Να καθησυχάσει τον κόσμο της Μπενφίκα προσπάθησε ο Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, αναφορικά με το “σκάνδαλο” που έχει έχει βγει στην επιφάνεια και απειλεί τον πορτογαλικό σύλλογο -που συμμετέχει στον όμιλο της ΑΕΚ στο Champions League- με αποβολή από όλες τις διοργανώσεις, από έξι μήνες ως τρία χρόνια! Ο πρόεδρος των “Αετών”, λοιπόν, εκφράζοντας τη βεβαιότητα του πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος τιμωρίας, τονισε: “Όπως αναμενόταν δεν υπάρχει καμία ένδειξη - απόδειξη που να συνδέει την ομάδα με τέτοιες κατηγορίες. Δεν υφίσταται κανένα στοιχείο ή πειστήριο ότι η Μπενφίκα παρανόμησε και πως θα πρέπει να τιμωρηθεί. Είμαστε σίγουροι πως θα αθωωθούμε μέσω των αρμοδίων Οργάνων και θα δικαιωθεί και ο κόσμος μας”.
Λόγια βεβαίως που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα όσα είπε ο Γενικός εισαγγελέας, που δήλωσε ότι ο Βιέιρα γνώριζε και έδωσε την έγκριση του για να δοθούν συγκεκριμένα ποσά σε δικαστικούς λειτουργούς. "Όχι μόνο δεν παρεμπόδισε αλλά γνώριζε και έδινε την έγκριση του για χρηματικές κινήσεις προς όφελος του κλαμπ του", σχολίασε. Θυμίζουμε, πως ο εισαγγελέας έχει ήδη ζητήσει την τιμωρία του συλλόγου, ο οποίος πλέον κινδυνεύει με αποβολή από όλες τις διοργανώσεις από έξι μήνες ως τρία χρόνια!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ωχ, φαντάζομαι τον κλαψεσκου να λέει ότι κανονικά έπρεπε να είναι στο τσ.λ. αλλά το σύστημα της Πορτογαλίας και της Ευρώπης δεν τον αφήνουν...
Το κατεστημενο του ΠΣΒ φταιει( Πορτο,Σπορτινγκ,Μπενφικα)
Ο πρόεδρος μοιάζει λίγο με τον Παράσχο ή μου φαίνεται;
Και με τον Οτσαλάν
Το καλύτερο Πορτογαλικό πλυντήριο....
Μη φοβάσαι μεγάλε κανένας κίνδυνος ,ξέρουμε εμείς από εδώ ... Για να βρεθούν οι αποδείξεις που θέλουν ...πρέπει να μπουκάρει η αστυνομία να σε πιάσει την ώρα που τα φτύνεις , τα μετράς και τα σκας στους διαιτητές και στους διάφορους ...οπότε κανένας κίνδυνος ...μετά αυτοί κάνουν τον Κινέζο ...δεν τον ξέρω καν τον κύριο ,πρώτη φορά τον βλέπω κ.λ.π Κανενα στόμα ανοικτό ,κανένας κίνδυνος.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
... Αθάνατη Ιταλία μόνο εκεί λειτούργησε υποδειγματικά η δικαιοσύνη για μία φορά και ελπίζουμε όχι τελευταία και είμαι και Γιουβεντίνος ... Και η Γιουβέντους ...κυρία ,έκανε την ποινή της και ξανακατέκτησε την Ευρώπη ...ομαδάρες αθάνατες .
Φίλε νομίζω η γιουβε τελικά αθωώθηκε και είχε ζητήσει μάλιστα να αποζημιωθεί αν θυμάμαι καλα
Εάν στην περίπτωση που τελικά αποκλειστεί η Μπενφικα από το Τσαμπιονς λιγκ σε αυτήν την περίπτωση τι θα γίνει με την ΑΕΚ μας??? Θα διεκδικεί 2η θέση πίσω από την Μπαγερν για τους 16 η 3η θέση για το Ευροπα λιγκ......???
Εάν στην περίπτωση που τελικά αποκλειστεί η Μπενφικα από το Τσαμπιονς λιγκ σε αυτήν την περίπτωση τι θα γίνει με την ΑΕΚ μας??? Θα διεκδικεί 2η θέση πίσω από την Μπαγερν για τους 16 η 3η θέση για το Ευροπα λιγκ......???