Στις λεπτομέρειες έχασε η Εθνική Παίδων από την Τουρκία με 79-74 στον δεύτερο αγώνα της στο Ευρωπαϊκό U16 του Νόβι Σαντ.
Η ελληνική ομάδα ατύχησε να χάσει στο 37ο λεπτό του αγώνα τον αρχηγό της, Αναστάση Κωστόπουλο, ο οποίος είχε μια άσχημη πτώση στο παρκέ και μεταφέρθηκε με κολάρο και φορείο στο νοσοκομείο.
H ελληνική ομάδα είχε τον έλεγχο από τα μέσα της δεύτερης περιόδου φτάνοντας ακόμη και σε διψήφια διαφορά (+13). Όμως από τα τέλη της τρίτης περιόδου η Τουρκία αντεπιτέθηκε και με καλύτερες επιλογές στο τέλος πήρε τη νίκη.
Ο Τηλέμαχος Βησσαρίου με 13 και ο Αναγνώστης Παπασάβογλου με 12 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ για την Εθνική, που με ρεκόρ 1-1 αντιμετωπίζει αύριο (19:00) την Κροατία. Ο Σαρπέρ Μουτάφ, που ανήκει στη Φενέρ, είχε 22 πόντους για την Τουρκία που έκανε το 2/2.
Δεκάλεπτα: 21-26, 53-44, 66-59, 74-79.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!