Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Δεν ανεβαίνει στη 13η θέση η Ελλάδα

Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τη συνέχεια του Champions League στέρησε στην Ελλάδα την -έστω προσωρινή- παρουσία της στη 13η θέση της UEFA


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο ΠΑΟΚ διασύρθηκε στον επαναληπτικό με τη Μπενφίκα κι έτσι χάθηκε η ευκαιρία να σκαρφαλώσει ακόμη περισσότερο η Ελλάδα στο ευρωπαϊκό ranking.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει στους ομίλους του Europa League και η Ελλάδα παρέμεινε στους 25.500 βαθμούς, αλλά διατηρείται 0.400 πίσω από τη 13η Δανία, ενώ το θετικό είναι πως αποκλείστηκε και ο εκπρόσωπος της Αυστρίας (Σάλτσμπουργκ) από τη συνέχεια του Champions League. 

Το πλέον σημαντικό βέβαια είναι να διατηρηθεί η Ελλάδα στη 14η θέση της UEFA, ώστε να συνεχίσει να βγάζει δύο ομάδες στην κορυφαία διασυλλογική ευρωπαϊκή διοργάνωση και μετά τη σεζόν 2020-21 και για την ώρα διατηρείται 0.600 βαθμούς πάνω από τη 15η Ελβετία. Συγκεκριμένα ο πρωταθλητής πηγαίνει στον 3ο προκριματικό του Champions League, με τον δευτεραθλητή στο 2ο προκριματικό (Champions League), τον Κυπελλούχο στον 3ο προκριματικό του Europa League και τον 3ο-4ο της βαθμολογίας στον 2ο προκριματικό του Europa. 

Στον αντίποδα η 11η και η 12η θέση φέρνουν τον πρωταθλητή στα πλέι οφ του Champions League και τον δευτεραθλητή στον 2ο προκριματικό. Παράλληλα ο Κυπελλούχος πηγαίνει απευθείας στους ομίλους του Europa League, ο τρίτος στον 3ο προκριματικό γύρο του Εuropa και ο τέταρτος στον 2ο προκριματικό.

Εννοείται ότι θα πρέπει οπωσδήποτε ο Ολυμπιακός το βράδυ της Πέμπτης (30/8) να... τσεκάρει την πρόκρισή του στους ομίλους του Europa League απέναντι στη Μπέρνλι, ειδάλλως τα πράγματα θα γίνουν αρκετά δύσκολα για την Ελλάδα.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ