Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Θριαμβευτικά στους ομίλους η ΑΕΚ Λάρνακας

Οι κύπριοι διέλυσαν με 3-0 την Τρέντσιν και πέρασαν με συνολικό σκορ 4-1


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

EUROPA LEAGUE-PLAY OFFS

ΑΕΚ-ΤΡΕΝΤΣΙΝ:  3-0 (1-1)

Γήπεδο: AEK Arena

Η ΑΕΚ ανταποκρίθηκε στον απόλυτο βαθμό στο ιστορικό ραντεβού με την Τρεντσίν και επικρατώντας με 3-0, εξασφάλισε την πρόκριση στους ομίλους του Europa League για δεύτερη φορά στην ιστορία της.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι η ΑΕΚ, με τον Γιάννου μετά από ασίστ του Τριτσκόφσκι να ανοίγει το σκορ στο 24” με πλασέ. Στο 10′ του αγώνα οι γηπεδούχοι απώλεσαν ευκαιρία για το 2-0, όμως ο Ακοράν δεν μπόρεσε να πλασάρει απέναντι στον Σέμρινετς μετά από πάσα του Τέτε από αριστερά.

Οι φιλοξενούμενοι έφτιαξαν την πρώτη τους τελική φάση στο ματς στο 20′ όταν ο Πάουρ με κεφαλιά σημάδεψε τον Τόνιο, σε ένα διάστημα που η ομάδα του Αντόνι Ιραόλα είχε τον έλεγχο των κινήσεων. Οι Λαρνακείς κυνήγησαν το δεύτερο γκολ όμως ο Λαρένα αστόχησε με σουτ εντός περιοχής στο 25′ ενώ η «βολίδα» του Ισπανού είχε την ίδια κατάληξη 4 λεπτά αργότερα. Ενδιάμεσα οι Σλοβάκοι απώλεσαν ευκαιρία με τον Τσατάκοβιτς να πλασάρει άουτ από πλεονεκτική θέση στο 27′.

Στο 35′ ο Ακοράν βρήκε χώρο για σουτ εκτός περιοχής και… εξαπέλυσε «βολίδα» με την μπάλα να καταλήγει στο δεξί παραθυράκι του Σέμρινετς για το 2-0.

Στα αρχικά στάδια του δεύτερου μέρους η ΑΕΚ οπισθοχώρσε και η Τρέντσι ανέβηκε απόρροια του σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Οι Σλοβάκοι δημιούργησαν προϋποθέσεις για την μείωση του σκορ όμως ο Τόνιο και η δυστοκία στην τελική προσπάθεια των φιλοξενούμενων διατήρησε το 2-0 υπέρ των Κιτρινοπράσινων.

Η ομάδα του Ιραόλα επιδίεωξε με το στοιχείο του αιφνιδισμού να… σκοτώσει το ματς και το κατάφερε με τον Απόστολο Γιάννου. Στο 65′ μετά από κεφαλιά-ασίστ του Τριτσκόφσκι ο Γιάννου με νέα κεφαλιά έκανε το 3-0 και σηματοδότησε την έναρξη των πανηγυρισμών για την πρόκριση στους ομίλους.

AEK: Τόνιο, Ιγκόρ, Μοϊσόφ, Μιγκέλ, Τρουγιούλς, Λαρένα(Γκαρσία 84′), Χέφελ, Τέτε(Κάσες 62′), Ακοράν, Τρισκόφσκι, Γιάννου(Φλοριά 74′).

Τρεντσίν: Σέμρινετς, Τζούλιεν, Γεμ, Σούλεκ, Τσατάκοβιτς, Παούρ, Ούμπινγκ(Κλέσικ 73′), Σλίγκερς(Οσμάν 62′), Αζάνγκο, Μαχντιουί, Μάνσε(Ούμεχ 73′).




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ