Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάουλο Μπέντο, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας τονίζοντας πως θα δώσει ευκαιρίες σε νέους παίκτες.
«Θα είναι ένα μακροπρόθεσμο έργο, αλλά πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου της Νοτίου Κορέας δεν είναι κάτι μόνο για το Ασιατικό Κύπελλο και το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Θέλω και θα προσπαθήσω να πάω το κορετικό ποδόσφαιρο ένα βήμα μπροστά», δήλωσε ο Μπέντο προσθέτοντας:
«Νομίζω ότι πρέπει να προσφέρουμε ευκαιρίες για νέους παίκτες, επειδή υπάρχουν τόσοι πολλοί ταλαντούχοι παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν τα επόμενα στελέχη της ομάδας».
Ο Μπέντο θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της Νοτίου Κορέας στα φιλικά του Σεπτεμβρίου κόντρα σε Κόστα Ρίκα και Χιλή.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Χαχαχαχα θρύλε μέχρι εκεί έφτασε η χάρη σου...