Ο Ντάνιελ Τόζερ, πέρασε με επιτυχία για δύο σεζόν από την ΑΕΚ και πλέον αγωνίζεται στην Ουγγρική, Ντέμπρεστεν. Έτσι οι Ούγγροι του μίλησαν για τα ματς της Ένωσης με τη Βίντι κι εκείνος σε δηλώσεις του στο nemzetisport.hu, είπε:
«Έχω μόνο θετικές εμπειρίες από την ΑΕΚ. Έπαιξα καλό ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ για δύο σεζόν. Ο κόσμος στην Αθήνα θα είναι ένα μεγάλο αβαντάζ για. Όταν ήμουν στην ΑΕΚ παίξαμε στα πλέι οφς με τη Χαρτς μπροστά σε ένα φανταστικό κοινό, περίπου 70 χιλιάδων. Δεν πιστεύω πως θα έχει αλλάξει αυτό. Ο κόσμος θα έχει την ίδια τρέλα. Επίσης το γεγονός πως η ΑΕΚ πέρασε τη Σέλτικ δείχνει πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τη Βίντι. Η ΑΕΚ βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο στην Ελλάδα και οι παίκτες της θέλουν να αποδείξουν πράγματα και να επιστρέψουν στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αγαπημένος...
Αυτός μίλησε σωστά,ο Εστερχαζι που τον έχουμε πιο πολύ στην καρδιά μας,μας τα μούσκεψε με τις δηλώσεις του!
Ντανιέλο, καλά κάνεις και τους εξηγείς τι σημαίνει ΑΕΚ.
Αυτός μίλησε σωστά,ο Εστερχαζι που τον έχουμε πιο πολύ στην καρδιά μας,μας τα μούσκεψε με τις δηλώσεις του!
Κλασικό δεκάρι 10 ...
Είχε ένα βρωμοποδο ο μαγυαρος ασσος....