Υπερβολικές κρίνει εκ των υστέρων τις απαιτήσεις των πιστωτών από τον ελληνικό λαό σε αντάλλαγμα για τα δάνεια διάσωσης ο πρώην επικεφαλής του Eurogroup.
«Όσον αφορά στις μεταρρυθμίσεις, ζητήσαμε πολλά από τον ελληνικό λαό, πάρα πολλά», είπε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ολλανδική τηλεόραση. «Οι μεταρρυθμίσεις είναι αρκετά δύσκολο να υλοποιηθούν σε μία κοινωνία με ευτάκτως λειτουργούσα δημόσια διοίκηση, αλλά προφανώς αυτό δεν ίσχυε αυτό στην περίπτωση της Ελλάδας».
«Η Ελλάδα δεν είναι προφανώς ένα success story. Η κρίση της ήταν τόσο βαθιά, ώστε δεν μπορείς να το πεις επιτυχία», επεσήμανε ο Ντάισελμπλουμ, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος του Eurogroup από το 2013 έως τις αρχές του 2018 και ετοιμάζεται τώρα να γράψει βιβλίο για εκείνη την περίοδο.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
