Εδώ και μερικές ημέρες έχουν ξεκινήσει εργασίες στην Αγιά Σοφιά και κατασκευάζεται ένας χώρος (από την πλευρά της Καππαδοκίας, εκεί που ήταν η παλιά θύρα 18 του «Νίκος Γκούμας»), που θα λειτουργήσει ως μπουτίκ της ΑΕΚ. Φυσικά, πρόκειται για μία προκάτ κατασκευή. Ένας χώρος που θα λειτουργεί από την Capelli και θα πωλούνται προϊόντα της ΑΕΚ. Παράλληλα, θα λειτουργήσει και σας εκδοτήριο, κάτι που δεν υπήρχε μέχρι τώρα στη Φιλαδέλφεια. Μάλιστα, οι εργασίες προχωρούν σε φουλ ρυθμούς και οι πληροφορίες θέλουν πως μπορεί να λειτουργήσει ακόμα μέσα στην εβδομάδα που έρχεται!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Δυστυχώς δεν έχω ζήσει την ομάδα στη φυσική της έδρα, δεν έχω δει αυτό που λένε όλοι, πως έχαναν οι αντίπαλοι απ τη Δεκελείας..Για μας που θα βιώσουμε πρώτη φορά μια έδρα καμίνι είναι πρωτόγνωρο, στα όρια του μαγικού. Πάμε Αεκαρα μου!
Κρητικαρε σου ευχομαι να ζησεις αυτην την μαγεια εσυ και πολλές γενιες ακομα. Εμεις οι 40-50ρηδες και παλαιοτεροι θυμωμαστε ακομα αυτο την κιτρινομαυρη γιορτη στους δρομους της Ν. Φιλαδελφειας, τα μαγαζια ολα με ΑΕΚτζηδες, μεσα κι εξω απο το γηπεδο, πριν και μετα τον αγωνα. Βολτα στη Φιλαδελφεια, καφες, φαγητο, γηπεδο, παλια υπηρχε και το παρκο για τα παιδακια. Ειναι απίστευτο αυτο που ερχεται. Ειναι απεριγραπτο αυτο που θα ζησεις.
Κρητήκαρε μου είμαι πλέον 50 χρόνον και όπως καταλαβαίνεις όλα αυτά τα υπέροχα τα οποία βιώσαμε εμείς η γενιά μας στο παλιό Ν.Γκούμας δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που έχουμε να δούμε στην Αγ.Σοφιά. Σήμερα πάλι πέρασα από το εργοτάξιο και πίστεψε με αυτά που έχουμε να ζήσουμε εμείς και οι νεότερες γενιές απλά δεν μπορούμε να τα φανταστούμε. Φόρτσα ΑΕΚΑΡΑ. Όλοι γήπεδο σήμερα και τουλάχιστον 50.000 την Τρίτη το βράδυ.
Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου.
ωραια νεα!
Παιδια η μπουτικ λογικα θα πουλαει και τις νεες εμφανισεις ετσι??γνωριζει καποιος.??
Αυτο επρεπε να ειχε γινει απο το 2013 που εγινε το restart.Το εχω γραψει εδω και χρονια.Κακως χαθηκε τοσος χρονος και θα ερχοτανε κι ο κοσμος πιο κοντα στην ομαδα.
Γιατί δεν χρησιμοποιούν το μαγαζί που είναι κάτω από την ερασιτεχνική, εκεί που ήταν παλιά.
Παλια δεν ηταν κατω απο τα γραφεια της ΕΡΑ αλλα κατω απο τις εξεδρες του Ν.Γκουμας γωνια με την Καππαδοκιας.
Παλιά ηταν απεξω κ κατω απο το γήπεδο στην γωνία διπλα στην Σκεπαστή Φωκών κ Καππαδοκίας, μετά πήγε απέναντι κατω απο την ερασιτεχνική Φωκων κ Καποδίστριας . Μετά στο Empire Cafe κοντά στα ζαχαροπλαστεια κ καφενεία του Κανάκη. Και μετά πηγε επι Δεκελείας ενα τετράγωνο μετά απο την Βυζαντινη γωνία. Μετα έκλεισε και πουλαγε στο puma store που ηταν επι της Δεκελείας μεταξυ baratin και κρίνος cafe. Και τελος στα γραφεία της παε που ειναι στο Μαρούσι απέναντι απο το Οακα καθως κ μεσα στο ΟΑΚΑ, οταν ειχε αγωνα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μεχρι σήμερα.
Σωστοστ!!
πανέξυπνος ΜΕΛ, τόσος κόσμος επισκέπτεται το γήπεδο, γιατί να μην μπορεί να πάρει και κάτι απ την μπουτίκ;
Σιγά σιγά επιστρέφουμε στα μέρη μας.
Τέλειο!!!
Μπραβο στην διοικηση...Τα ονειρα γινονται πραγματικοτητα....Θα διευκολυνθει πολυ ο κοσμος αλλα κ θα παρει μια γευση αληθινη ο κοσμος απο την Αγια Σοφια μας....
Αλλη μια εξυπνη κινηση, θα βοηθησει και οσους ερχονται απο Φιλαδελφεια να μην περιμενουν στην ουρα του ΟΑΚΑ.