Η ΑΕΚ κινείται στη μεταγραφική αγορά για έναν αμυντικό χαφ και σήμερα υπάρχει έντονη φημολογία για τον Ανδρέα Σάμαρη. Σύμφωνα με την Ώρα, κύκλοι μάνατζερ αναφέρουν πως ο 29χρονος χαφ της Μπενφίκα αναμένεται να αποχωρήσει από τους "αετούς της Λισαβόνας", ως δανεικός… Δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του προπονητή του Ρουί Βιτόρια και το πιο πιθανό σενάριο για εκείνον είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του, που τελειώνει σε έναν χρόνο και να δοθεί δανεικός. Φυσικά πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση. Ομως η ΑΕΚ για τον Σάμαρη αποτελεί μονόδρομο, εφόσον ο παίκτης θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα, αφού στον Ολυμπιακό είχε σημαντικό πρόβλημα με τους οργανωμένους οπαδούς και στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει θέση για αμυντικό χαφ. Σε ότι αφορά τις εκτός Ελλάδος επιλογές πρόσφατα είχε γραφτεί πως υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και την Αγγλία. Το ετήσιο συμβόλαιο του διεθνούς μέσου φτάνει τις 600.000 ευρώ κι αν βρισκόταν φόρμουλα με την Μπενφίκα αυτό δεν θα αποτελούσε πρόβλημα για την ΑΕΚ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
αυτο που συζηταμε αν μας κανει ο σαμαρης με ξεπερναει...δηλαδη θεωρουμε καλυτερο τους αυτη την στιγμη τον αλεφ και τον γαλανοπουλο?
Ναι ο Γαλανόπουλος είναι πολύ καλύτερος!
Δεν ξέρω για τον Αλεφ Γιατί είναι νωρίς. .. Αλλά ο Γαλανόπουλος ναι είναι πολύ καλύτερος. Είναι Μικρός και έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης.
Δεν νομίζω ότι είναι παίχτης στο επίπεδο που χρειαζόμαστε. Βρίσκεται σε κακό φεγγάρι, δεν έχει ζήτηση επομένως για την ΑΕΚ είναι ένα στοίχημα. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πιάσει αλλά και να έπιανε είναι από τους τύπους που λοξοκοιτάνε προς διάφορες μεριές. Νομίζω ότι σαν ΑΕΚ αρκετούς ξεχασμένους Έλληνες αναστήσαμε που τα είχαν βρει μπαστούνια στο εξωτερικό και κοντεύαν να μείνουν στα αζήτητα. Τι εισπράξαμε; Αχαριστία και υπεροψία! Ας βρούμε λοιπόν κανένα καλό ξένο και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ δοκιμασμένο παίχτη που να είναι ενεργός και να μην έχει θέματα τραυματισμών. Τώρα που θα πάρουμε και το μποναμά του cl ας μπει το χέρι λίγο πιο βαθιά στη τσέπη, δε θα μπούμε μέσα! Εκτός κι αν τον πάρουμε με αυστηρή ρήτρα ότι ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ή ΠΑΟΚ. Μόνο έτσι το συζητάμε!
απλώς ένα καλύτερος τζιόλης, τίποτα παραπάνω
Μακάρι να έρθει...
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ....
δεν πειραζουν τα dislike και δεν εχω απαιτηση να συμφωνησετε μαζι μου αλλα ειναι ελληνας στην καλυτερη ποδοσφαιρικη ηλικια 27-32 και το κυριοτερο ειναι οτι εχει μεγαλες ευρωπαικες παραστασεις με γαυρο και μπενφικα.μπορει να ειναι ολυμπιακος αλλα αν ερθει ξερει οτι η αεκαρα δεν ειναι του 2012-2013,και θεωρω οτι δεν χρειαζεται χρονο προσαρμογης γιατι την ελληνικη πραγματικοτητα.
Καλό παιδί, σοβαρός επαγγελματίας και δηλωμένος Ολυμπιακός
το δηλωμένος Ολυμπιακός, εφόσον δεν έχει κάνει προκλητική δήλωση εναντίον μας, δεν πρέπει να μας απασχολεί.
Λάζαρος & Γεωργάτος μας χάλασαν όσο παίξανε σε εμάς; οι άσχημες εντυπώσεις κατά τη φυγή του Λάζαρου θεωρώ πως δεν πρέπει να επηρεάζουν τις επιλογές μας
Ο Γεωργάτος έφυγε σαν κύριος. Ο άλλος έφυγε σαν ...κυρία (χωρίς να θέλω να θίξω τις κυρίες γενικότερα). Απλά μην μπερδεύετε το ένα με το άλλο. Κι ο Μητρόπουλος ξέραμε ότι είναι γαύρος αλλά στην ΑΕΚ ήταν επαγγελματίας με το Ε κεφαλαίο. Εμένα δε με νοιάζει τι ομάδα είναι ο καθένας φτάνει να είναι σωστός και τίμιος απέναντι στην ομάδα μου που τον πληρώνει!
μην τσιμπατε. ειναι δολωματα αυτα
Σιγά τον παίκτη...υπερεκτιμημενος όσο δεν πάει άλλο!!!
Ας με βοηθήσει κάποιος, γιατί κάπου με τις διακοπές το έχασα. Την περίπτωση Λουντ, την έχουμε εγκαταλείψει?
Φιλε εχουμε μπει και ομιλους Τσλ εαν δεν το ειδες και αυτο!!!
Από πότε είσαι διακοπές εσύ ρε αδερφέ??? Χαχαχαχ φιλικά πάντα....!!!
lol.... sorry guys. Χαμπάρι δεν πήρα
Πήγε σε άλλη ομάδα
Πήραμε τον Χολτσχάουζερ στη θέση του
έκλεισε αλλού , Χιχόν νομίζω
κλειστε τον γρηγορα.ειναι οτι πρεπει για να κλεισει η τετραδα των χαφ.τραυματισμους δεν βγαζει και εχει πολυ συμμετοχη στον επιθετικο κομματι και στο σκοραρισμα.
Για αντί Κονε ο,τι πρέπει
Για αντι Κονε ηρθε ο Αλεφ.Ο Σαμαρης ειναι λιγο μεγαλος σε ηλικια για να ερθει στην ΑΕΚ (σφου γενικα ψαχνουμε παιξτες εως 26 χρονων) και δεν νομιζω οτι ειναι το στυλ παικτη που ψαχνουμε οποτε δεν υπαρχει καν θεμα.
σε ενα χρονο ληγει το συμβολαιο του πως θα ερθει δανεικος???μακαρι να ερθει ειναι καλος παιχτης περα οτι επαιζε σε γαυρο κλπ αλλα δε το βλεπω
Μόλις δήλωσε ο μάνατζερ του Σαμαρη ότι θα παραμείνει Μπενφίκα ο παίχτης δεν υπάρχει τίποτα με ΑΕΚ...ευτυχώς....
Έλληνας, διεθνής, 29 χρόνων, 134 συμμετοχές με τη Μπενφίκα στα 4 χρόνια που είναι εκεί (25 πέρυσι, έστω και αλλαγή), μηδέν τραυματισμοί. Μια χαρά μου ακούγεται. Άλλωστε το ρεπορτάζ εδώ και τόσο καιρό μιλάει για μπακ-απ του Σιμοες.
Καλός παίκτης σε γενικές γραμμές. Αμπαλο δεν το λες σίγουρα. Τη μυριζει ειδικά για αμυντικό χάφ κ κάνει παιχνίδι από πίσω. Σε καμία περίπτωση όμως δε θεωρώ ότι είναι ο αντί-Σιμοες που διέρρευσε ότι ψάχναμε. Θεωρώ ότι είναι ο ιδανικός αντί-Κονε που θα έπρεπε να έχουμε βρει ήδη. Μην πω κ καλύτερος του. Μια ιδανική περίπτωση, ένας παγκιτης πολυτελείας
Παίχτης που στην εποχή της φούσκας του ΟΣΦΠ πουλήθηκε 10 εκτομμύρια (έτσι λένε, εδώ γελάμε)... Δε με χαλάει σαν αντι-Κονέ αλλά θα ήθελα έναν ακόμα για back up του Σιμόες. Αν διώξουμε Μοράν και Αιντάρεβιτς μπορούμε να πάρουμε έναν ακόμα. Και φυσικά εξτρέμ!
Πάντως που από τη σιγμή που γράφτηκε εδώ το όνομα του Σάμαρη, και μάλιστα με το ύφος που γράφτηκε, θεωρώ οτι είναι πολύ ψηλά στη λίστα και έχει προχωρήσει σχετικά...
Οοοοοοχιιιιι.....το παιδι ξερει να κανει κοντρολ μονο με το καλαμι!
Τον έχω δει μόνο στην εθνική Ελλάδας και δεν με ξετρέλανε !! Βέβαια 93 συμμετοχές στην μπενφικα δεν είναι και λίγες ! Στο τρανσφερ μαρκτ κοστολογείται 7 εκκ ενώ ο λιβαγια 3,5 !! Πιστεύω με την είσοδο στα αστέρια να κοιτάξουν επιτέλους κάτι από το πάνω ράφι !
Η ΑΕΚ κατ εμε πρέπει να πάρει πολύ βαρβατο χαφ που να έχει και υψηλή τεχνική κατάρτιση. Ο Σιμοες και ο Αλεφ είναι καλοί αλλά κυρίως κοφτες , δεν έχουν την δυνατότητα να βγάλουν την ομάδα μπροστά. Ο Γαλα για μένα μέτριος, δεν έχει κάνει το μπαμ και ούτε προκειται. Ένας παίκτης στυλ Οφοε (στα καλά του) θα ήταν ότι έπρεπε.
Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο.Δεν νομίζω πάντως να προχωρήσει το θέμα.
Οι μισοί τον θέλουν, οι άλλοι μισοί όχι. Εγώ, προσωπικά πάντως, πιστεύω πώς εάν έρθει για να δώσει ανάσες στον Σιμόες, καλώς να έρθει. Θα φανεί χρήσιμος. Αλλά ως εκεί. Πιστεύω, φέτος στα χαφ θα βλέπουμε Σιμόες και εναλλαγές μεταξύ Γαλανόπουλου - Άλεφ. Ο Σάμαρης, ας έρθει για να είναι μία πολύ καλή αλλαγή του Σιμόες.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Εξάλλου, για αλλαγή δεν μας χάλασε ο Κονέ, που πιστεύω είναι κατώτερος.
Αυτός κάποτε είχε τρομερή εξέλιξη. Ήξερε μπάλα και έκοβε κιόλας. Με προβληματίζει το αν έχει συμμετοχές τελευταία.
Ο Σαμαρης εχει αξια 7.000.000€ στο transfermarkt.
ΡΕ ΠΟΙΟς ΣΑΜΑΡΗς ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΑΦ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ ...ΞΕΝΕΡΩΣΑ
Πω πω φίλε, άμα ξενερωσες εσύ ήρθε η καταστροφή. Σε παρακαλώ, γίνε καλά, άμα μάθουν στην ομάδα ότι ξενέρωσε ο neostigris στο αεκ365 καταστρφηκαμε, σε έκλιπαρω μην μας το κάνεις αυτό.
Φήμες λένε ότι έμαθε ο Δήματος ότι ξενερωσες και είπε στον τίγρη να σου κάνουν δώρο τον Μοντριτς και να τελειώσουν πιο γρήγορα το γήπεδο για να μην ξενερωνεις εσύ Παιχταρα μου που δεν θες τον Σαμαρη. -
ναι ρε δεν τον θελω ειρωνα
Έλληνας παίκτης, διεθνής, έχοντας παίξει βασικός σε μουντιάλ και Μπενφίκα σε υψηλότατο επίπεδο. Παίζει και εξάρι και οχτάρι, βγάζει ασσίστ. Δεν είναι σκύλος αμυντικά, αλλά είναι σίγουρα καλύτερος του Κονέ μυστικά, αλλά και στους περισσότερους τομείς. Σημαντικό να προσθέσω ότι είναι εξαιρετικός χαρακτήρας, μορφωμένος και όσο ήταν στο γαύρο δεν πούλησε ποτέ οπαδιλίκι, γι αυτό και δεν τον γούσταραν οι Τσουκαλάδες. Ένα μεγάλο ναι από εμένα!
Κατά την γνώμη μου ο Σαμαρης είναι πολύ καλή περίπτωση και είναι και Έλληνας και εάν τυχόν δεν βρεθεί κάτι εξαιρετικό τότε καλό είναι να αποκτηθεί..... ***Και όσο για τον Μοραν που έχει και μεγαλύτερο συμβόλαιο από τον παιχταρά Σιμοες έπρεπε να έχει φύγει είδη από την ΑΕΚ μας.....
Ετοιμος είναι και έχει κάνει προετοιμασία. Αν πιέσει να έρθει στην Αεκ θα το κάνει για να αναστήσει την καριέρα του και να μην τρέχει στις Σουηδικές Αραβίες.Επίσης νομίζω οτι είναι ΑΕΚτζής. Εχει καλή σχέση με τα υπόλοιπα παιδιά της Αεκ από την εθνική. Είναι σε καλό επίπεδο πάντως κι εχει μπροστά του μια τριετία γεμάτη.
OXI !!!
Ο Σαμαρης μαγκες νωμη μου ειναι ενα πολυ καλο χαφ για να συμπληρωσει μια εξαιρετικη 5αδα στο κετρο. Απο την στιγμη που δεν υπολογιζεται ο Μοραν και ο Αιντα θεωρω οτι θελουμε δυο παικτες εκει. Ναι ο ενας να ειναι ο Σαμρης Ελληνας διεθνης με παρατασεις σε καλη ηλικια αλλα θες και μια χαφαρα εκει που θα κανει την διαφορα. Ακομα και στην Ελλαδα ειδικα ο Παοκ με τον Βερλμπουν που πηρε ενισχυθηκε πολυ εκει. Αρα και εμεις θελουμε μια 5αδα πολυ καλη γιατι θα εχουμε 3 διοργανωσεις ισως... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τραυματισμους καρτες κουραση και ειναι καλο να υπαρχει ανταγωνισμος.
Οσο για εξτρεμ που λενε οτι ειναι προτεραιοτητα διαφωνω τα χαφ ειναι πρωτα. Στα εξτρεμ εχεις Μπογε Αλμπανη Μανταλο Μπακασετα αχετα που δεν ειναι αλλα εκει παιζουν και Γκαλο Λοπεζ κατα συνθηκη. Δεν λεω οτι πρεπει να μεινουμε με δυο εξτρεμ αλλα πρωτα θελουμε χαφ. Χαφαρα για την ακριβεια
Μου αρεσει,Ελληνας σε καλη ηλικια,με συμμετοχες σε πιο υψηλο επιπεδο!Σιγουρα ανωτερος απο τον παναγνωστο Ογκου που ακουγεται επισης..
Την τελευταία χρονιά υπολογιζόταν ως τρίτη αλλαγή στην Μπενφίκα και φέτος εκτός πλάνων. Ελπίζω να έχουν ελέγξει την αγωνιστική του ετοιμότητα και να μη θέλει κανά δίμηνο για να είναι στο 100% όπως έγινε με τον Κονέ.
Στα πλαίσια του "Όλη η ΑΕΚ Εθνική" είναι μία καλή μεταγραφή χαμηλού ρίσκου, καλύτερος του Μοράν κατώτερος του Σιμόες όμως.
Αφήστε να αποφασίσουν αυτοί που ξέρουν καλύτερα και έχουν φέρει τόσους παίχτες που τώρα αποθεώνετε.
Mιλατε λες και ειναι ευαγγελιο. Δηλαδη ο Μοραν και ο Αινταρεβιτς που τους φεραν οι ιδιοι σου κανουν για μεσοι της ομαδας?
Ευαγγελιο ειναι που εαν δεν ηταν αυτοι τωρα θα ειμασταν Α τοπικο ουτε πρωταθλημα θα βλεπαμε ουτε γηπεδο ουτε συγχρονο προπονητικο ουτε ομιλους ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ λινγκ!!!
τα κριτήρια με τα οποία επιλέχτηκαν εκείνη τη χρονική στιγμή και με τα στοιχεία που γνωρίζουμε φαίνονται σωστά.
ξέρεις καμιά ομάδα που να πετυχαίνει στο 100% των μεταγραφών της; επίσης φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας που μπορεί να κάνει ένα παίχτη να μην αποδώσει (προσαρμογή, παρέες, οικογένεια...), σωστά;
100% της 100% δεν υπάρχει φίλε σε αγορά παιχτών πάντως πιστεύω οτι αγοράζουν με ανοιχτά ματια κ πουλάνε με κλειστά
Τα περισσότερα παλτά-οπως και αυτά που ανέφερες ήταν ξενοι-. Ακόμα δεν έχετε καταλάβει κάποιοι ότι καλύτερα ένας Έλληνας του 7.5 παρά ένας ξένος του 8. Μέχρι και σήμερα δε το συνειδητοποιείτε. Μέχρι και ο Κκωναριδης επιβεβαιώνει το αξίωμα.
Πες τα ρε μυτεφ να αγιάσει το στόμα σου.Εδώ μεταγραφές κάναμε και όλοι ίσα που έχουν ακουμπήσει εκτός τον Οικονόμου που μας βρωμάγαν και τα πόδια του
φίλε ήταν δύο λάθη ανάμεσα σε πολλές επιτυχίες. Και τώρα προσπαθούν να τις διορθώσουν
ρε φιλε μου ξερεις ποσο καλος παιχτης ειναι ο ΜΟΡΑΝ ? οι περισσοτερς ομαδες στην ισπανια τον θελουν. λες να ειναι τυχαιο αυτο? ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΗΚΕ....το παιδι δεν μπορει να προσαρμοστει στην χωρα μας οπωσ και οι περισσοτεροι βασκοι...
Ευαγγέλιο δεν είανι ρε φίλε, αλλά μη συγκρίνεις τις περιπτώσεις. Τη στιγμή που έψαχνες Αιντα και Μοράν ήταν Δεκέμβρης και δεν είχες την τσέπη που έχεις τώρα. Σιμόες, Βράνιες, Γιόχανσον, Λόπεζ, Λιβάγια, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Αραούχο δε λένε κάτι?
οκ,παρε εσυ τις αποφασεις.
Δεν μπορούν να σου βγουν όλες οι μεταγραφές...η συντριπτική πλειοψηφία όμως έχει βγει οποτε ναι υπάρχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που αποφασίζουν
Καλά ρε παιδιά δεν είπε και τίποτα ο Severian21...
Και στην τελική δεν μπορούμε να λέμε τη γνώμη μας!?
Η ΑΕκ ψάχνει για αμυντικο χαφ που να δαγκώνει έχουμε διαβάσει στον Τυπο. Ο Σάμαρης μπορεί να παίξει δίπλα στον Σιμόες αλλά σε δυσκολα παιγνιδια δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει. Επιπλέον, του χρόνου θα είναι 30 ετών και δανεικός (όπως λέει το άρθρο.) Αν έρθει ως έξτρα χαφ ας έλθει αν και είναι τυπου Αλεφ που θέλουμε να αναδείξουμε. Ομως, η ομάδα χρειάζεται εξτρεμ για να μπορεί να παίζει 4-3-3 αν χρειασθεί κι όχι μονο 4-4-2
Έλληνας διεθνής 29 ετών που παίζει στην μπενφικα...καλή μεταγραφή και δεν θα χρειαστεί και χρόνο προσαρμογής...το μόνο ερωτηματικό που έχω είναι αν έχει κάνει προετοιμασία...
Το "παιζει" στην Μπενφικα ειναι σχετικο...Περυσι δεν νομιζω να επαιξε ουτε 5 παιχνιδια...
Τι ούτε 5 ρε φιλε; 19 παιχνίδια επεξε φετος
25 συμμετοχες περυσι ,3 απο αυτες στο Τσαμπιονς Λιγκ
25 ματς έπαιξε πέρσι. 3 εκ των οποίων στα Τσάμπιονς Λιγκ.
Αδιαφορος παιχτης Παντα μια μετριοτητα ηταν
δεν κανει
Πιστεύω ότι θέλουμε πιο πολύ οχτάρι παρά εξάρι. Από τη στιγμή που ο Γαλανόπουλος δείχνει να μην μπορεί να ανταποκριθεί δημιουργικά, για μένα αυτός πρέπει να είναι ο αντί-Σιμόες και να πάρουμε έναν πιο δημιουργικό παίχτη που θα καλύψει τη θέση με τον Άλεφ. Αν πρέπει να είναι αυτός ο Σάμαρης δεν ξέρω, πάντως αν δεν κάνω λάθος έχει κάνει προετοιμασία και ως Έλληνας θα προσαρμοστεί άμεσα.
O Σάμαρης νομίζω ήταν στον πάγκο και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, οπότε προετοιμασία έκανε. Η αλήθεια είναι ότι από τον Μοράν είναι καλύτερη περίπτωση, αλλά περιμένω κάτι καλύτερο από τη διοίκηση. Δύσκολα θα βγει ο Γαλανό για να παίζει ο Σάμαρης.
Αργός, όχι τπτ ιδιαίτερο στο ψηλό παιχνίδι, υπερτιμημενος (παίρνει ατκετα περισσοτερα απ οσα αξιζει), δεν βλεπω για ποιο λογο να παρουμε Σαμαρη κ να μην περιμένουμε λιγες μέρες ακομα τον Κονε. Αυτα.... Σε καθε περιπτωση η ομαδα θελει χαφαρα για 8αρι μιας και ο Αλεφ είναι 6αρι.
Εγω δεν εχω καταλαβει αν τελικα ψαχνουμε για καθαρο αμυντικο χαφ οπως ειναι ο Simoes η αν ψαχνουμε για κατι ποιο δημιουργικο στην μεσαια γραμμη.Τα ρεπορταζ των προηγουμενων ημερων λεγανε για αντι Simoes .Βλεπω ομως να παιζουν ονοματα που δεν ειναι τετοιοι παιχτες...
Η ομάδα "φωνάζει" ότι χρειάζεται εξτρέμ. Ας δοθεί προτεραιότητα σε αυτόν τον τομέα και μετά οι υπόλοιποι.
ΜΟΝΟ ΑΕΚ.
Για μεταγραφή θα έλεγα σίγουρα όχι. Ζητάνε λεφτά οι μεγάλες Πορτογαλικές ομάδες που σχεδόν ποτέ δεν αξίζει να τα δώσεις. Πέρσι ήθελαν 10 εκ. για Σάμαρη, φέτος το συζητούσαν για 5-6 εκ.
Για δανεικός να βοηθήσει στο rotation οκ (αν και συμφωνώ με το σχόλιο του sirtak), εξαρτάται πόσες και τι είδους θα είναι οι άλλες κινήσεις.
Δεν πιστεύω στην φημολογία και ς η ΑΕΚ κινείται πλέον διαφορετικά. Αλλά ας μην είναι αυτός ,γιατί το μπαμ θα είναι μεγέθους στρακαστρουκας. Χίλιες φορές Αλέφ-γαλανοπουλος
Για 6ο χαφ δεν ειναι ασχημα :P
Άχρωμος Αοσμος Αγευστος ΓΙΑ μένα μακριά
Αν έχω καταλάβει καλά ψάχνουμε κάτι ποιοτικό να ανεβάσει το κέντρο μας και όχι μια ακόμα λύση.Ο Σάμαρης δεν είναι τέτοιος παικτης.,είναι μια εναλλακτική ακόμα.
Νομίζω ο Μοντριτς ψάχνεται να φύγει από Ρεάλ...
Οχι ρε παιδια ποιος Σαμαρης..Μπορουμε κατι καλυτερο πιστευω..ο ανθρωπος δεν μπορει να στριψει, θα κατεβασει ταχυτητα στο κεντρο μας.
ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΩ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ...
Α ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ.
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ...ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΑΠΛΑ Ο ΣΑΜΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ soft ΧΑΦ. ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΝ ΜΟΡΑΝ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ. ΣΚΛΥΛΟΣ ΣΤΟ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΓΗΠΕΔΟ....ΠΡΩΣΟΠΙΚ
Καλός παίχτης είναι όχι όμως παίχτης που θα έκανε την διαφορά μια που έχουμε πλέον την οικονομική δυνατότητα (πρώτα ο Θεός με την είσοδο στους ομίλους του τσου Λου) . Από την άλλη το καλό είναι πως δεν θα τρέχουμε αεροδρόμιο καλοκαιριατικα
Νομιζω πως σε πολλους εχει δημιουργηθει η εντυπωση πως θα πεσει πολυ χρημα για να ερθει ενας ακομα αμ.χαφ και θα προσγειωθουν ανωμαλα.Μεταγραφη με καλα χρηματα πιστευω θα γινει μονο για εξτρεμ που τον εχει μεγαλη αναγκη η ομαδα.Για αμ.χαφ απλως θα ερθει ενας ακομα παικτης που σιγουρα θα ειναι καλυτερος απο Μοραν για να συμπληρωθει η τετραδα.Ο Σαμαρης μια χαρα εμπειρος και καλος παικτης ειναι,οχι βεβαια στυλ Σιμοες αλλα μια χαρα ανασες θα μπορει να περνει ο Σιμοες στην Ελλαδα οταν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ υπαρχουν ευρωπαικες υποχρεωσεις,αν εχεις απο πισω Σαμαρη,Γαλανο και Αλεφ.
αν τα βρουμε στα οικονομικα θα τον πάρουμε... Η διοίκηση επιθυμεί τους Έλληνες παίκτες.και Σαμαρης είναι από τους πιο γνωστούς (και ακριβους βάσει transfermarkt). Για μενα ειναι καλη μετεγγραφή . Έχει ύψος (που θέλει ο Ουζουνιδης) , κρατάει μπάλα κλπ. Αν τον συγκρίνω με τον άλλον που γράφεται (Ογκου) , τον προτιμω
Ο Σαμαρης είναι πάρα πολύ καλή περίπτωση και Έλληνας και εάν δεν βρεθεί κάτι εξαιρετικό ας κινηθούν η διαδικασίες απόκτησης του.......
Τιμιος παικτης οχι χαφαρα διαφορας παρολαυτα θα τον ηθελα!
Δεν με ενδιαφερει πραγματικα καθολου το ποιον θα παρουμε για το κεντρο.. Μια χαρα παικταραδες εχουμε ηδη εκει.. ΕΞΤΡΕΜ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΕΣ
Για πολλούς λόγους νομίζω ότι είναι εξαιρετική μεταγραφή! Πολύ καλός παίκτης με εμπειρία με παραστάσεις από Champions League και εν ενέργεια διεθνής. Και επικοινωνιακό πλήγμα για τους γαύρους! Ακόμα και τις χρονιές που δεν τον υπολογίζουν στην Μπενφίκα έκανε πολλές συμμετοχές και πάντα έμπαινε στο άμεσο ρόστερ!
Δεν νομίζω ότι ψάχνουμε για χαφ με συμβόλαιο πάνω από 500 χιλιάδες οπότε καλώς να έρθει.
Παλι αρχισατε την γκρινια??Τα ειδα δεν λεγατε και για τον Οικονομου...??Ελεος δλδ...Μακαρι να ερθει ειναι καλος παιχητς και θα βοηθησει πολυ!
Τα ίδια λέγανε και για Λάζαρο τότε, τα ίδια και για κονέ.. μακάρι να έρθει λέω εγώ .. Έλληνας, Διεθνής, σε πολύ καλή ηλικία (Γιατί εδώ μέσα κάποιοι βγάζουν γέρους τους 30αρηδες)
Ο οικονομου ειναι πιο νεος, για αλλο ρολο και προερχεται και απο αλλη ομαδα....τον σαμαρη τον εχουμε δει ολα αυτα τα χρονια τι κανει στην εθνικη δεν θελουμε να τον δουμε να κανει τα ιδια και στην αεκ.....τα μονα πλεονεκτηματα που εχει ειναι οτι ειναι ελληνας και δεν θα δημιουργησει προβληματα αλλα δεν φτανουν μονο αυτα...ο παικτης που θα αντικαθιστουν οι γαλανοπουλος ,αλεφ πρεπει να ειναι κλασης
δεν νομίζω ότι είναι ο επιθετικογενής που χρειαζόμαστε. άλλωστε δεν έχουμε πλέον τα μπάτζετ του παρελθόντος. νομίζω ότι μπορούμε να βρούμε κάτι πολύ καλύτερο, γιατί η ομάδα έχει δείξει ότι χρειάζεται ένα ηγετικό χαφ και όχι άλλον έναν Κονέ..........
Aς ερθει ρεαλιστικα αν το δουμε χρειαζομαστε αλλους δυο κοφτες.
Μια χαρά Είναι παιδιά σε σούπερ ομάδα τεχνίτης καλός χαρακτήρας και με μυαλό. Θυμηθείτε περσυ τι παπάδες έκανε ο κονε. Έλληνας θα δέσει αμέσως. Είναι παίχτης που προτιμάει ανταγωνισμό και να εξελίσσεται παρά να πάρει λεφτά σε Ρωσία σ αραβια. Εμένα ο ενδοιασμος μου είναι ποσά θα ζητάει. Αλλά μ αρέσει αν γίνεται
Θες παιχτη στα χαφ που να κάνει τη διαφορα.που θα.μπει κατευθείαν στην ομάδα και θα δώσει το κάτι παραπάνω.ο Σάμαρης είναι απλά μια ακόμα μέτρια.προσθηκη.δεν είναι ο.παικτης που θα κάνει τη διαφορά .ψαχτε για αλλονννννν
Πολύ καλή επιλογή σε πολύ καλή ηλικία μια χαρά είναι
Όταν είχε ανακοινωθεί ο Οικονόμου, πρέπει να είχε γίνει ρεκόρ αρνητικών σχολίων, αντίθετα με του Πονσε, Μπογιέ, Αλεφ. Βέβαια την Τετάρτη ο Οικονόμου έκανε μια αρχοντική εμφάνιση, σε αντίθεση με τον Άλεφ που μόλις μπήκε μετέτρεψε την Βίνι σε Ρεάλ, ο Πονσε για τον βάλει ο Ουζουνίδης που τόσο επέμενε για αυτόν ο Λιβάγια ήταν ετοιμοθάνατος από την κούραση, ενώ ο Μπογιέ έχει φαίνεται χρόνιο πρόβλημα προσαγωγών-κοιλιακών και να δούμε τι θα γίνει τελικά. Ο Σάμαρης όλα αυτά τα χρόνια... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παίζει σε μια ομάδα ανώτερη από όλες τις Ελληνικές, όπως φάνηκε και στο Μπενφίκα-Παοκ, που λόγω χασογκολίασης δεν ήρθε ένα 5-1. Επίσης ο Σάμαρης τα έσπασε με τους Τσουκαλάδες, γιατί δεν έκανε άνω-κάτω την Εθνική στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπως απαιτούσαν, λόγω του επεισοδίου Μανιάτη-Κατσουράνη. Το καλό είναι ότι ο Τίγρης και το επιτελείο του δεν δίνει δεκάρα για τους προπονητές της εξέδρας ή του καναπέ και θα κάνουν ότι νομίζουν αυτοί σωστό για την ομάδα. Γι αυτό άλλωστε και η ΑΕΚ μεγαλώνει με αυτούς τους ασύλληπτους ρυθμούς, μέσα σε 5 χρόνια που την ανάλαβε.
Δεν θα απαξιώσω τον παίχτη... Πιθανόν να βγεί μια περίπτωση Χριστοδουλόπουλου ή έστω Κονέ (αναγέννηση ενός 30άρη έλληνα διεθνή του εξωτερικού που είναι στα κάτω του τα τελευταία χρόνια). Παρόλα αυτά νομίζω ότι χρειαζόμαστε και έχουμε το περιθώριο (οικονομικό) να πάμε σε μια καλύτερη λύση (πιό ποιοτική, πιό ασφαλή και πιό δοκιμασμένη) σε μια θέση που αποτελεί τη σπονδυλική στήλη μιας ομάδας... και δεν μιλάω για περιπτώσεις τύπου Μοράν ή Αιντάρεβιτς , άλλα και ούτε τύπου... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Βέλμπρουμ (μεταγραφή αεροδρομίου που πιθανόν να καταλήξει σε φιάσκο στυλ Μπερμπάτοφ). Το πρόβλημα πάντως για τη Διοίκηση δεν είναι να ξοδευτούν χρήματα για μια τέτοια μεταγραφή, αλλά το ακριβό συμβόλαιο του παίχτη που αναπόφευκτα θα επιφέρει (ορθώς) και αναπροσαρμογή και στα υπόλοιπα συμβόλαια για να μην υπάρχουν διακρίσεις και επομένως γκρίνια... Η συγκεκριμένη αναπροσαρμογή πρέπει ούτως ή άλλως να γίνει με ανάλογη αναπροσαρμογή στις ρήτρες.. Νομίζω ότι οι ποδοσφαιριστές μας το δικαιούνται και σίγουρα ούτε η διοίκηση θα βγεί χαμένη σε ενδεχόμενες πωλήσεις. Θεωρώ ότι ο Μελ ξέρει καλύτερα από όλους μας τι πρέπει να κάνει...
ας πει κάποιος που ασχολείται με τα διεθνή/λεγεωνάριους σε τι κατάσταση είναι ο παίκτης
Δεν με ψήνει καθολου προσωπικα
A καλά κρασιά
Μακρια! Χρειαζομαστε παιχτη σε στιλ Μιλιβογιεβιτς!
Παιχταρά δηλαδή!
Φυσικά! Εγω στην ΑΕΚ θελω παιχταραδες οχι μετριοτητες!
Και μαλλον τα deslike τα κανουν αυτοι που αρκουνται!
παικτης που ειναι τοσα χτονια στην Μπενφικα δεν μπορει να μην ειναι καλος
Καλή λύση για το κέντρο. Πολύ καλύτερος του Κονέ που ουσιαστικά καλύπτει το κενό του, καλή ηλικία και πολύ πιο έμπειρος πλεον.. Ίσως αυτό που μέσα μας μας χαλάει και λίγο μας ξινιζει είναι ότι φόραγε το gay στο στήθος ,αλλά είναι σοβαρό παιδί και ελπίζω αν έρθει να μας κερδίσει με την απόδοση του
Και εγώ δεν τρελαίνομαι για τον Σάμαρη αλλά ο Ουζουνίδης θέλει Έλληνες που έχουν γνώση το τι σημαίνει ΑΕΚ γουστάρω που με vidi παίζανε 8 Έλληνες το πάθος είναι μεγαλύτερος και μην ξεχνάμε ότι με το πάθος η ΑΕΚ έκανε τρελά πράγματα οπότε δεν είναι άσχημη λύση είδομεν
Στο μόνο που διαφωνώ είναι πως δεν είναι κοφτης. Ένας Αλεφ στο λευκό είναι κι όχι Σιμοες
ουτε καν
Εγω τον θελω.Ελληνας 29 χρονων,θελει να παιξει μπαλα αλλιως θα ειχε φυγει στην Αλ Χιλαλ η οπως την λενε.
Άμα έρθει επειδή θα φύγει ο Μοραν και επειδή θέλουν πεντάδα στα χαφ τότε να έρθει αλλά αν είναι ο χαφ που ψάχνει για να κάνει την διαφορά τότε δεν...
Οχι άλλο Σαμαρη! !!!!!!!Τοσοι παίκτες υπάρχουν
Ολο δυσκολες καταστασεις και καλα. Λεφτα χρειαζονται. Συμπαθητικος παιχτης, αλλα με 1-2 εκ παιρνεις ενα 8αρι ψαγμενο που κανει την διαφορα. Δεν γινεται με Σιμοες, Γαλανοπουλο, Αλεφ. Δεν τσουλαει η μπαλα. Μεχρι και με τον Κονε περυσι εβλεπες μια διαφορα σε αυτον τον τομεα. Ποσο μαλλον με εναν ακομα καλυτερο
Αν εχει κανει προετοιμασια δεν ειναι κακη λυση.Βεβαια ειναι λιγο σοφτ χαφ και ισως θελουμε κατι σε πιο ποιοτικο Γιοχανσον.Ας τα δει η διοικηση αυτα.
ΜΑΚΡΙΑΑΑ
Επειδή μου αρέσει να έχουμε γηγενείς παίκτες και ο Σάμαρης έχει χαρακτηριστικά που μας λείπουν, ψηλός χαφ με τρομερή κάθετη και Έλληνας διεθνής, μου φαίνεται πολύ καλή λύση και ίσως η καλύτερη που έχει ακουστεί όλο το καλοκαίρι. Αν έρθει θα καλυφθεί ιδανικά το κενό του Γιόχανσον.
Αν πω ότι έχω παρακολουθήσει την πορεία του τα τελευταία χρόνια, θα πω ψέμματα.
Όσο έπαιζε Ελλάδα θεωρούσα ότι ήταν ό,τι πιο κοντινό έχω δει σε Κατσουράνη (τον οποίο Κατσουράνη, προσωπικό γούστο πάντα, θεωρώ ως τον πληρέστερο Έλληνα χαφ που έχει δει από το 1987 που θυμάμαι να βλέπω μπάλα).... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μακάρι να έρθει και αν κρίνεται ότι χρειάζεται χρόνο για να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο, τότε μακάρι να έρθει και ένας ακόμα παιχταράς, ετοιμοπόλεμος και με πείρα. Ο καλός Σάμαρης δεδομένα ανεβάζει επίπεδο στο κέντρο της ομάδας.
Αυτά και ταπεινή γνώμη πάντα. Οι έχοντας τα κλειδιά ξέρουν καλύτερα. Εμείς εδώ τα λέμε απλά στο ¨καφενεδάκι" μας.
Καλός παίχτης αλλά όχι ο σκύλος που φερόμαστε να θέλουμε
Μμ λοιπόν ο παίχτης έχει πολλές δυνατότητες σίγουρα αλλά κ αυτόν εμείς θα τον αναστήσουμε; Εμπαση περίπτωση καλή περίπτωση αν γίνεται να έρθει απλά έχει κ ρίσκο ...
Δν ξερω σε τι κατασταση βρισκςται...θεωρω πως δν ειναι τοσο κακος αλλα δν με ψηνει η αποκτηση του..