Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ με κάθε επισημότητα είναι ο Πέντρο Βίτορ, ο οποίος όπως σας είχαμε ενημερώσει θα φορά την φανέλα με το Δικέφαλο για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο 20χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ, που βρίσκεται από χθες στην χώρα μας, πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις με επιτυχία και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, ενώ η πρώην ομάδα του Σπορ Ρεσίφε διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
Στην ΑΕΚ για πέντε χρόνια ο Πέδρο Βίτορ με την Sport Club do Recife να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.
Σε λίγο η επίσημη ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του 20χρονου Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή
#aekfctransfers #aekfcteam2018_19 #aekseason2018_19 #aekfc #aekfamily
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Μην εκτιθεσταιιιι πρωτα βλεπουμε κ μετα σχολιαζουμεεεεε.......
Πολλά ζητάς κι εσύ ρε φίλε,άκου πρώτα βλέπουμε και μετά σχολιάζουμε!!!!!
Ελα ντε πολλα ζηταω..
Τον άλλο τον πουθενά οι παοκτσηδες τον βγάλανε νέο Νεϊμάρ.μερικοι θέλετε πολύ παραμύθι τελικά.μια στο εκατομμύριο να βγει καλός να δω που θα κρύφτειτε πάλι.αχαριστοι και αμπαλοι μια ζωη.
Καλό είναι να γράφετε τι θέση παίζει.......
.
Ελπίζω να πέρασε τα ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ..........
Shooting guard παίζει. Και πέρασε τα ιατρικά με αποτυχία.
Point guard είναι αλλά μπορεί να παίξει και σαν φουνταριστός αλλά και σαν υποδοχή, έχει καλό ρεβε αλλά αδυνατεί στο κροσε του, πρέπει να δουλέψει πολύ για να παίξει σε υψηλό επίπεδο μέσα στην πισίνα...
Οι μισοί τον έχουν βγάλει άχρηστο οι άλλοι παικταρα, η πλάκα είναι ότι το 99.9% έχει(εγώ δεν έχω δει ούτε αυτά) δει μόνο στιγμιότυπα στο youtube και στο football manager . Καθρέφτης κάθε ποδοσφαιριστή είναι το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γρασίδι, καθρέφτης κάθε ΑΕΚτζης ειναι η οθόνη του. Ν δεν ήμουν ξενητια θα έκανα τα πάντα να πάω στο γήπεδο κάθε βδομάδα, όχι μόνο στα ντέρμπι, γιατί τα ντέρμπι δεν δίνουν πρωτάθλημα, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα.
χαχαχα θεουλης!
Τι ρίχνετε dishlike;;;;;;;;;;;;;;;;;
;;;;;;;;
Όλοι τραυματίζονται δεν το βλέπετε ;;;;;;;;;η δεν θέλετε να το δείτε;;;;;;;;;;;;;
Εντάξει όλα καλά
Μπράβο !!!!!!!!!!!
Καλή μεταγραφή. Θυσιάζουμε ενα μικρό μισθό για να ανοιχτούμε σε νέα αγορά.
Καλώς ήρθες στην κιτρινόμαυρη οικογένεια της ΑΕΚ!!!!
Σιγά τον παίκτη ρε. Αυτός δεν ξέρει να δένει τα κορδόνια του. Καλός τον νέο φερούζεμ...
Η τυφλη απαξιωση φιλε μου ενος εικοσαχρονου ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΥ ποδοσφαιριστη που σιγουρα και αυτος οπως ολοι τους θα κοιμοταν απο την κουνια του με το τοπι και μαλιστα χωρις να τον εχομε δει ουτε ενα λεπτο στο γηπεδο μαλλον αγγιζει τα ορια της ...χαζομαρας και με το συμπαθιο που λενε στο χωριο μου.
Ναι ειδικά εσύ δεν ελλειπες από καμιά προπόνηση του και ειδικά σε αγώνα του και μπήκες μέσα να σχολιάσεις.αυτο που με ξεπερνάει όμως είναι που έχεις φωτογραφίες του Νάτσο ενώ είσαι άλλη ομάδα.και τα λαϊκ που μάζεψες είναι και αυτά από τα φιλαράκια σου που κάνουν μια από τα ίδια.
Εσυ που τον ειδες αν κανει ή δε κανει?
Καλωσορίζουμε τον νεο λάτιν και ευχομαστε να δουλεψει για να κερδισει κι εκεινος κι εμεις!
Μακαρι να μας βγουν στο μέλλον τέτοιες επιλογες.
ΑΕΚΑΡΑ-ΣΥΡΟΣ
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΖΕΙ???ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΒΕΙ ΑΚΟΜΑ!!!
Πόσο πολύ θα χαρώ να βγει παιχταρας και να καταπίνουν τη γλώσσα τους ορισμένοι μυαλοπωληδες... Καλώς ήρθες πιτσιρίκο, εύχομαι να διαπρέψεις και να κάνεις τεράστια καριέρα!
Σίδεροκεφαλος πάληκαρι μου μακάρι να εξελιχθείς και να βοηθησεις
Πολύ χρήσιμος παίκτης αν επιτρέπονταν "χαντομπολίστικες" αλλαγές, θα τον έβαζες για καμιά εκτέλεση φάουλ και μετά θα τον έβγαζες.
Καλώς ήρθες, στην μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Καλώς ήρθες, στην ΑΕΚ.
Γίνε όλων των γαύρων ο επιβήτωρ
Πέδρο Βίτορ, Πέδρο Βίτορ!
Καλως ηρθες στην μεγαλυτερη ομαδα του πλανητη !
Καλώς ήρθες αγόρι μου και σου ευχόμαστε τα καλύτερα με τη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας!
για να κανει τετοια αγορα ο τιγρης καποιος των εγγυηθηκε και τον αγορασε.ολοι εμεις ξερουμε οτι θελει η ομαδα τρεις καλους παικτες,και ρωταω ?αυτοι που διοικουν δεν το ξερουν χαζοι ειναι ?μεθαυριο εχουμε τον τελικο που θα μας δωση χρημα και βαθμους και μεχρι τωρα εφυγαν μονο 10 χιλιαδες χαρτακια.σε λιγοτερο χρονο ο παοκ εδωσε κοντα 30 χιλιαδες. με τι λεφτα θα αγοραζουμε παικτες και μαλλιστα απο το πανω ραφι που ολοι ζηταμε ?
1ον λογικα η συγκεκριμένη μεταγραφη γινεται στο πλαισιο της συνεργασιας με την elenko στην οποία ανηκει και ο Αλεφ.
Δευτερον ο παοκ έχει δωσει πανω απο τα 15 χιλ διαρκειας. Αρα προφανως και δε γινεται να πουλησε 30 χιλ εισιτηρια για το συγκεκριμενο αγωνα. Αλλα πέρα απο αυυο, ειναι σιγουρο οτι αν η ΑΕΚ ειχς γήπεδο 30 χιλιαδων θεσεων, τα εισιτηρια θα εφευγαν με πολυ γρηγοροτερους ρυθμους.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τριτον, η ΑΕΚ πςρυσι πηρε 10 + μυρια και αν περασει τη Σελτικ πιθανοτατα θα εχει εξασφαλισει 20+. Με αυτα τα λεφτα να παρει παιχτες απ το πανω ραφι.
Δεν ειναι για να μενει στην ομαδα...δανεικος απλα!
Δεν επιτρεπεται να παιρνεις παικτη αγνωστου ταυτοτητας ο οποιος παιρνει θεση μη κοινοτικου!
Ψαχνω τον Radja Nainggolan που σχολιαζει για γηπεδο 28000 θεσεων οτι κανουμε....Πιο πολυ χολη βγαζουν κατι δικοι μας magos και Radja Nainggolan παρα οι μπαοκογαυροι.
Καλορίζικος ο μικρός,αν είναι τόσο καλός παίκτης όσο τυχερός (πάνω που ερχόταν να υπογράψει, τραυματίστηκε αυτός που προορίζεται για βασικός στη θέση του και αντί να πάει αλλού για να πάρει παιχνίδια βλέπω να μένει -έστω και στον πάγκο- για να καλύπτει το κενό), θα αφήσει εποχή
Καλώς ήρθες στην πρωταθλήτρια Ελλάδος
Έτσι πως πάει με τους τραυματισμός τον βλέπω να είναι από αυτούς που θα ξεκινάει η ενδεκαδα
gia kapio periergo logo pistevo pos tha mas vgi o neos scocco apo aristera...
Φιλε χωρις παρεξηγηση αλλα χωρις καν να εχεις αν περπαταει ισια εβγαλες συμπερασμα οτι μπορει να μας βγει κ σαν νεος Σκοκο κι'ολας?Ωραιο πραγμα να ειμαστε αισιοδοξοι αλλα να εχουμε κ καποια πατηματα πρωτα για να βγαλουμε συμπερασμα.
Νούμερο;
Κι εγώ έτσι πιστεύω.
Ούτε ένας δεν εκτίμησε ένα αστείο σχόλιο;
Δεν ηταν καθολου αστειο.
Καλό είναι να γίνονται και τέτοιες προσθήκες αλλά χρειαζόμαστε επειγόντως 3 έτοιμους παίχτες που να βοηθήσουν αν περάσουμε στα πλέι οφ. Έναν εξτρεμ ένα φορ και μια χαφαρα
Πως σου πάνε τα κιτρινομαυρα μικρέ....Καλώς ήρθες!!!
Ας αφήσουμε τα "λαχεία" κι ας κάνουμε ΓΡΉΓΟΡΑ τουλάχιστον ΔΥΟ μεταγραφές ενδεκάδας γιατί στον επόμενο 1 1/2 μήνα κρίνονται πολλά.
Καλο θα ηταν να του δινουν παιχνιδια στην β ομαδα και να τον εχει ο Μαρινος οταν του χρειαστει και οχι δανεικος !!!!! Καλος ηρθε ο μικρος !!!!!!!
Καλο θα ηταν να του δινουν παιχνιδια στην β ομαδα και να τον εχει ο Μαρινος οταν του χρειαστει και οχι δανεικος !!!!! Καλος ηρθε ο μικρος !!!!!!!
Μεγαλη παιχτουραααααααα
Καλώς ήρθες! Εύχομαι να πανηγυρίσουμε μαζί πολλές επιτυχίες ,τίτλους και ευρωπα'ι'κές πορείες!!!!
ΥΓ Το γεγονός ότι δεν πήρε νούμερο, πρέπει να μας προ'ι'δεάζει ότι θα δοθεί δανεικός (????).
Επειδή δεν το αναφέρουν πουθενά, ξέρει κανείς πόσο μας κόστισε και συμβόλαιο;
καλωσήρθες αγόρι μου.......πάντως η ομάδα θέλει 3 μεταγραφές......1 άμυνα 1 μέσο 1 καραμπινάτο επιθετικό
Καλώς ήρθες παιχταρα μακάρι να μας βγει και μακάρι να μας κάνει να ξεχάσουμε το εξτρεμ που μας λείπει
Μέσος είναι
aristero haf einai
Αριστερός μέσος δηλαδή. Άλλο το εξτρέμ/winger.
Καλωσήρθες λοιπόν. Άμεσα όμως κι ένα ακόμα εξτρέμ.
ΥΓ: Πάρτε διαρκείας!!!
Καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ.
Έλα μωρή παικτούρα
Καλως ήρθες αγορι μου ελπίζω να μας βγεις λίρα εκατό!