τι να το κάνεις; Για να κόβει με κεφαλιά; Αν δεν μπορεί να μοιράσει τη μπάλα στους μεσοεπιθετικούς δεν κάνει για χαφ, ΤΕΛΟΣ!
Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης μαύρα χάλια. Ο Πέλκας σε άλλη θέση από τον ΠΑΟΚ δεν αποδίδει. Φουρτούνης, Μάνταλος, Μήτρογλου όλη η Εθνική. Σωκράτης, Μανωλάς, Κουρμπέλης απροσπλέλαστοι. Τοροσίδης τόσο μπορεί (32 χρ.) τόσο παίζει ως αντικαταστάτης του Μπακάκη. Μπάρκας ανίκητος πάνω κάτω δεξιά αριστερά.
Σκίμπε ....... τραγικός και μόνο η επιμονή στον Τζιόλη ισοπεδώνει ότι προσπαθεί να φτιάξει. Τι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δουλειά έχει στην εθνική ο Κουλούρης , όταν υπάρχει ο Μανιάς κι ο Δώνης,οεο;
Γερμανός που παίρνει χαρτάκι δεν έχει θέση στην εθνική.
ΥΓ. Ήρθε η ώρα του Δέλλα στην εθνική μετά το τουρνουά αυτό.
Ο τζιωλης όταν μπήκε πάντως φάνηκε 3 κλάσεις πάνω από τον μπουχαλακη που τα είχε κάνει... μπούχαλο στο κέντρο
Αδερφέ, αυτό μόνο λες; Εγώ που νόμιζα ότι είχε μπει μέσα ο Μπουσκέτς; Ποιος Μπουχαλάκης μωρεεεεε;;;
Ρε μαγκες καμια φορα υπερβαλεται... Ειδαμε μπουχαλακη και λυκογιαννη να ειναι κακοι... οκ συμφωνω. Ειχατε βγει να φατε τον τοροσιδη και χθες ηταν καλος και παντα ηταν καλος με την εθνικη αλλωστε ( αν μπορει ο μπακακας να παιξει καλυτερα θα δειξει γτ και εγω νομιζω πως μπορει)... Επισης βγαζετε ενα μενος στο τζιολη... Και εγω θελω να βρεθει καποιος να τον αντικαταστησει επιτελους αλλα δε γινεται ρε μαγκες... 10 λεπτα επαιξε χθες και εσβησε την τρικυμια που αρχισε ο μπουχαλακης... Οσο για τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γαλανοπουλο αφηστε τον εχει να φαει ψωμια ακομα... Το να παρει απλα συμμετοχη 2 λεπτα δε λεει κατι... Δε λεψ οτι ο σκιπμε τα ξερει ολα αλλα ο τελευταιος που αποφασισε να κανει ανανεωση στην εθνικη εμαθε στα παιδια μας κατα που πεφτουν τα φεροε
Τοροσίδης και Μπουχαλάκης δεν βλεπόταν. Πολλά λάθη και οι δύο. Καλά ο Τοροσίδης γιατί έπαιξε; Στον γαύρο ζεσταίνει τον πάγκο. Κ. Σκίμπε, γιατί έπαιξε; Εσείς είπατε ότι θα παίζουν αυτοί που παίζουν με τις ομάδες τους και μάλιστα διακρίνονται. Τον Τσιώλη και τον Καρνέζη τι τους θέλετε; Δεν μας τα λέτε καλά νιμίζω.
Ρε φίλε με ανέτοιμο τον Μπακακη θέλεις να ρισκάρει και να τον χάσουμε; σοβαρεψου dislike από μένα
Να σου πω χθες με την αλλαγή του Μπουχαλάκη με τον Τζιόλη ανακουφίστηκα ήταν η πρώτη φορά που μου φάνηκε ο Τζιόλης παιχταράς χαχαχαχαχα .
Γιατί δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος να παίξει δεξιά εκτός από τον Μπακακη ο οποίος μπήκε τελευταία στιγμη
Παίχτες καλούς πολυ καλούς μάλιστα εχουμε ...με αυτόν τον προπονητή όμως δύσκολα τα πράγματα !
Δεξί μπακ μετά τον Μπακάκη είναι ο πρώην παίχτης Τοροσίδης άλλος δεν υπάρχει?. Τα χαφ χθες ήταν για κλάματα,
ποιο μπροστά Φορτούνης, Μάνταλος, Πέλκας τρις παίχτες που ξέρουν μπάλα και να μην μπορούν να βγάλουν αιφνιδιασμό όταν οι αντίπαλοι έχουν βγει όλοι μπροστά. Δεν ξέρω τι εντολές τους είχε δώσει ο προπονητής αλά κάποια διαστήματα κουτούλαγαν μεταξύ τους.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Η φάση που μου έμεινε είναι όταν ο Πέλκας παίρνει την πάσα και είναι ένα βήμα μπροστά από δυο αμυντικούς αντί να προχωρήσει να βγει μόνος απέναντι από τον Τερματοφύλακα σταμάτησε και γύρισε πίσω.
ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΠΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΣΤΡΙΜ ...
Ο ΕΚΦΩΝΗΤΗΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΣΥΧΝΑ ΤΟ "AEK ATHENS" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ...
ΑΠΟ ΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΙΩΠΗΣΗ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ
ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΑΓΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΕΚΦΩΝΗΤΕΣ" (λαμογια-οπαδους εν υπηρεσια) ΕΙΝΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ...
Γαλανοπουλος αντι Μπουχαλακη
υλος βασικοι αναπληρωματικοι των 2 βασικων μας cb
..........................
Μπακακης (οταν γιάνει) αντι Τοροσιδη)
Μπακασετας αντι Πελκα στο ξεκινημα
Κληση Γιακουμακη αντι Κουλουρη
Ζεκα αντι Κουρμπελη ......... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Οικονομου-Λαμπροπο
..................
Τζιολη με αστυνομικη απαγορευση σε κατ οικον περιορισμο οταν παιζει η Εθνικη....
KAI EMENA ΣΕ ΡΟΛΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ-ενιοτε προπονητη...
αλλα και παικτη, ....οποτε γουσταρω και σε οποια θεση γουσταρω.....
Πέρα από τη πλάκα ρε μάγκες αφήστε την παρελθόντογνια που μας διακατέχει μερικές φορές και πείτε,ο Μπάρκας δεν είναι καλύτερος από Ατματζίδη;; για μένα ίσως και να είναι παντως μεγάλη υπόθεση αυτές οι έξοδοι του
Φίλε μου αυτό δεν μπορούμε να το πούμε από τώρα είναι πολύ νωρίς ακόμα για να τον συγκρίνουμε με τον ατμα μακάρι πάντως να γίνει πολύ καλύτερος και να μιλάμε για χρόνια για αυτόν
Έχω μια απορία: γιατί δεν δοκίμασαν κάποιον άλλο για σκηνοθέτη από την εξέδρα;
Με αυτό τον Κωσταβάρα στο cosmote sport τι θα γίνει. Μην ξαναπεριγράψει την εθνική. Νομίζεις ότι ακους περιγραφή από δημοσιογράφο της αντίπαλης ομάδας. Η κλωτσιά πήγαινε σύνεφο και μόνο ο Κωσταβάρας δεν έβλεπε. Μας τρέλανε με ένα παίχτη της Εσθονίας, ένα μέτριο παίχτη, λες και ήταν ο Μέσι. Ρε Κωσταβάρα, η Ελλάδα έχει παίχτες δύο κλάσεις πάνω από τους Εσθονούς και εσύ μας μιλάς για ένα άγνωστο. Μας εκνευρίζεις. Δεν θέλω να σε ακούω. 40 δημοσιογράφους έχετε εκεί στην cosmote. Βάλτε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επιτέλους κάποιον άλλον.
Η εμπιστοσύνη που εμπνέει ο Μπάρκας στο τέρμα είναι όλα τα λεφτά. Τοροσίδης το πάλεψε το παλικάρι αλλά αυτός ο Λυκογιάννης ήταν εκνευριστικά κακός. Μπουχαλάκης κέντρο δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν. Μάνταλος πολύ καλός, δεν κούραζε την μπάλα παραπάνω από ότι έπρεπε (κάτι που συμβαίνει καμία φορά όταν παίζει στην ΑΕΚ) και επίσης προσωπικά μου άρεσε η συνεργασία του και η χημεία του με Φορτούνη. Άλλωστε τα παιδιά αυτά παίζουν μαζί μια στο τόσο. Ο Πέλκας έκανε κάποιες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλες ατομικές ενέργειες αλλά του αρέσει να κουβαλάει μπάλα. Δεν συνεργάστηκε πολύ με τους άλλους στην επίθεση. Σε γενικές γραμμές αυτή η φουρνιά της Εθνικής έχει καλό υλικό και νομίζω θα έρθουν και πάλι ωραίες στιγμές.
Δεν εχουμε επιθετικους και δεν βαζεις ως αλλαγη τον πρωτο περσινο Ελληνα σκορερ τον Μανια,και βαζεις τον Κουλουρη?Με ποια λογικη?Οτι ανηκει στον μπαοκ?Για να ανεβασει τις μετοχες του?Ξερεις και ο Γαλανοπουλος Ελληνας ειναι ...
Τοροσίδης και Μπουχαλάκης δεν βλεπόταν. Πολλά λάθη και οι δύο. Καλά ο Τοροσίδης γιατί έπαιξε; Στον γαύρο ζεσταίνει τον πάγκο. Κ. Σκίμπε, γιατί έπαιξε; Εσείς είπατε ότι θα παίζουν αυτοί που παίζουν με τις ομάδες τους και μάλιστα διακρίνονται. Τον Τσιώλη και τον Καρνέζη τι τους θέλετε; Δεν μας τα λέτε καλά νιμίζω.
Σκάνδαλο το ότι δεν καλέστηκε ο Γαλανόπουλος αλλά ο Μπουχαλάκης! Εμετός!
Εντάξει ο προπονητής είναι για τα μπάζα.Ρε μάστορα άφησες την ομάδα χωρίς φορ για σχεδόν ένα ημίχρονο.Και εσύ Φουρτουνη δεν είσαι ο Μέσι .Σήκωνε το κεφαλάκι σου να κάνεις καμιά πάσα.Γενικα ότι κάναμε μέχρι το γκολ και μετά χάλια
Δηλαδή το οτι ο Φορτούνης παίζει για να φανεί μόνο αυτός και δεν μοιράζει στο βαθμό που του μοιράζουν, το είδα μόνο εγώ; Αν ήταν λιγάκι πιο ομαδικός θα είχαμε βάλει κι ένα γκόλ στο δευτερο κι ας ήμασταν χάλια.
Πολύ χάλια από το 20 και μετά, χάλια Μπουχαλάκης και Λυκογιάννης, Πέλκας και Μάνταλος χαραμίζονται αφού δεν έίναι εξτρέμ, mvp ο Φορτούνης, πολύ καλός ο Μπάρκας
Οι 3 πόντοι μετράνε, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε γιατί η Ουγγαρία είναι σίγουρα καλύτερη από την Εσθονία
Οχι και mvp ο φορτουνης. Πολυ ατομιστης χτυπαει φαουλ κοντά στην γραμμή του αουτ απευθειας και χανει τετ ατ τετ ενω σε παρα πολλες περιπτωσεις χαραμισε την μπάλα. Για εμένα μαζί με τον μπουχαλακη και τον λυκογιαννη οι χειροτεροι του γηπέδου.
Ουτε ο Ματζουκιτς ειναι εξτρεμ, αλλα εκει παιζει πλεον.
Μπάρκας - τα πήγε περίφημα άσχετα αν δεν ήταν δύσκολο ματς, δεν έκανε κανένα λάθος και ενέπνεε σιγουριά. Σπάνια είδα πιο εγωιστή παίχτη από το Φορτούνη. Δύο φόρες στο τέλος θα μπορούσε να τη δώσει τη μπάλα για έτοιμο γκολ όμως ήθελε να το βάλει μόνος του.
Νομίζω ότι δίπλα στον κουρμπελη στα δύσκολα ματς πρέπει να παίζει ο γαλανό και στα εύκολα ο μανταλος είναι αστείο να παίζει ο μπουχαλακης για τον τοροσιδη δν μπορώ να πω γτ δεν είχαμε άλλον όπως επίσης είναι κοροϊδία να μην παίζει ο δωνης η ο οικοδόμος θέλει τουλάχιστον ένα εξτρεμ. Κατά τα άλλα ο φορτουνης είναι mvp είναι σε φόρμα. Όλα αυτά μέχρι την 6η αγωνιστική που βλέπω πολλούς κορνεδες
Ποδόσφαιρο υπνωτισμού θεατών και αντιπάλων..Μπουχαλακιδες λυκογιαννηδες τζιοληδες κτλπ Δεν αξίζουν ούτε 1 λεπτό να χαραμίσω. Ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Αν περιμένουν να περάσουμε έτσι τι να πω μαλλον είναι γελασμένοι, πόνεσαν τα μάτια μας στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά ήμασταν και τυχεροί που δεν φάγαμε και γκολ, Σκιμπε φιλε μου τι αλλαγές ήταν αυτές που εκανες; Τι όνειρο είδες πες μου
Καλοι οι δικοι μας, εκτος του Τασου που τον εβαλε ο αθεοφοβος για αντι-Μητρογλου. Ουσιαστικα 4 παιχτες για μια θεση.
Γενικα πολυ κακη η εθνικη στο 2ο.
Παρα Πολυ καλος ο Μανταλος
Μονος του ο πέλκας στην τελευταια φαση και ο Φουρτουνης δεν του μοιραζει την μπαλα !!!!!!!