Η Παρί Σεν-Ζερμέν κληρώθηκε στον ίδιο όμιλο με τη Λίβερπουλ για το Champions League και οι αναμετρήσεις αναμένονται συναρπαστικές.
Ο μεγάλος αστέρας της Παρί μίλησε στη Daily Express και απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου, για την πιθανή κατάταξη της Premier League. Μάλιστα, ο Νεϊμάρ δεν συμπεριέλαβε στην πρώτη τετράδα την προσεχή αντίπαλο των Παριζιάνων, τη Λίβερπουλ:
«Ποιός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα; Ω, αυτό είναι δύσκολο. Είναι πολύ σκληρό, πολύ δύσκολο, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι θα το κερδίσει. Δεύτερη θα είναι η Γιουνάιτεντ, τρίτη η Τσέλσι. Τέταρτη θα είναι η Τότεναμ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

δευτερη η γιουναιτεντ....εχει ματι ο νειμαρ
Δε μας τα λες καλα αγαπητε Νεϋμάρ... κοιτα να περασετε εσεις στους 16 με τη φανελα τσιγαροχαρτο της PSG και ασε το τι θα κανει η LFC στην Premier. Που στη χειροτερη παει για δευτερη φετος.