Σύμφωνα με τον ισραηλινό Τύπο, εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλο χάσμα ανάμεσα στον Κλάους Αθανασιάδη και της Μακάμπι Χάιφα αναφορικά με την καταβολή της αποζημίωσης του, αλλά και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.
Οι άνθρωποι του ισραηλινού συλλόγου προειδοποιούν πλέον ανοικτά τον 29χρονο επιθετικό πως εάν δεν βρεθεί σύντομα λύση τότε θα αναγκαστούν να τον θέσουν εκτός ομάδας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την καριέρα του!
Στον Κλάους Αθανασιάδη προτάθηκε αποζημίωση ύψους 120.000 ευρώ με τον Έλληνα ποδοσφαιριστής να αντιπροτείνει σχεδόν τα διπλάσια (250.000 ευρώ), ενώ οι Ισραηλινοί ισχυρίζονται πως το συμβόλαιο του μπορεί να καλυφθεί για την επόμενη σεζόν από την ρωσική Άρσεναλ Τούλα που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον απόκτηση του.
Ο Κλάους ωστόσο δεν δείχνει «ζεστός» στο ενδεχόμενο να συνεχίσει με την μορφή δανεισμού στη Ρωσία την καριέρα του.
Το θέμα δείχνει να έχει κολλήσει με την Μακάμπι Χάιφα, λόγω του περιορισμού που υπάρχει στον αριθμό των ξένων ποδοσφαιριστών να μην μπορεί να υλοποιήσει τον σχεδιασμό της.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
