Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Εκτός Μπακάκης και Ζέκα

Η Εθνική μας ομάδα ξεκίνησε προετοιμασία για το Nations League χωρίς τους τραυματίες Μπακάκη, Ζέκα.


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Χωρίς τον Μιχάλη Μπακάκη και τον Κάρλος Ζέκα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά ενόψει του αγώνα με την Εσθονία στο Ταλίν για το Nations League. 

Ο μπακ της ΑΕΚ περιορίστηκε σε ατομικό πρόγραμμα λόγω του τραυματισμού, όμως αναμένεται να προλάβει το δεύτερο παιχνίδι της Εθνικής μας στο Nations League με την Ουγγαρία (11/9). Από την άλλη, ο χαφ της Κοπεγχάγης αντιμετωπίζει ενοχλήσεις από τα ματς με τον σύλλογό του, αλλά αναμένεται να επιστρέψει αύριο σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ ο Παπασταθόπουλος και ο Μήτρογλου έβγαλαν μέρος του σημερινού προγράμματος για λόγους αποφόρτισης. 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ