Απλά και αθόρυβα κλείνει σήμερα ο κύκλος μου στο sdna. Δεν υπάρχει τίποτα το ηρωικό σε αυτό, πάντα με εκνεύριζε που διάφοροι προσπαθούσαν να παρουσιάσουν κάτι αναπόφευκτο που τους έτυχε ως σπουδαίο. Για μένα σπουδαίο ήταν μόνο αυτό που πετύχαμε τόσο γρήγορα και με τόση προσπάθεια με το πορτοκαλί σάιτ. Δυστυχώς εδώ και μήνες είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση.
Δεν χρειάζεται να εξηγήσω πολλά. Τα ξέρετε. Όπου μπαίνει η ΑΕΚ και κάτι άλλο από 7 χρόνων είμαι με την ΑΕΚ. Και θα είμαι για πάντα. Όλα τα άλλα γίνονται. Λυπάμαι για το τέλος που ήταν καθαρά προσωπική μου απόφαση που έγινε σεβαστή αφού ήταν αυτονόητη. Ευχαριστώ τον Βασίλη και τον Αντώνη για όλα. Η συνεργασία ήταν άψογη σε όλα.
Δεν δέχτηκα καμία παρέμβαση και έγραψα πράγματα που δεν γράφονταν πουθενά και από ένα σημείο και μετά έμοιαζαν και τόσο παράταιρα στο πορτοκαλί πλαίσιο χωρίς κανείς να με εμποδίσει. Φεύγω με ήσυχη συνείδηση. Από σήμερα και όσο αντέξουμε ΣΦΗΝΑΚΙΑ μόνο στο Aek365. Ευχαριστώ όσους με ακολούθησαν εκεί και με έκαναν και εκεί μάγκα.
Μόνο εσείς είσαστε η περιουσία μου. Είσαστε αδέρφια μου και στα καλά και και στα άσχημα κι αν γράφω καμία φορά κάτι που σας εκνευρίζει να ξέρετε ότι πάντα είναι ORIGINAL.
Θα κλείσω με την ατάκα ενός ασήμαντου γερουσιαστή από το Τέξας που από συγκυρίες ουσιαστικά κέρδισε τον... ψυχρό πόλεμο. Ταιριάζει στη περίσταση.
These things happened.They were glorious and they changed the world... and then we fucked up the end game." - Charlie Wilson
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αν και ήσουν η μόνη φωνή μας που άντεχε εκεί μέσα και τους έσπαγες τα νευρα, πρέπει να σου πω και εγώ ότι άργησες λίγο...
Eρώτηση.Ο Σπορ FM ακούγεται στην Θεσσαλονίκη?
Όχι φιλε μου. Μόνο μέσω Ίντερνετ ράδιο. Τόσα χρόνια που ζούσα εκει μόνο ετσι, αλλιως θα γίνει το μυαλό νιανια και θα νομίζεις ότι ο ποακ είναι η μικτή Μπαρτσελονα Ρεάλ Μάντσεστερ και μπαίνει ο τίγρης το βραδυ από το παράθυρο στα γραφεία τους και τους κλέβει τα τρόπαια.
Ακριβως αυτος ειναι ο λογος γιατι εδω επανω το τι ακουμε απο το μετροπολις και το αρενα ειναι εξωπραγματικα ολλα ειναι μπαοκ για ξερασμα αηδια
Μπράβο Κώστα. Respect
Ναι ρε Κετσε ΝΑΙ, καλα αδερφια εχουμε να ριξουμε γελιο με τους αλλοθρησκους που θα μπαινουν εδω πλεον για να διαβαζουν τα σφηνακια, ετοιμαστε ποπ κορν!
¨Ο¨Οπου τολμούν οι αετοί!!!!!Και εσύ είσαι ένας απ΄'αυτούς!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ! ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΕ.
Εγώ πάντως είχα σταματήσει να διαβάζω το σάιτ μετά τον τελικό του Βόλου. Δεν περίμενα σινιάλο από τον Δημάτο. Συγχαρητήρια για την απόφασή σου Κώστα, αν και άργησες κάπως.
Κώστα μόνο σεβασμό μπορεί κάποιος να νιώθει για την απόφαση σου να αποχωρήσεις από ένα site που πράγματι ξεκίνησε εντυπωσιακά και ήταν το μεγαλύτερο ίσως μέσο ενημέρωσης που μας βοήθησε να αποκατασταθούν οι Κυριακές μας και να μπορούμε να απολαμβάνουμε στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό το ποδόσφαιρο.
Δυστυχώς όμως από ότι φαίνεται είναι άλλο ένα άρμα κάποιου άλλου παράγοντα που τελικά μας οδηγεί... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε ανάλογες καταστάσεις με το πρόσφατο παρελθόν....
Ευτυχώς για εμάς καταλαβαίνουμε και ενεργούμε ανάλογα.
Να είσαι πάντα καλά φίλε και για εμάς είσαι ένα παράδειγμα έκφρασης και αγάπης για την ΑΕΚΑΡΑ μας για αυτό θα είμαστε πάντα κοντά σου.
Και με αυτό κέρδισες τον σεβασμό μου κετσε...σίγουρα υπάρχει και το οικονομικό στην μέση για αυτό τουλάχιστον από εμένα διπλάσια κλικ στο σαϊτ να γίνει ακόμα πιο δυνατό
Σωστός. Κι εγώ έχω σταματήσει τις τελευταίες μέρες να μπαίνω στο SDNA. Ειδικά από τότε που ξεκίνησε αυτή η κόντρα ανάμεσα σε εμάς και τα υποτιθέμενα ''ξαδέρφια'' από το βορά, άρχισε να δείχνει φανερά το συγκεκριμένο Site προς τα που φυσάει ο άνεμος! Άρχισαν να μου κόβουν σχόλια τα οποία δεν πρόσβαλαν κανέναν, σχόλια που απαντούσα σε σχόλια προσβλητικά, υβριστικά πολλές φορές που ξέφευγαν από την απλή καζούρα, προς εμένα και την ομάδα που λατρεύω από μικρό παιδί μέχρι σήμερα που είμαι 51 και θα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ λατρεύω μέχρι την τελευταία μου μέρα, Κρίμα γιατί ξεκίνησε πολύ καλά και γρήγορα κέρδισε πολύ κόσμο ανεξαρτήτου χρώματος, με λιγότερο ίσως το κόκκινο! Αν επιστρέψει στην παλιά του φιλοσοφία, τότε ίσως το ξανασκεφτώ. Μέχρι τότε.....καληνύχτα SDNA!
Ορθή επιλογή σε μια δύσκολη περίοδο. Πολλοί από εμάς έχουν βρεθεί σε αντίστοιχη φάση στο εργασιακό μας περιβάλλον, αλλά λίγοι έχουμε το θάρρος να κάνουμε αυτό που λέει η ψυχή μας. (Θα συμπεριλάβω και τον εαυτό μου εδώ).
Δυστυχώς το συγκεκριμένο μέσο έχασε τον δρόμο του, ξεκίνησε εντυπωσιακά, με άρθρα που είχαν σταματήσει να γράφονται τα τελευταία χρόνια καθώς όλα, τα άλλοτε ανεξάρτητα sports news websites πλην των... ΣΥΝΕΧΕΙΑ οπαδικών, είχαν μπει κάτω από την ομπρέλα του ΟΣΦΠ.
Η ιδιοκτησία του μέσου δεν μπόρεσε ποτέ να αποδεχθεί το προσωπικό της λάθος που έσβησε τις όποιες πιθανότητες απέμεναν στον ΠΑΟΚ για τίτλο. Χρησιμοποίησε την ιστοσελίδα για να προωθήσει την προπαγάνδα του με την ελπίδα να επηρεάσει την τελική δικαστική απόφαση και σε έναν βαθμό το πέτυχε, καθώς κατάφερε την ελάχιστη των ποινών. (Αν η δικαιοσύνη είχε κάνει σωστά την δουλειά της και τους είχε τιμωρήσει χωρίς καθυστέρηση και με την ανάλογη ποινή, θα το είχαν βουλώσει).
ΟΚ το καταλαβαίνω, πολλά τα λεφτά για να πέσουν χωρίς μάχη. Δυστυχώς για εκείνους έμειναν κολλημένοι εκεί. Πλέον έχουν ξεφτιλιστεί. Έχουν χάσει αρκετούς φανατικούς αναγνώστες και ακόμα και αυτοί που συνεχίζουν να διαβάζουν, αλλά δεν είναι υποστηρικτές της CSKA, τους έχουν πάρει στο ψιλό.
Αρκετοί αρθρογράφοι είναι εκνευριστικοί αλλά υπάρχουν 2 που είναι απλά εμετικοί.
Ο ένας μάλιστα έχει τέτοια ποδοσφαιρική αντίληψη που είχε χαρακτηρίσει μέτριο τον Livaja (που του έκλεισε το σπίτι με μισή φάση).
Και για να επιστρέψω σε εσένα Κώστα, συγχαρητήρια για το θάρρος σου και την διατήρηση της αξιοπρέπειας σου. Οι πρώην συναδέλφοι σου, που ασχολούνται με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και ξεφτιλίζονται για μερικά ευρώ, πότε θα παραιτηθούν από εκεί;
σε σεβομαι ακομα περισσοτερο...
καλα εκανες!!!!!!καλο κουραγιο..............εχουμε αγωνες μπροστα μας!!!!!
Συγχαρητήρια..!!!
Θα συνεχιζα να διαβαζω SDNA και μετα την ανακοινωση της ΠΑΕ ακομη και χωρις Κατσε. Αυτό που με χαλασε ηταν η απαντηση του Site στην ανακοινωση της ΠΑΕ. Καμια ουσια. Τουλάχιστον αν ειχε παρομοιο πρωτοσελιδο την περασμενη Κυριακη με το πεναλντι του ΠΑΟΚ, θα μπορουσαν να σωσουν τα προσχηματα.
βρε συ γιατι μου εχεις κλεψει το avatar;
Sorry φίλε μου δεν το είχα υπόψη.
Αλλάζω avatar to συντομότερο δυνατόν.
Κρίμα που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα, γιατί όντως ξεκίνησε ωραία το SDNA με όλους σας μαζί. Μέχρι που άρχισε η καφρίλα αλά Τσουκαλάς... Εμείς μαζί σου Κώστα έτσι κι αλλιώς! Επίσης (άσχετο), από εσένα έμαθα μια από τις δυνατότερες σειρές της τελευταίας 5ετιας, ξετρελάθηκε η σύζυγος!
Ποια σειρα;;
The Americans
Ωραια! Την εβαλα στην λιστα..δεν την εχω δει.. Ευχαριστω!
The Americans?
Μπραβο Κετσε εμεις σε ευχαριστουμε που μας δινεις την δυνατοτητα να διαβαζουμε για την Αεκαρα μας!!Να εισαι παντα καλα!!
Κώστα τα χθεσινά σφηνάκια ηταν ωδη στην δημοσιογραφία .Πραγματικα υπέροχα.Εγω προσωπικά οποτε πήγαινα SDNA ηταν γιατι με παρέπεμπε το 365 για να σε διαβάσω.Απο τουδε και στο εξεις δεν προκειτε να πατήσω ξανα.Ποτε βέλη και θέαση στους εχθρούς μας,κ ελπίζω να το κανουν ολοι.Γεια σου Κώστα.Γερα πρωτάθλημα ξανα.
Ιδού η απάντηση για όσους αναρωτιέστε πώς είναι να είσαι πρώτα ΑΕΚτζής και μετά επαγγελματίας. Μπράβο Κωστή, εδώ και πολύ καιρό δεν έμπαινα στο "αντικειμενικό" ούτε καν για τα άρθρα σου! Χαίρομαι που είμαστε και πάλι μαζί από σήμερα!
Κώστας Κετσεντζόγλου Respect!
Μπράβο Κέτσε,αν και είχε ξεκινήσει καλά το συγκεκριμένο σάιτ μετά χάλασε...
Σωστή απόφαση. Σε στηρίζουμε. Είναι στιγμή νομίζω να βγει μια ωραία εφαρμογή aek365 για android.
Μπραβο Κωστα!!! Ειμαστε μαζι σου, να το θυμασαι!!
Σε πάω με χίλια ρε Κέτσε!
επειδή τίθεται θέμα βιοποριστικό, και στα δύσκολα αυτά χρόνια το πως τα βγάζει ο καθένας μας πέρα είναι μανίκι που μόνο ο ίδιος ξέρει,
να προβείς σε τέτοια ενέργεια, θέλει κοχόνες να σέρνονται στο πάτωμα.
respect.
αυτά.
Ευγε!!!! Κωστα
Σε όλα τα σχόλια 2 dislike. Πέτα τους έξω. Δεν τους θέλουμε εδώ.
Δεν πειράζει. Κι αυτοί έχουν ...ψυχή! Τουλάχιστον διαβάζουν κάτι σωστό.
Όλος δικός μας
Επιτελους ρε κετσε διάβαζα σχόλια κατω απο τα άρθρα σου στο μπαορκdna και έβγαζα σπυριά
Μπράβο Κετσε
Μπράβο Κώστα. Έχεις την συμπαράσταση όλων των ΑΕΚτζηδων! Έτσι και αλλιώς ο μόνος λόγος που μπαίναμε στο συγκεκριμένο site ήταν για να διαβάσουμε εσένα! Μόνο ΑΕΚ!!!
Εσύ που βάζεις τα dislikes πρέπει να είσαι πολύ αν@μαλος όπως θα λέγε και το κοληταρι σου ο κυρ Τάκης για να μπαίνεις να διαβάζεις εδω
Καταβαθος ΑΕΚ είναι και αυτός! ΑΕΚ Θεσσαλονίκης!
Εννοείται Κώστα πως είσαι πιο πολύ ΑΕΚτζης παρά δημοσιογράφος.... Γι αυτό άλλωστε έχεις και την εκτίμηση όλων μας, είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε στα εσωτερικά μας... Απέναντι στις λαμογιές, όμως, είμαστε όλοι ενωμένοι. Μπράβο ρε φίλε (αν και ήμουν βέβαιος...)
Μόνο 2 παοκάκια;
Οι άλλοι μάλλον συμφωνούν με την απόφαση του Κέτσε.
Εγω ηθελα να συνεχισεις ρε Κωστα.
Βεβαια ετσι οπως το εθεσες εκανες σωστη επιλογη.
Εγω θα συνεχισω να σχολιαζω και εκει διοτι θελω να τους τα λεω στα μουτρα τους οπως εδω κ 1 χρονο.
Κωστα εισαι ψυχαρα κ ΑΕΚΑΡΑ.
Οι Γαύροι δεν έμπαιναν ποτέ, ελάχιστοι, οι Παναθηναϊκοi γενικά δεν ασχολούνται, άμα σταματήσουμε και εμείς, θα έχουν τόση αξία αυτά που γράφουν όσο και στο PAOK1924 ...
Το σιτε είναι συγκεκριμένων συμφερόντων και στην λογική των Βόρειων. Που να δεις τι γινεται στα ΜΜΕ με τους Αρειανους και Ηρακληδεις δημοσιογραφους! Ξενοι στην πολη τους!
Τα κλικ που τους δίνεις είναι η δύναμη τους. Αυτά πουλάνε στις διαφημιστικες. Αυτά μετράνε την ακροαματικοτητα του site. Οσους περισσότερους λογαριασμούς έχεις, τόσα περισσότερα κλικ. Όσο περισσότερα σχόλια, τόσο περισσότερα κλικ. Όσα περισσότερα σχόλια σου, τόσα περισσότερα refresh για να δεις αν σου απάντησε κάποιος, τόσα περισσότερα κλικ. Όσο περισσότερες απαντήσεις στα σχόλια σου, τόσο περισσότερα κλικ. Ενώ αν δεν μπαίνεις καν, χάνουν τα πάντα. Αυτό ήθελαν από την αρχή. Να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υπάρχει αντιπαράθεση για να υπάρχουν απαντήσεις και κλικ.
Μην τους δινεις αλλα αξια μεγαλε..σαιτ του παοκ καταντησε
Τους δίνεις το κλικ που θέλουν για να φαίνεται οτι έχουν πολλούς αναγνώστες και μην σκεφτεσαι ότι είναι ένα, ένα ένα μαζεύονται και τους κάνουμε μάγκες για να μας βρίζουν.
Ηδη μου καναν αντιγραφη το tomoulis 21 αρθρο με την αποστολη της ΑΕΚ για champions league.Μπες να δεις...,,
Θελουν να με διωξουν, εδω κ πολυ καιρο.
Εχω 10 μπαν και τα παοκια κανουν παραπονα στο σαιτ οτι τους εχω διαλυσει και καντε κατι με αυτον...
Οχι αδερφε, μεχρι προχθες εμπαινα κι εγω για τον ιδιο λογο (ο ΣΙΜΟΣ ειμαι με 3 προφιλ μπαναρισμενα χωρις εννοειται να βριζω ποτε!!). Μετα τα προχθεσινα αηδιασα εντελως, μιλαμε για εμετο, και δεν περιμενα εννοειται την (πολυ σωστη) ανακοινωση της ΠΑΕ. Οσο νοημα εχει να μπαινεις στο PAOK24, αλλο τοσο εχει να μπαινουμε στο ''πορτοκαλι''. Μακρυα λοιπον, μην τους ταϊζουμε με κλικ!!!!!
ΥΓ Κετσε μπραβο για την αποφαση σου. Και κατι ακομα: ο Μαριος δεν ξερω αν μπορει επαγγελματικα να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ακολουθησει. Ας βοηθησουμε λοιπον τον αδερφο μας να κανει κι αυτος το σωστο!!! ΜΟΝΟ Α Ε Κ !!!!!
Σίμο ειμαι στα 10 μπαν.
Ξερεις ποιος ειμαι...δε χρειαζεται να πουμε.
Θα τα λεμε εδω αδερφε.
Με τα σχόλια σε ένα site δεν αλλάζει το μυαλό των ανθρώπων. Έχω προφίλ μόνο σε αυτό το site γιατί μεταξύ μας υπάρχει αλληλεγγύη και ξέρουμε ότι η κριτική που γίνεται είναι για το καλό της ΑΕΚαρας μας ακόμα και αν κάνουμε λάθος.
Επειδή παρακολουθώ από το 2006 τα αθλητικά sites, σας πληροφοριών ότι ΟΛΑ τους έχουν κοντράρει με ανιδιοτέλεια ανά περιόδους την ΑΕΚ.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μόνο aek365 λοιπόν και παρακαλώ τους διαχειριστες να είναι πιο ελαστικοί στα κοψίματα κάποιων σχολίων.
κετσε φιλε δεν ρωτας με εκεινος τον καιπερς τι γινετε? ακυρωθηκε η μεταγραφη? πειραμε λεφτα πισω? εμφανιστηκε αυτος? οχι οτι με νοιαζει αν θα παιξει στην Αεκ.. απλα θελω να μαθω
Τι σε νοιάζει για τον καιπερς και αν πήραμε λεφτά;Είσαι Αεκτσης;Αν ναι μάθε πως η ΑΕΚ γράφεται ΑΕΚ.
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ Κ ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΑ ΜΠΡΆΒΟ ΣΟΥ ΚΏΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ ... ΌΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΆΖΕΣ ΠΛΕΟΝ ΕΚΕΊ ΜΈΣΑ....ΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΆΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΟΡΗΓΌ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΛΙΚ ΑΠΟ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΤΕΛΕΊΩΣΕ ...ΑΣ ΤΡΈΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ... ΣΟΥΡΩΤΉ,ΑΛΛΑ ΟΣΟ Κ ΑΝ ΣΕ ΣΤΗΡΊΞΟΥΝ ΟΙ "ΧΟΡΗΓΟΙ" Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΔΕ ΦΕΎΓΕΙ Κ ΟΣΟ ΓΡΉΓΟΡΑ ΑΝΈΒΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΓΡΉΓΟΡΑ ΘΑ ΜΕΊΝΟΥΝ ΤΡΕΊΣ Κ Ο ΜΠΟΎΦΟΣ..όχι δεν κάνω λάθος,σωστά το λέω ,ο μπούφος είναι κ ξέρουμε όλοι ποιος είναι αυτός...
Καλησπερα κυριε Κωστα...Ειμαι 18 χρονων και σε διαβαζουμε εδω και χρονια με τον πατερα μου.. Μας εδωσες χαρα με αυτην σου την αποφαση...Ζηταω ομως,προσωπικα,μιαν χαρη! Αν μπορεις,φερε κι αλλους αρθρογραφους εδω,μαζι σου! Οπως τον κυριο Τριβιζα,μονιμους και καθημερινους! Ειναι αναγκαιο για να γιγαντωθει,ακομα περισσοτερο το site! Ευχαριστω για την δυνατοτητα εκφρασης αποψης!
Πολύ σωστή η κινηση σου Κετσε!!! Μπράβο σου! ***Ε δεν πιγενε άλλο.......
Αδερφε Κωστα καλα ξηγηθηκες !!!! Εγω μετα μπαοκ εποχη πηρα χαμπαρι ο βλακας τι παιζει !!! Παρ ολα αυτα εστελνα μεχρι και μυνηματα ενοτητας προς ολους τους υγειεις φιλαθλους και δεν περνουσε τιποτε . Αντ αυτου αφηναν και περνουσαν μυνηματα εμπρηστικα που παραγουν βια και σου δειχνουν οτι και οι γνησιοι γαυροι , οτι ειναι κρατος εν κρατη !!!! Τους εστειλα κι εγω δυο ωραια μυνηματακια και τους εξηγησα καθαρα και αυτολεξι που τους γραφω ...... με απεκλεισαν . Το κακο ειναι οτι τοκαναν πριν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προλαβω να τους κλεισω εγω , ετσι για το γαμωτο δηλαδη . Τεσπα , να χεις την υγεια σου να γραφεις εδω στο δικο μας σαιτ ΜΟΝΟ ΑΕΚ - ΠΑΝΤΑ ΑΕΚ !!!!
Αδερφε Κωστα καλα ξηγηθηκες !!!! Εγω μετα μπαοκ εποχη πηρα χαμπαρι ο βλακας τι παιζει !!! Παρ ολα αυτα εστελνα μεχρι και μυνηματα ενοτητας προς ολους τους υγειεις φιλαθλους και δεν περνουσε τιποτε . Αντ αυτου αφηναν και περνουσαν μυνηματα εμπρηστικα που παραγουν βια και σου δειχνουν οτι και οι γνησιοι γαυροι , οτι ειναι κρατος εν κρατη !!!! Τους εστειλα κι εγω δυο ωραια μυνηματακια και τους εξηγησα καθαρα και αυτολεξι που τους γραφω ...... με απεκλεισαν . Το κακο ειναι οτι τοκαναν πριν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ προλαβω να τους κλεισω εγω , ετσι για το γαμωτο δηλαδη . Τεσπα , να χεις την υγεια σου να γραφεις εδω στο δικο μας σαιτ ΜΟΝΟ ΑΕΚ - ΠΑΝΤΑ ΑΕΚ !!!!
Κετσε!!! Ψυχαρα!!! μόνο ΑΕΚαρα!!!!
Μπραβο κετσε εξαλλου εδω και κατι μηνες κομμενο το ειχαν παλυ το σαιτ του μπαορκ...εεε sdna ηθελα να πω
Και ο τρόπος που φεύγει δείχνει το ήθος σου. Ελπίζω τουλάχιστον να προβληματιστούν που πούλησαν τις αξίες τους για λίγα ρούβλια. Κρίμα γιατί αλλιως ξεκίνησαν
Κ αργησες κωστα, τα σφηνακια μας θα τα πινουμε απο εδω....ασε τους αντικειμενικους με τα ασπρομαυρα γυαλια..
Ξηγηθηκες ομορφα αδερφε Κωστα!και αυτο καθημερινα απο εμας θα το εισπρατεις!
Εύγε κετσε....καμπανακι κ για το Μάριο!!!Η δήθεν ελεύθερια σας είχε σκοπό να προσπαθούν να χαλιναγωγούν κ εμας!!!Από άρθρα ρεπορτάζ κ επαίνους μηδέν για την τεράστια αυτή ομάδα,προσπάθεια,επιτυχία...
Στηρίζουμε εδώ όπως καλύτερα μπορούμε αδέρφια,είμαστε οι καλύτεροι οπαδοί κ είμαστε μόνοι μας!!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Το σαιτ αυτό τελειωσε ...ουτε κλικ.
Εσείς ανθρωπάκια με τα dislike μεταβιβαστε το ...
Κ πείτε τους κ κάτι ακόμα...ότι στην Ελλάδα υπάρχει μόνο μια αληθινή ΟΜΑΔΑ
ΑΕΚ ΜΟΝΟ...
Προς όλα τα αδέλφια ΑΕΚτζήδες!!!
Βάλτε εξαίρεση στο adblock το ΑΕΚ365 να μαζεύουν κάνα φράγκο. Από αυτά ζούνε. Εγώ το έχω κάνει εδώ και καιρό.
Για να μαζευει λεφτα η σελιδα δεν αρκει μονο να την εξαιρεσεις απο το adblock αλλα να κανεις και 4-5 κλικς την μερα στις διαφημησεις.....Να βοηθαμε σωστα
Τα πολλα λογια ειναι φτωχια. To Aek365 ηταν και θα ειναι το σπιτι μας Κωστα.
Σωστος ρε Κετσε ..Αν και η διακοπη συνεργασιας εχει οικονομικο αντικρυσμα σε εσενα και το κατανοω απολυτως σου αξιζει ενα μεγαλο μπραβο...Δυστυχως μερα με την μερα η συγκεκριμενη σελιδα αλλαζε σε κατι διαρκως πιο σαπιο και κυριως υπουλο...Ας τος λοιπον στην μιζερια τους....
ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ..........Πρεπει να αντιδρασουμε.........Ο πολεμος μεσα στις 4γραμμες , βλεπουν πως ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ και αποφασισαν να τον μεταφερουν ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ , ΓΙΑΤΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΗΜΕΡΩΣΗ , του Ελληνικου Λαου........Το ζησαμε κιαυτο.....Αλλο εβλεπε ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ολος ο κοσμος και αλλο μας λεγανε οτι συμβαινει , [μινος ερτ παοκ -ΑΕΚ]....... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ [ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ],στις ΝΕΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ της εγκληματικης....
To sdna για μένα έχει τελειώσει από καιρό. Απο το οφσάιντ του τελικού στον Βόλο. Την περσινή χρονιά και μετά τα γεγονότα της Τούμπας, δεν είχε πια κανένα νόημα για έναν Αεκτζή να μπαίνει εκεί μέσα. Όταν υπήρχε μόνιμη και ανισομερής αρθρογραφία, που χώριζε τη χώρα στα δυο, προκειμένου να δικαιωθεί ένας παράγοντας που μπήκε στο γήπεδο με όπλο, όταν άρχισε η αρθρογραφία των γραμμιτζήδων, που έθετε έν γνώσει της ακόμα και ανθρώπινες ζωές σε κίνδυνο, το site τελείωσε για μένα. Θα ευχόμουν να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κλείσει αλλά η συνείδηση μου δεν το επιτρέπει μόνο και μόνο γιατί υπάρχουν εκεί ένα σωρό εργαζόμενοι που βιοπορίζονται σε χαλεπούς καιρούς από αυτό. Χωρίς φανφάρες, χωρίς κατάρες, χωρίς αφορισμούς, απλά την κάνουμε από κει μέσα. Όχι γιατί το είπε η ΠΑΕ. Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στον κόσμο που θα μου υπαγόρευε τα θέλω μου μια ΠΑΕ αλλά γιατί η συγκεκριμένου τύπου δημοσιογραφία μοιάζει όλο και περισσότερο με αυτή του Στέφανου Χίου και άρα είναι επικίνδυνη για την κοινωνία. Ελπίζω να δω αυτό μου το σχόλιο.
ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΡΕ ΚΕΤΣΕ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ SOLO AEKARA FOREVER
Σημερα αναδειχτηκε κατι πολυ σημαντικο.Ακομη εχουμε μυαλο,αξιοπρεπεια,περηφανεια και εκει που μας φτυνουν εμεις....μπραβο μας ρε αλανια.Φιλε Κετσε η ταπεινοτητα μου παντα σε πηγαινε ομως σημερα,καψουρα λεμε.ΑΕΚαρα εισαι και το απεδειξες.Μπραβο αδελφε
Είναι υποχρέωση του κάθε ΑΕΚΤΣΗ να φτύσει μια για πάντα το site που άλλαξε ιδιοκτησία και λειτουργεί πλέον με απόλυτα φασιστική νοοτροπία απορρίπτοντας μονίμως όσα σχόλια δεν λιβανίζουν τους κολλημένους "συνπρωταθλητές" απαγορεύοντας ακόμη να τους γράψεις καλημέρα.
Τι ΚΑΡΑΠΑΠΑΡΑΣ Τι ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΟΣ ( δήθεν επαναστάτης ενός άλλου SITE)
Μπραβο ρε Κετσε
Μπραβο Κωστα κα πολυ καλα εκανες. Η κατασταση με το πορτοκαλί ασπρομαυρο δεν πηγαινε αλλο. Προσωπικα ειχα κοψει καθε κλικ σε αυτυος, αλλα οταν ηταν να διαβασω τα σφηνακια σου, κλικαριζα με μιση καρδιά. Ας μεινουν μονοι τους να διαβαζουν αυτα που τους συμφερει.
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ..ΜΟΝΟ ΑΕΚ..ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΩΣΗΣ!!!ΕΥΓΕ!!!
Ούτε ένα κλικ πλέον στο μπαοκdna. Τρολάκια που μπήκατε να δείτε αντιδράσεις όσα dislike κι αν κάνετε μόνοι σας με την κλάψα σας θα μείνετε εκεί μέσα.
Εχει γενναιοτητα αυτη η αποφαση σας και αξιζει πολλα μπραβο. Το συγκεκριμενο site ειναι αλλη μια αποδειξη του ¨Η επανασταση μοναχα εχει ουσια οσο κραταει μεχρι να γινει εξουσια".
Μόνο οι "ένα παιχνίδι λιγότερο" θα μπαίνουν εκεί να κλαίγονται!!!!
Πρέπει να έχει μπει εδώ μέσα ο Γιωργάκης για να παίξει λίγο βραδιάτικα!!!!! Δεν εξηγούνται αλλιώς τα dislike...
μπραβο κωστα!!!
Μπραβο Κετσε! Σωστη αποφαση οσο δυσκολη και αν ηταν.
οχρωση.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Υπαρχει η αποψη πως επρεπε να μεινεις για "πολεμας" απο μεσα. Ομως στη συγκεκριμενη περιπτωση, εσυ απλα ησουν το προσχημα πως το σαιτ ειναι ακομη αντικειμενικο και πως ολες οι αποψεις ακουγονταν. Αντικειμενικο ειχε παψει να ειναι , και οι υπολοιπες αποψεις ειχαν αναλογια 10% με 90% ασπρομαυρη-Ιβαν-απ
Οποτε συνολικα καλα επραξες.
Να ξερεις πως το 365, εχει φτασει παρα πολυ ψηλα. Σαιτ που πλεον το χρησιμοποιουμε οχι μονο για ΑΕΚ ενημερωση αλλα και γενικοτερα αθλητικη κ πολιτικη. Και ολα αυτα με πολυ καλο στυλ και αξιοπρεπεστατο επιπεδο για 'οπαδικο' σαιτ. Δεν γνωριζω ποσο μεγαλη ομαδα, ειστε αλλα πραγματικα κανετε πολυ επαγγελματικη δουλεια και μπραβο.
Ο ζμπαοκ και οι οπαδοί του θα καταφέρουν 2 πραγματα,να γίνουν σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα το ίδιο σιχαμεροι με τον βοθρο και να συσπειρώσουν ακόμα περισσότερο τον λαό της ΑΕΚΑΡΑΣ!!!
Κώστα συγχαρητήρια για το κείμενό σου..
Τα σχόλια μου σε αυτό το site ήταν εκατοντάδες... Προσπάθησα όσο μπορούσα να απαντάω στη λάσπη και πάντα με στοιχεία. Δεν μου έκαναν ποτέ ban, αν και τα πιο σοβαρά σχόλια που έθιγαν κάποια συμφέροντα και είχαν στοιχεία, κόβονταν πάντα. Δεν μπορούσα όμως να βλέπω μηνύματα που πήγαιναν χέρι-χέρι με... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάποια κείμενα, τα οποία έπρεπε να με κάνουν να νιώθω κλέφτης. Στο τέλος, αυτό έγινε συνήθεια και εμμονή. Τα μηνύματα είχαν μεγαλύτερη σημασία και από τα κείμενα.
Μετά τα όσα είδα το Σάββατο, αποφάσισα μόνος μου ότι δεν έχει νόημα να βρίσκομαι εκεί, έστω και γι' αυτό. Έχει νόημα εκεί όπου το περιβάλλον κρατά έστω κάποια προσχήματα. Νομίζω ότι χάθηκε ξαφνικά το μέτρο και η ψυχραιμία και ενισχύθηκε η παρουσία κειμένων που -στα δικά μου μάτια- είναι επικίνδυνα. Συγγνώμη, αλλά δεν θα ήθελα να γίνω μέρος μιας τέτοιας κατάστασης.
Μια μέρα μετά, νιώθω πολύ πιο ήρεμος και στο μέλλον ίσως σκεφτώ το "γιατί το έκανα αυτό στον εαυτό μου;".
Τελείωσαν για όλους μας. ΝΟ click, no money SavvidisDNA....!!!!
Μπράβο Κώστα !! μόνο αυτό...
Μπραβο
Συχαρητηρια για την αποφαση ..στα σχολια ολων των AEKτζηδων εμπαινε removed χωρις να προσβαλλουν ενω αφηναν τους αλλους να προσβαλλουν ανενοχλητα οπως και τα σχολια των αρθρων σου που σε απειλουσαν ευθεως...πρωτευων ομως κανανε οι ιδιοι του sdna ευθεως κατευθυνομενο πολεμο στην ΑΕΚ τωρα πια..δεν νοειται ΑΕΚτζης να συνεργαζεται με τους δηθεν αντικειμενικους τουλαχιστον μεχρι να βγαλουν ανακοινωση απολογια και παρουν ξανα τον σωστο δρομο πραγμα δυσκολο
Σωστος ο Charlie και ταιριαστο το αποφθεγμα στην περισταση.. Δεν ξερω αν ειναι σωστη ή λαθος η αποφαση..ξερω μονο οτι στην θεση σου το ιδιο θα εκανα..
Έτσι!!!!!! Όλοι εμπάργκο σε αυτό το παλιό σαιτ μόνο προπαγάνδα....ωραιος Κετσε!
Θα χρησιμοποιήσω μια έκφραση που όταν την άκουγα για άλλους λόγους δεν μου άρεσε.... Όποιος μπει ξανά σε αυτό το σάιτ και τους δώσει έστω και ένα κλικ ΔΕΝ είναι ΑΕΚ. Τελεία και παύλα. Δεν μπορείς να λες ότι είσαι ΑΕΚτζής ότι αγαπάς την ιδέα που λέγεται ΑΕΚ και να μπαίνεις εκει έστω και για πλάκα, είναι λες και πηγαίνεις σε ένα σπίτι και ενώ ξέρεις ότι θα βρίζουν εκεί εσένα και την οικογένεια σου να συνεχίσεις να το επισκέπτεστε. Μπράβο Κώστα Κετσετζόγλου που σε αυτούς τους δύσκολους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καιρούς έφυγες από εκεί αφήνοντας έναν μισθό μόνο και μόνο για την αγάπη σου προς την ΑΕΚαρα!
Εγώ πάντως σφηνάκια από το 365 διάβαζα
Επιτελους! καλη δυναμη!!
Μια συνεχής μείωση στα κλικς πριν από μήνες, μια απότομη τώρα. Μη νομίζετε ότι δεν το βλέπουν...
Κωστα σωστή λάθος απόφαση μόνο Εσυ ξέρεις!!!εννοω είναι δύσκολες οι εποχές!!!αλλα θα σου πω και το άλλο το Sedna το έμαθα από δω μέσα!!!δεν με ενδιαφέρει άλλο σαιτ εκτός τα κιτρινόμαυρα!!!ολοι οι άλλοι να πάνε βα κουρευτούν!!!μονοι μας και όλοι σας!!!παντα αθλητικά εννοούμε!!θελη κότσια κωστα!!!
Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο!!!!!!!
Τίμιο
κωστα καλησπερα (και ζητω προκαταβολικα συγνωμη για τη χρηση ενικου και του μικρου ονοματος σου)
ειμαι 51 ετων και εργαζομαι στο εξωτερικο τα τελευταια 6 χρονια.
εμενα μου ειναι απολυτα κατανοητο το ποσο δυσκολο μπορει να ειναι σε καποιον αυτες τις μερες να παρατησει δουλεια και εισοδημα και αν καταλαβαινω σωστα τα γραφομενα σου παραπανω το απο εδω και στο εξεις μονο στο αεκ365 και οσο αντεξουμε σημαινει οτι η αποφαση σου ειχε κοστος.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
εγω προσφατα αρχισα να μπαινω στο αεκ365 επειδη ειδα οτι γραφεις εδω και απο τοτε το εχω σχεδον ολη μερα ανοικτο και αν εχω καταλαβει σωστα το συγκεκριμενο σαιτ ειναι δικο σου δημιουργημα.
και για να μπω στην ουσια των οσων θελω να γραψω.
1. απενεργοποιησα το προγραμμα που μπλοκαρει διαφημισεις για το αεκ365
2. κλικ οσα περισσοτερα μπορω καθημερινα και πουθενα αλλου
3. απαραδεκτο το μονο 66 ποσταρισματα την ωρα που αρχισα να γραφω ενω αν η ομαδα ανακοινωνε καμια μεταγραφη κανενος κουτσαλογου θα ξεπερναγε σημερα τα 1000 ποσταρισματα το οποιο θεμα.
τη στηριξη μας πρεπει να τη δειξουμε εμπρακτως πολλα καθημερινα κλικ, πολλα ποσταρισματα τα μπραβο δε γεμιζουν το στομαχι μιας οικογενειας. καποτε αγοραζα καθημερινα την καλυτερη οπαδικη εφημεριδα οπως την εχεισ αποκαλεσει μονο και μονο για τη στηριξη της προσπαθειας γιατι οντως ηταν η καλυτερη που εχει κυκλοφορησει ποτε.
θα ηθελα επι της ευκαιριας να σε ευχαριστησω για τισ απιστευτες στιγμες συγκινησης που μου εχεις προσφερει πολλες φορες διαβαζοντας αρθρα σου. θα ηθελα επισης να δω εδω να κανεις συνεντευξεις στα πιτσιρικια της πρωτης ομαδας αλλα και των μικρων μας και οχι τυπικες και κλισε αλλα ανθρωπινες. και φυσικα το ιδιο για παλιους παικτες της ομαδας που θα περιγραφουν στιγμες και περιστατικα που εζησαν και να εισαι σιγουρος οτι η αναδημοσιευση σε αλλα σαιτ θα παει συννεφο αν καταφερεις να το κανεις με τον ιδιο τροπο και την ιδια αγαπη που βγαζεις οταν αρθρογραφεις για την ΑΕΚ.
Μπράβο! έτσι πρέπει. να μείνουν μόνοι τους εκεί μέσα να δούμε πόσα κλικς θα έχουν.
Συγχαρητήρια Κετσε. Πραγματικά σκεφτόμουν να σε πάρω τηλ στο ραδιόφωνο να σε ρωτήσω πως τους ανέχεσαι.
Καλή δύναμη αδερφέ!! Οι αετοί έχουν περηφάνια!!
Kετσε μην κολωνεις τωρα αρχιζει ο πολεμος ,αυτο να το καταλαβουν ολα τα παιδια τωρα θελει συσπειρωση οπαδων πιο πολυ απο αλλη φορα θα νιωσουν στην πετσα τους τι εστι Α.Ε.Κ.
Δεν τους εχεις αναγκη Κετσε(αυτοι σε εχουν).Πολυ σωστη αποφαση, ΕΥΓΕ!!!.Σημερα τελειωσαν και για μενα.
Μπράβο ρε Φίλε για ότι έχεις πετύχει μέχρι σήμερα !!!!!
Είναι σίγουρα πολύ σημαντικό και πολύ μεγάλο. Πράγματι πολύ μεγάλο!!! Πρέπει να το ξέρεις.
Αυτό σημαίνει, ότι αυτοί που σε αγαπάνε και στηρίζουν είναι πολύ πιο δυνατοί από αυτούς που σε φθονούν και σου κάνουν το φίλο...
Επίσης οι δικοί σου άνθρωποι είμαστε χιλιάδες ...... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τα καλύτερα είναι μπροστά, έρχονται και είναι πολλάαααα.
Κάποια κομπλεξική μπουγατσόφατσα κάνει dislike σε όλα τα σχόλια!!!!
Επιτέλους Κώστα. Η μεταστροφή του συγκεκριμένου site είναι ολοφάνερη εδώ και πάνω από έναν χρόνο. Ας μείνουν με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να τους διαβάζουν. Οι υπόλοιποι τους έχουμε πάρει χαμπάρι τι συμφέροντα εξυπηρετούν.
Αυτο το ενα dislike σε ολα τα σχολια ποιος κερατας το βαζει??
Από τη μια μεριά λυπάμαι που δεν θα είσαι εκεί, από την άλλη γίνεται όλο και πιο κουραστικό να απαντάς στις στρατιές των τρολς. Θα ήθελα πολύ το σάιτ να παραμείνει αντικειμενικό, αλλά από το ματς της Τούμπας και ύστερα αυτό απλά δεν υπήρχε. Ισως και πιο πριν, αλλά μέχρι τότε εγώ ήμουν καλοπροαίρετος. Όταν άρχισαν να βγάζουν συνεντεύξεις κάθε μέρα από κάθε χαροκαμένο για το ματς εκείνο, τέλειωσαν τα ψέμματα.
Σειρά έχει τώρα ο Μάριος.
Φυσικα και θα επρεπε να εχει σειρα ο Μαριος. Δε καταλαβα, στο olampaok.com αρθογραφει κανεις δημοσιογραφος της ΑΕΚ? Γιατι να γραφει στο sdna?
Εσυ λεμου με τα dislikes αν εχεις μπαλλες γραψε μου ποιος εισαι να επιχειρηματολογησουμε.
Φίλε Κώστα κι ας μην έχουμε γνωριστεί από κοντά θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για αυτή σου την απόφαση. Βλέπεις, από χτες που η ΠΑΕ έβγαλε στη σέντρα το site που αρθρογραφούσες, παρόλο που ήθελα να κάνω unfollow, δεν πήγαινε στο χέρι μου να προβώ στη συγκεκριμένη ενέργεια. Είσαι ένας από εμάς, μας εκφράζεις απόλυτα και με τις φοβερές σου ατάκες μας έδινες όλα αυτά τα χρόνια, εφόδια, να ανταποδίδουμε τα πειράγματα των αλλόθρησκων φίλων μας. Εύχομαι το καθημερινό κέρασμα με τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σφηνάκια σου, να γίνει double και γιατί όχι και"μπουκάλι" να μην ξεσουρώνουμε ποτέ από τα άρθρα σου.Ρε μάγκα, μακάρι να σε απολαμβάνουμε κάποια στιγμή σε μεσημεριανή εκπομπή επικοινωνίας με τους φιλάθλους
Αντρίκια και γνήσια απόφαση όπως αρμόζει στην ιδιοσυγκρασία ενός γνήσιου ΑΕΚτζη.
Και γω διαφώνησα με κάποια άρθρα σου αλλά αυτό είναι το όμορφο. Να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις που να εκφράζονται με μετριοπάθεια και σεβασμό στην αντίθετη άποψη.
Ξέρεις κάτι ρε φίλε Κώστα (γιατί εγώ σαν φίλο σε νιώθω και ας είμαι και 500 χλμ μακριά), δεν σου άξιζε όλο αυτό το βρίσιμο που σου έριχναν τα 15χρονα να πούμε... Μόνο και μόνο για αυτό έπρεπε να φύγεις από καιρό από εκεί... Πραγματικά νευριαζα πολύ με αυτά που σου έγραφαν και πολλές φορές έπαιρνα θέση.... αλλά επειδή μιλάμε για ορκς κουράστηκα, όπως φαντάζομαι κουράστηκες και εσύ. Καλή συνέχεια σου εύχομαι... και να ξέρεις αυτήν την παρέα που έφτιαξες εδώ μέσα δεν υπάρχει σε κανένα άλλο μέσο.. και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σε ευχαριστούμε γιαυτό... Φίλε! ΜΟΝΟ ΑΕΚ!
Μάγκας..!!! Μπράβο σου...!!!!
Κετσε έχω Μαστίχα στο ψυγείο! Θα πιω ένα σφηνακι στην υγεία σου!
Δύσκολοι καιροί για να γυρίσεις την πλάτη σε δουλειά και αμοιβή. Ελπίζω να σου γυρίσουν πολλαπλώς πίσω γρήγορα.
Κώστα με την απόφαση σου να φύγεις πραγματικά μ έχεις μπερδέψει. Δεν ξέρω τι να κάνω, να χαρώ που δεν αξίζει ούτε ένα κλικ αυτό το σάιτ ή να λυπηθώ που δεν θα υπάρχει ενας άνθρωπος στο σάιτ να τους ξυπνάει από το σανό που τρώνε. Έχεις γράψει τόσα φοβερά πράγματα αξέχαστα, αλλά όταν θα μου έρχεται στην μνήμη η τελευταία πράξη θα θυμάμαι τον υιό Λουτσεσκο. Όταν το διαβάζω κλαίω!!!!!
Φιλε κωστα μεγαλη μαγκια! εγω βεβαια προχθες το εγρψα αλλα μου το κοψετε «κατσε εκει να τους περνεις τα λεφτα και χωσε αβερτα»...
αλλα οπως το ειπες Αεκ και τιποτα αλλο! εμεις θα σε ακολουθουμε οπου και αν εισαι
Το μπαχαλοsite αυτο αφηνε μονο πολωτικα σχολια. Ο λυκος στην αναμπουμπουλα χαιρεται...
Απόφαση καρδιάς....Μπράβο αδερφέ
Έτσι μπράβο να αποχωρίσουν όλοι του ρεπορτάζ της ΑΕΚ να μην έχουμε λόγο ούτε να το σκεφτούμε να κάνουμε κλικ.
Κώστα.......ΝΑΙ ΡΕ ΚΩΣΤΑ!!!!!!!!!!!
Ποιος ανθυποκαγγουρας βαραει dislike ρε;
Κέρνα τα και μεις με ευχαρίστηση θα τα πίνουμε
Κώστα και φίλοι της αρρώστιας μας!!! Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφει ο Κώστας εδώ και μήνες βρόμησε η δουλειά εκεί. Ελπίζω Κώστα να μεινούν εδώ και τα άλλα παιδιά (Μάριε αποφάσισες.....) και να μαθένουμε πρώτοι τα νέα εδώ.
Μπράβο ρε Κώστα - και αν δεν το φροντίσει η ΠΑΕ βάλε μας συνδρομή. Είμαι 1000% ΜΕΣΑ
Τα βλαμμένα τρολακια και τα υπαλληλακια του 20ρικου που δεν άντεξαν ούτε μια ώρα χωρίς ΚΕΤΣΕ στο s(avidi)dna και μπήκαν στο σάιτ μας για dislike να γυρίσουν στην τρύπα τους...Ο δικέφαλος αετός από σήμερα θα πετά ΨΗΛΟΤΕΡΑ! Να βολευτουν στο κοτέτσι τους με τη δικεφαλη κότα που ...κακαριζει και να μη μας μαγαρίζουν το σπίτι μας!Μπορούν ελεύθερα να χαλβαδιαζουν,αλλά από μακριά!!!
Οι αρθρογράφοι - bloggers του sdna γράφτηκαν εδώ για να πατάνε dislike; Πολύ ρώσικο αυτό!
Τα βλαμμένα τρολακια και τα υπαλληλακια του 20ρικου που δεν άντεξαν ούτε μια ώρα χωρίς ΚΕΤΣΕ στο s(avidi)dna και μπήκαν στο σάιτ μας για dislike να γυρίσουν στην τρύπα τους...Ο δικέφαλος αετός από σήμερα θα πετά ΨΗΛΟΤΕΡΑ! Να βολευτουν στο κοτέτσι τους με τη δικεφαλη κότα που ...κακαριζει και να μη μας μαγαρίζουν το σπίτι μας!Μπορούν ελεύθερα να χαλβαδιαζουν,αλλά από μακριά!!!
16 Μαρτιου 1977 . Μια νυχτα απ την ζωη μας...ολοκληρη η ζωη τους. Προχωρα Κωστα ....παμε για αλλα , σε συηριζει το κιτρινο ποταμι.
Δειτε τα dislike ,απλα για να καταλαβετε ποσα τρολακια υπαρχουν εδω μεσα!
Δώσε πόνο.!!!
Κωστη και μια παρακληση...να καθαρισει το site μας απο τους βοθρους που μπαινουν μονο και μονο για να ανουν dislike...οχι οτι μας νοιαζει...απλως ξεβρωμιζουμε που ξεβρωμιζουμε, να πεταξουμε εξω και τις γλιτσες....
Κάλιο αργα παρα ποτε.
Ξεκινησαν ομορφα και το εριξαν στην προπαγανδα!
Θα δουν την πτωση στα κλικς και δε θα πιστεύουν.
Εχει κι αλλου πορτοκαλιές Κωστα.....
ΑΕΚΑΡΑ-ΣΥΡΟΣ
Σωστή απόφαση πιστεύω. Μπορείς να διαφωνείς με κάποιον αλλά είναι θέμα πολιτισμού το να σέβεσαι το δικαίωμά του στην γνώμη. Με επιχειρήματα πάντα! Οι αλαλαγμοί δεν είναι δημοσιογραφία!
Παίδες καλησπέρα !
Αν αληθεύει ότι ο Μάνι Χάρις ξεκινά προπονήσεις με το γαύρο αυτό σημαίνει ότι είναι ελεύθερος?
Και τότε γιατί δεν τον χτυπήσαμε ρε γαμωτο αφού δεν έχουμε τέτοιο παίκτη !!!
ΜΟΝΟ ΑΕΚ
ΜΠΡΑΒΟ ΚΕΤΣΕ!
ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΕ ΣΕΝΤΟΝΑΤΟ ΝΤΑΜΠΛ ΦΕΤΟΣ!!!
Εδω μαζι μας Κωστα.. Με τις χαρες, με τις πικρες, με τα μπινελικια μας.. Για την παρτη μας μονο... Μακρια απο τοξικα στοιχεια.. Δεν εχουμε αναγκη κανεναν..
Μονο ORIGINAL
Καταλαβατε τωρα ποιοι ειναι αυτοι που εριξαν dislike....
Καρφωθηκατε κυριοι...
Χαχαχαχα
Μπραβο Κώστα για να μη ξαναμπούμε εκεί μεσα
Η καλύτερη είδηση τον τελευταίων ημερών!!!!!!!!!!
Τόσο καιρό το περίενα!
Μπράβο σου Κώστα. Το ξέρω ότι θέλει κότσια και μαγκιά και ξέρω ότι μπορεί να στα είχα πρήξει και εγώ και πολύς κόσμος αλλά πραγματικά δεν σου "ταίριαζε¨ εκείνο το Site!
Όπως και να έχει, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ !!!!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΑΕΚΤΖΗΣ ΕΙΣΑΙ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ! ΜΑΖΙ ΠΑΝΤΑ!
επιτέλους αδερφέ γιατί το paokdna το είχα κόψει καιρό και δε μπορούσα να σε διαβάσω
Μπραβο ρε Κετσε!!!
Ας μεινουν μονο οι παοκτζηδες εκει να χαιρονται μονοι τους.
Μπράβο Κέτσε!!! Για μενα απο την ωρα που έβγαλε την συγκεκριμένη ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ κατα του ''αντικειμενικου'' σαιτ (τρομάρα του) ηταν θεμα χρονου να διαβάσω το συγκεκριμένο άρθρο από σενα.
Αφου εχουμε την καλυτερη ομαδα και το καλυτερο σαιτ στην Ελλαδα! Τι τα θελουμε τα πορτακλι, μονο κιτρινομαυρα εμεις! Εδω, με την παρεα μας..
Μπράβο Κώστα!!! Το είχα κόψει εδώ και καιρό το πορτοκαλί site. Καλά έκανες και τους άφησες. Είναι κρίμα να παίρνουν κλικ από ΑΕΚτζήδες με την συμπεριφορά που έχουν. Δεν παραβλέπω βέβαια ότι αυτό που έκανες ήθελε κότσια, ειδικά τις εποχές που ζούμε.
ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!!!
Τέλος και μεις απο το sdna Κώστα!!!!!
aek365 μόνο!!!
ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ... ΜΠΡΑΒΟ
Σου βγάζω το καπέλο αδερφέ..είσαι μάγκας.
Τα φτερά θα εννοείς chief...
Μπηκανε μπουγατσες εδω στο σαιτ, και κλαινε με ντισλαικ.....
Η τελευταία φράση όλα τα λεφτά Κώστα και περιγράφει απόλυτα την κατάσταση...
Κοντά σου οπου και αν εισαι Κετσε...
Μπράβο Κώστα!!! ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!
Μπράβο βρε κετσε. Καιρός ήταν. Πάμε τώρα να απογειωσουμε το 365 αλλά και τα άλλα σάιτ. Να φύγει και ο Μάριος σιγά σιγά.
Έγραψες στο εν λόγω σάιτ σχόλια του στυλ " πάμε ομαδάρα μπορείς" και στα έκοβαν. Έβλεπες όμως σχόλια από τους βορειογαυρους να λένε απαταιωνες και κλέφτες και τα περνούσαν κανονικά.
Εύχομαι να πατώσει.
Μπράβο Κώστα .. πανω α πολα η ΑΕΚ.
Μόνο αυτή την απόφαση περίμενα από εσένα. Συγχαρητήριά
Σε διαβάζω ανελλιπώς, ..και δεν άντεχα να σε βλέπω εκεί Μέσα...
Αλλά
Μπραβο Κωσταρα εισαι αρχοντας!!Κανενας απο εμας εκει ολοι τους και μονοι μας!!
Φιλος ποσο καιρο το εχεις το άβαταρ;;;
3 η 4 χρονια αδερφε δεν θυμαμαι ακριβως.
Χαχαχαα! Είστε παράνοια, σα να μιλάει και να απαντάει το ίδιο άτομο! Είμαστε άρρωστοι και είναι πια αργά!
Μπράβο για την απόφαση!!!
Επιτέλους!!!
Ελπίζω να κάνεις κάτι και για τα κόσμια σχόλια που δεν εμφανίζονται. Λογοκρίνονται;
Ο λαός απαιτεί,ο Μάριος να φύγει από κει! (δις)
Χαίρομαι πάρα πολύ που έκανες το αυτονόητο για το οποίο σε είχα προτρέψει κι εγώ μετά την ανακοίνωση της ΑΕΚ.
Για μένα μετά την αποχώρηση σου τελειώνει οριστικά το παοκτζήδικο σάιτ.
Μην τους δίνετε κλικ ώστε να αποκτούν δύναμη και να το παίζουν επιτυχημένοι και ουδέτεροι...
Λοιπόν μάγκες. Ούτε ένας ΑΕΚΤΖΗΣ σ’ αυτό το site. Όσο πιο λίγα κλικ τόσο περισσότερο θα τους πονάει. Όπως τους πολιτικούς που χάνουν ψήφους. Είχε δείξει την πολιτική που ακολουθεί από τα τραγικά γεγονότα της τρούμπας με την είσοδο του πιστολέρο.
Εγώ προσωπικά έμπαινα στο site (χωρίς να έχω λογαριασμό) μόνο για να διαβάζω το κλάμα των παΩΧτζήδων.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Αλλά τον τελευταίο καιρό το παράκανε. Γι’ αυτό από χθες το έκανα DELETE από τα favorites μου και θα μπαίνω μόνο για να διαβάζω ΜΑΡΙΟ και αυτόν μόνο μέσω του 365. Ας μείνουν με τους 300 της καμάρας για να μάθουν.
Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ!!!!!
Κάτσε σ'αγαπάω πολύ αλλά αυτό έπρεπε να το κάνεις καιρό πριν....
Συγχαρητήρια γιατί σίγουρα ήταν μία δύσκολη απόφαση. Ήταν όμως σωστή απόφαση.
Μπράβο Κώστα... Μας έβγαλες από το "δίλημμα".
Καιρός ήταν...
Μπραβο Κωστα. Μπορεις να μας πεις λεπτομερειες για το τι πηγε λαθος στο συγκεκριμενο σαιτ ?
Βγήκα από τη δύσκολη θέση λόγω Κετσε! Τώρα δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος να μπαίνω εκεί!!!!!
Ελπίζω να καλύψεις την πιθανή απώλεια εισοδήματος σύντομα, είναι σημαντικό να μπορείς να σταθείς όρθιος στηριζόμενος στις αρχές και τις αξίες σου, μπράβο σου, όπως λένε και οι Βρετανοί “i Tip my hat for you” ΑΕΚ Μεχρι να σβήσει ο ήλιος....
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΑ HITS ΣΤΟ AEK365.
Αδελφια εμεις εχουμε μονο ενα site και μια εφημεριδα,τα στηριζουμε με καθε τροπο.
Διπλα σου, κοντα σου, μαζι σου
Μπράβο Κετσε,έτσι θα μπορώ να σε διαβάζω γιατί το ακατανομαστο το είχα κόψει μήνες.
ΜΠΡΑΒΟ!!!
ΓΕΝΑΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ!!!
Εχω γράψει στο παρελθόν επικριτικά σχόλια για τον Κετσετζογλου στο 365 ο σκοπός των οποίων ήταν να διαβαστούν μόνο και τιποτε άλλο. Δεν υπήρχε καμία τύχη φυσικά να ανέβουν. Η άποψεις μου ήταν ίδιες μεχρι και πριν την ανακοίνωση.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μετα απο αυτο οφείλω να εκφράσω το θαυμασμό και σεβασμό μου.
RESPECT!
Καλύτερα!
Παίξε σόλο, και δεν έχεις ανάγκη κανένα. Όταν σε μια ομαδική δουλειά, ο leader γίνεται boss... είναι ώρα να χαιρετάμε! Εξάλλου ευκαιρίες θα λάβεις πολλές και από πολλούς. Εσύ ξέρεις καλύτερα απ' όλους
Μπράβο κετσε και ας αργησες
Καλα το καμες. Που λεμε και στο Ρεθεμνος
Α ρε φιλε Κωστα...εσυ εισαι προσφυγας ξεριζωμενος και με Σμυρνεικα παλια μεγαλωμενος...
Δεν συμφωνούμε σε όλα αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι αυτή ήταν μία κίνηση με @ρχίδια.Κανένα κλικ από ΑΕΚτζή στο οπαδικό σαιτ του μπαογκ μεταμφιεσμένο με τον μανδύα του αντικειμενικού
Μπράβο Κώστα!!!! Κάνεις και τίποτα πάνω από την ΑΕΚ!!!! Μόνο ΑΕΚΑΡΑ!!!!!
Και μεις όσο αντέξουμε και μας αφήσει ο Θεός,θα σε διαβάζουμε και θα σ'ακούμε μόνο μέσα από κει που αποφασίζεις εσύ.... είμαστε υπερήφανοι και για το ήθος σου και για την πένα σου.... Φόρτσα ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!!
Μπράβο Αδερφε. Κρίμα για την εξέλιξη ...
Απόφαση επιβεβλημένη εκ των πραγμάτων και όχι από πειθαναγκασμό. Respect !!!!!!!
Οπως το ειπε ο κετσε.Ηταν αναποφευκτο!
,ειναι η ωφελιμη για... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτους επιχειρηματικα.
Οταν τα πραγματα γινονται μονοδρομος ,τον ακολουθεις χωρις τυψεις
Ειναι οι πιο ευκολες αποφασεις και απλα περιμενεις να δεις τι επιφυλασει το μελλον
Το SDNA εφτιαξε το μονοδρομο συνειδητα για το κετσε αλλα και για πολλους ΑΕΚτζηδες,καθως θεωρει οτι η μονοπλευρη υποστηριξη στον παοκ ,και η καταργηση της αντικειμενικοτητας
Αυτη η αποφαση δεν ηταν μονοδρομος ,αλλα επιλογη αναμεσα σε δυο δρομους,και οταν αποτυγχανει ποναει!!
Δεν μπορώ να φανταστώ τι οικονομικό αντίκτυπο θα έχει σε εσένα αδερφέ και λυπάμαι για αυτό. Δεν ξέρω αν έπρεπε να φύγεις, αλλά εγώ που έμπαινα σε εκείνο το site μόνο από τον σύνδεσμο που έβαζες εδώ, δεν θα ξαναέμπαινα ποτέ.
Είσαι παλληκάρι και μπράβο σου.....!!!!!
Μπράβο Κώστα!!!! Κάνεις και τίποτα πάνω από την ΑΕΚ!!!! Μόνο ΑΕΚΑΡΑ!!!!!
RESPECT!!!!!
Κ εσύ είσαι η καθημερινή μας παρέα και αυτός που περιμένουμε να μαθαίνουμε την αλήθεια.. γ αυτό κ εμείς είμαστε επίμονοι η εκνευριστικοι καμιά φορά !
Συγχαρητήρια.Στην εποχή μας,οι πράξεις αυτές σπανίζουν...Και πρέπει να επαινούνται.Κώστα,σ'ευχαριστώ προσωπικά,κέρνα"Σφηνάκια"για πάντα,ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!
Μπράβο βρε κετσε. Καιρός ήταν. Πάμε τώρα να απογειωσουμε το 365 αλλά και τα άλλα σάιτ. Να φύγει και ο Μάριος σιγά σιγά.
Έγραψες στο εν λόγω σάιτ σχόλια του στυλ " πάμε ομαδάρα μπορείς" και στα έκοβαν. Έβλεπες όμως σχόλια από τους βορειογαυρους να λένε απαταιωνες και κλέφτες και τα περνούσαν κανονικά.
Εύχομαι να πατώσει.
Μπράβο Κώστα. Αντρίκια και original.
Bravo κωστα καθαρη εντιμη και ανδρικη εξηγηση..
Top class!
Κέτσε ευχαριστούμε που μας δίνεις τη δυνατότητα να μαζευόμαστε όλοι εμείς οι άγνωστοι και ταυτόχρονα γνωστοί και να συζητάμε (ή ακόμα και να γκρινιάζουμε) γι' αυτό που τόσο αγαπάμε! Σου εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια, ακόμα κι αν αυτή δεν περιλαμβάνει το "πορτοκαλί" site! ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!
Μπραβο ρε Κωστη.. ας ζουν στον ονειροκοσμο τους, μονοι τους. Και στο κατω κατω δε μπορουσες να αφυπνησεις συνειδησεις εκει μεσα..αγριμια ειναι!
Προστατεψτε την ΑΕΚαρα μας!
Έκανες αυτό που έπρεπε.Μπράβο σου.
Μπράβο Κώστα.Συγχώρα και εσύ εμάς που καμιά φορά σε κριτικάρουμε πιο παθιασμένα.
Κάνουνε τα πάντα να μας ξαναδούνε διχασμένους επειδή τώρα πια μας φοβούνται στο 100% αλλά δεν θα τους βγει.Οταν εσυ θα γραφεις άρθρα για το πως ήταν η ομάδα μας πχ στο Μοναχο, στο Βιθέντε Καλντερόν, στο Μπερναμπέου, αυτοί θα μαλώνουν μεταξύ τους για το μαλλί του Πασχαλάκη.
Κυριε Κετζετζογλου ειναι η φυσικη εξελιξη των πραγματων.Η ενεργεια σας σε καθε περιπτωση σας τιμα!!!
Κωστας Κετσετζογλου:
Ενας ανθρωπος πολλα κιλα καρύδια ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ!!!!!!
ΜΟΝΟ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑΑΑ!!!!!
Κωστας Κετσετζογλου:
Ενας ανθρωπος πολλα κιλα καρύδια ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ!!!!!!
ΜΟΝΟ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
ΑΕΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑΑΑ!!!!!
Έπρεπε από καιρό να γίνει αυτό....
Κάλλιο αργά παρά ποτέ σοφή επιλογή.
Εδω και μηνες ησουν ο μονος λογος που επαιρνε κλικ το σαητ (απο εμενα τουλαχιστον). Μαγκας ησουν μεχρι τελους και δεν μασησες πουθενα. Ακομα πιο μαγκα σε κανει η αποφαση σου αυτη αλλα και ο τροπος που το ανακοινωσες.
Μπραβο κωστα!
Μπραβο Κωστα, συγχαρητηρια, πηρες μια γερη αποφαση, δυστυχως το συγκεκριμενο σαιτ μεταλλαχθηκε σε οργανο προπαγανδας.
μπραβο κετσε!!!μεγαλη μου χαρα αυτη η εξελιξη .. ειμαι 37 χρονων κ σε διαβαζω απο τοτε που εγραφες στην τελευταια σελιδα στο score!!
υγ.κερδισα στοιχημα 100ε...απο εναν αλλοθρησκο για το τι θα εκανες!!!
υγ1.ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Κετσε έπραξες άριστα μερικά πράγματα δεν έχουν τιμή, παρά μόνο αξία και αξιοπρέπεια, και εμείς με την σειρά μας θα διαγράψουμε το σδνα διαπαντός και άσε τους να ξυσουν τον πάτο του βαρελιού χωρίς την παρουσία μας !
Επιτέλους, το ειχα γράψει και εγώ ότι δε θέλω να δώσω click στο Paokdna. Για μένα τουλάχιστον πολύ ευχάριστο
μπραβο ρε κωστα και πολυ καλα εκανες!
εγω μπορει να ειχα φυγει νωριτερα!
Κύριος!
ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ
Έτσι ρε Κετσε το περίμενα πως και πως
Μαγκιά και μπράβο. ..
Μπραβο ρε Κετσε εισαι ωραιος..καλα εκανες και εφυγες απο κει!!να φυγει και ο Μαριος..ΚΑΝΕΙΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ...
Καλα κανεις Κωστα!!Εδω και πολυ καιρο το εχουν παραξηλωσει εκει στο πορτοκαλι site και μου φαινοταν παραδοξο να γραφεις εκει περα....Πολυ σωστα δεν συνεχιζεις και μακαρι να τους εγκαταλειψει κι ο Τριβιζας να μεινουν μονο οι ζμπαουγκτζηδες εκει περα.
Α ρε Κωστάρα.......!
Η ζωή μας κυλάει ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ
ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ.
Μπραβο ρε μαγκα
Εμείς είμαστε η οικογένειά σου,και θα είμαστε εδώ ή όπου αλλόυ χρειαστεί για να σε διαβάζουμε και να σ ακούμε! Μόνο ΑΕΚ!
Just respect!!!!
Επιτελους.
Σειρα τωρα και οι υπολοιποι.
Κωστα εισαι παρα πολυ μεγαλος και αγνος ΑΕΚΤΖΗΣ!! Μη κοιτοντας μονο το προσωπικο σου συμφερον!! Χαιρομαι γιατι το αεκ365 ειναι παντα το πρωτο site και αγαπημενο που διαβαζω απο τα 13 μου!!
Μπραβο ρε Κετσε, καθε φορα που εγραφες εκει αηδιαζα μονο που τους εδινα κλικ.