Ελεύθερος να αναζητήσει τη νέα ομάδα για τη συνέχεια της καριέρας του είναι από σήμερα ο Κώστας Γιαννούλης που ζήτησε και έμεινε ελεύθερος από την Πάφο.
Ο Έλληνας αμυντικό αν και είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον κυπριακό σύλλογο, εν τέλει σήμερα το έλυσε, βάζοντας τίτλους τέλους στη σύντομη - όπως αποδείχτηκε - θητεία του με την Πάφο.
Ο 31χρονος μπακ, πρόλαβε και αγωνίστηκε στο ένα και μοναδικό παιχνίδι που έδωσε η Πάφος κόντρα στην Ανόρθωση, εκεί όπου αναδείχθηκε και ο MVP της αναμέτρησης, έχοντας την ασίστ για το γκολ της ισοφάρισης που πέτυχε η πρώην πλέον ομάδα του.
Στην επίσημη ανακοίνωση αποχώρησής του ξαφνικά οι λόγοι του διαζυγίου αναφέρθηκαν πως ήταν προσωπικοί του αθλητή.
Αναλυτικά:
Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας κοινή συναίνεση με τον Κωνσταντίνο Γιαννούλη. Ο Κωνσταντίνος αποχωρεί από την ομάδα μας για καθαρά προσωπικούς λόγους.
Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στο μέλλον.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
