Έτοιμος για ακόμη έναν τίτλο τη φετινή χρονιά εμφανίστηκε ο Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος μίλησε στην «Ώρα». Ο Κροάτης εξέφρασε την πεποίθηση πως η ΑΕΚ θα κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα και πως θα μπει στους ομίλους του Champions League, ενώ εξέφρασε την επιθυμία να μείνει για χρόνια στην ομάδα και να μπει στο νέο της γήπεδο.
Αναλυτικά, ο 25χρονος άσος μίλησε για:
-τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα: «Όλοι ξέρουν ότι το πρώτο ματς πρωταθλήματος πάντα είναι δύσκολο. Είμαστε λίγες μέρες μακριά από το ματς με τη Βίντι και είναι πολύ σημαντικό για μας ότι νικήσαμε στην πρεμιέρα. Νομίζω ότι η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ καλά, είχε ευκαιρίες να σκοράρει περισσότερα γκολ. Τώρα σκεφτόμαστε τη ρεβάνς με τη Βίντι, ώστε να κάνουμε το καθήκον μας».
-την υπεράσπιση του τίτλου: «Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε ξανά το πρωτάθλημα. Είναι σίγουρα δύσκολο, αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι να το επαναλάβουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας».
-το μέλλον του στην ΑΕΚ: «Θέλω να μείνω και να παίξω στο νέο γήπεδο. Έχω συμβόλαιο για άλλα τρία χρόνια, είμαι πολύ χαρούμενος στην ΑΕΚ. Γίναμε πρωταθλητές, πράγμα πολύ σπουδαίο για έναν παίκτη. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ».
-τη ρεβάνς με τη Βίντι: «Πιστεύω πως θα περάσουμε. Έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα από την αναμέτρηση της Βουδαπέστης. Σκοράραμε δύο γκολ εκτός έδρας, πράγμα πολύ δύσκολο, και πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Τώρα παίζουμε στην έδρα μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας και θα κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε στους ομίλους».
-την κλήση στην εθνική Κροατίας: «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά για την κλήση, αλλά τώρα σκέφτομαι τη ρεβάνς με τη Βίντι και μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Αργότερα θα ενταχθώ στην εθνική Κροατίας».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Έτσι ρε παιχταρά , τελείωσε τούς αύριο μάγκα μου !!!!
Ναι ρε Μαρκο, πλάκα κάνεις και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.. οι όμιλοι του champions league ταιριάζουν στο επίπεδό σου!!!! Το κακό είναι ότι θα σε δουν οι μεγάλοι και θα σε αρπάξουν.... Αύριο τεντώνουμε σεντόνι μετά από 12 χρόνια αν δεν κάνω λάθος, Μαγική στιγμή να ακουστεί ο ύμνος του ch l στο Ο.Α.Κ.Α.
Κεντάς παλικαρε τιποτε αλλο ΚΕΝΤΑΣ!!!
Ραντεβου εχω στου ΣΧΟΙΝΑ για οσους ξερουν ΜΆΡΚΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΣΕ ΛΑΤΡΕΎΩ
ωρα 14:15...διαθεσιμα ηλεκτρονικα περι τα 4120
Ο καλύτερος ψευτοφορ στην Ευρώπη αν καταφέρουμε να πάρουμε ναρσινγκ σκέφτομαι ματς στο Οακα με μανταλο στα χαφ δεξιά του μπογιέ αριστερά ναρσινγκ και μπροστά πόνσε παράλληλα τα ανεβασματα των πλαγιων μπακ πιστεύω θα υπάρξουν μεγάλες τρικυμίες στα αντίπαλα χαφ και στόπερ
ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ!!! Όλοι ΟΑΚΑΑΑ
Μάρκο μάλλον βλέπω να σε πουλάμε με το μισό κόστος της Αγιάς Σοφιάς και να μη προλαβαίνεις να μπεις! Είσαι μεγάλη παιχτούρα!
Είναι γελοίο αυτο που γίνεται. Ενα πεντακάθαρο θεατρο, για κίτρινη και ο Λουτσεσκου βγήκε και ειπε οτι ειναι πέναλτι. Δεν ντρεπεστε παοκτσηδες που καταντησατε σαν τον Ολυμπιακό και διαμαρτυρεστε!! Μιλατε για προπαγανδα, ενώ με την κλαψα σας επηρεαζετε τους διαιτητες. Ευνοειστε και εχετε και παραπονο αντι να σταματησετε να γκρινιαζετε. Η Αεκ ηταν ολο αυτο το καιρο καλυτερη, αλλα εσεις κανετε καραγκιοζιλικια με νταμπλ και πρωταθλητες, κλπ. Δε πειραζει, ειμαστε τωρα πρωτοι με ενα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πετσινο πεναλτι λιγοτερο.
Υγ1 Και ο οσφπ το ιδιο με τον λεβαδιακο, πετσινο πεναλτι.
Υγ2 Πρωταθλημα στημενο το χασατε κι αυτο!
Υγ3 Η τεταρτη αγωνιστικη πλησιαζει
ωρα 12:00...διαθεσιμα ηλεκτρονικα περι τα 4670
Πραγματικά ο Λιβαγια μάγκες από την στιγμή που κοντρολαρει την μπάλα δεν υπάρχει περίπτωση να την χάσει.
Πέρυσι άργησε λίγο να πάρει μπρος και είδαμε πάρα πολύ όμορφα πράγματα φανταστείτε φέτος που έχει πάρει είδη φορά
ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ
Κανει μαγια η π@#σα του λιβαγια
Αντεεε παμε να ζεσταινομαστεε γιατι πολυ υποτονικα ξεκινησε η χρονια!!!
Προπωληση ενημερωση κανεις;;;
Δέστε τον!!!! Παικταρα μαρκοοοο
Ναι ρε Αλητη εδω θα μεινεις κ θα τα σαρωσουμε ολα μεσα στην Αγια Σοφια
Dislike ο Λουτσεσκου πατάει;
Οχοι οι λαλακες
Οχοι οι λαλακες
Αν το θέλεις πραγματικά σίγουρα το θέλει και η ομάδα μας.Συνέχισε έτσι και όπως βλέπεις όλοι οι στόχοι σου θα γίνουν πραγματικότητα!
Ναι ρε παικτουρα δικο μας θα ειναι.Απλα ο αντιπαλος ειναο Μπαοκ και το σπρωξιμο εχει ηδη αρχισει.
Μπράβο ρε Μαρκοοο
Ξερει κανείς τι γίνεται με ραντογια και ναρσιγκ??
Ο ναρσιγκ απο μέρα σε μέρα θα απαντήσει και απο οτι φαίνεται θα απαντήσει θετικά,, τωρα για τον ραντογια απο οτι διάβασα θέλει να παίξει στην Αγγλία και είναι διατεθειμένος να περιμένει μεχρι και τον Γενάρη αν δεν έρθει πρόταση τώρα.... Οπότε λογικά θα παμε σε κατι άλλο στα χαφ
i metagrafiki periodos tis agglias ehei teleiwsei
Γιαυτό λέει ο φίλος ''είναι διατεθειμένος να περιμένει'' μέχρι την επόμενη μεταγραφική περίοδο συμπληρώνω εγώ.
Έτσιιι...
Κατα την αποψη μου τριτη βραδυ θα απαντησουν και οι δυο μετα απο την προκριση της ΑΕΚαρας μας στο τσου λου.Λογικα..
Είναι άνθρωπος που η αδυναμία του είναι να του έχεις αδυναμία . Με τον ψυχισμό μας η αδυναμία του μετατρέπεται σε ασυγκράτητη δύναμη νιώθοντας ανίκητος. Έτσι ακόμα και αν κάποτε φύγει η ψυχή του δεν θα θέλει. ¨Οσο για το γήπεδο θέλω να πω το εξής: Είμαι Έλλην καταγόμενος και από τα δύο γένη των γονιών μου από την Μικρά Ασία, όπου κατάφεραν και ήρθαν το 1922 δύο γυναίκες και πέντε ανήλικα παιδιά. Οι υπόλοιποι αγνοούντο ή υπέκυψαν στην τραγική τους μοίρα. Ως ελληνισμός, η ιστορία της... ΣΥΝΕΧΕΙΑ περιοχής της Ανατολικής Ρωμαικής Αυτοκρατορίας,επονομαζόμενη Βυζαντινή Αυτοκρατορία όπου θεωρείτο μαζί με τον σημερινό Ελλαδικό γεωγραφικό χώρο μήτρα του Ελληνισμού ,δεν ξεκινάει με τον (Μέγα)Κωνσταντίνο αλλά χιλιάδες χρόνια πρίν δημιουργώντας τον ασύγκριτο ελληνικό πολιτισμό, ο οποίος έσπειρε το φώς του σε όλο τον κόσμο. Θεωρώ λοιπόν ότι η ικανότατη και ανοιχτόμυαλη διοίκησή μας ,έχοντας και υψηλό επίπεδο αντίληψης , δεν θα περιορίσει την απεικόνηση του γηπέδου μας μόνο στα της Βυζαντινής περιόδου, υποβαθμίζοντας την ολοκληρωτική καταγωγή μας, αλλά θα προσπαθήσει να καλύψει χρονολογικά όλη την περίοδο δημιουργίας των προγόνων μας. Έτσι θα μπορούμε να έχουμε καθ΄ολοκληρίαν ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.
Παιχταράς!!! και με καλή τεχνική κατάρτιση. Κρατάει μπάλα και δύσκολα την χάνει απο αντίπαλο!!! Και να πω την αλήθεια ιδικά στο Ελληνικό πρωτάθλημα ξεχωρίζει σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Καμιά φορά έχω την εντύπωση ότι θα μπορούσε να βγάλει και 90λεπτο με την ίδια καλή απόδοση, κρατώντας στο χέρι και φρέντο σε πλαστικό... πχ. άνετα θα έκανε το γύρισμα με την μπάλα στα πόδια, στην φάση της ασσιστ στον Πονσε όχι μόνο με καφέ στο χέρι αλλά και με καμιά τυρόπιτα στο άλλο... τόσο απλά, τόσο αρχοντικά... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και τόσο αλήτικα!
Ήρθε ο Μαρκο από την Ισπανία
Πρωτάθλημα μας πήρε, έγραψε ιστορία
Κάνει μαγιά η τσαπου του Λιβαγια
Και τα μπαοκια κλαίνε, μας προκαλούν ζαλάδα
Το πάρτι θα συνεχιστεί μες την Αγιά Σοφια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Γ@μ@ την 13 κ ολο τον Πειραιά...
και εμείς θέλουμε να σε δούμε στην Αγιά Σοφιά Μάρκο.
Επειδή δεν τον βλέπω να μένει στην ΑΕΚ μέχρι τα εγκαίνια, μάλλον θα παίξει στα τελειώματα του... Βλέπω να χτίζει την μισή Άγια Σοφια μόνος του
Παιχταρα μας!! Μακαρι να μη φυγεις ποτε ρε μαγκα!! Και συντομα αρχηγος!!
Πέρυσι άργησε να πάρει μπρος και ο ίδιος άργησε και ο αραούχο να ρθει αλλά όταν πήρε μπροστά έβγαλε μάτια.Φέτος αν παραμείνει υγιής θα κάνει πράγματα που έχουμε να δούμε χρόνια στην ομάδα μας από έναν παίκτη..
Πιστεύω ο καλύτερος παίχτης τεχνικά μέχρι στιγμής που έχω δει στην ομάδα μας! (Είμαι 25 χρόνων) και αυτό το λέω βάση του πόσα προσφέρει τώρα και όχι με βάση το παρελθόν του
ΑΜΑ ΕΊΣΑΙ ΚΑΛΌ ΠΑΙΔΊ...
Το άστρο σου και το άστρο της ΑΕΚ είναι συνδεδεμένα. Να μείνεις για πολλά χρόνια μαζί μας να μας μαγεύεις και να χορτάσουμε επιτυχίες
ΜΕΓΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!