Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Λαμία για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Σε αυτό το ματς ο Γιώργος Δώνης θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τους Νίκο Βέργο και Αργύρη Καμπετσή. Αντίθετα, δεν είναι διαθέσιμοι οι Οικονόμου και Δώνης, ενώ στην αποστολή επιστρέφει ο Κάτσε.
Αναλυτικά: Κότσαρης, Διούδης, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Τζανδάρης, Στάικος, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος Σέχου, Καμπετσής.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
